Şimdi Ara

DOKUNMATİK ASUS X202E ViVOBOOK 11.6' KULLANICILARI GENEL KONU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
8
Favori
47.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freelawyer

Arkadaşlar,
    Ben yandım, siz yanmayın ASUS almayın.
    Şöyle ki ; ASUS SERVİSİ TAM BİR REZALET.
    Ben bir yargı mensubu olmama rağmen, notebook umu adli görevim için kullandığımı bildirmeme rağmen, basit bir arıza için (notebook un altındaki vidalar gevşiyor!!!), "ürünü bırakın 3 hafta sonra alın" diyorlar... Ben de öyle yaptım... aldığım gün vidalar tekrar düştü... meğer adi herifler, aynı vidaları takmışlar, yine düştü... ne yaparsınız ? En doğrusu çöpe atmak... Bir çocuğa bağışlasam, yazık, masraf edecek, servis var zannedecek gidecek, vs...

Yani servisi olmayan ürünler almamak lazım.
    Sony, Toshiba, benim ofisimde kullanılan diğer markalar... bunların servisleri var en azından !

Ben yandım, siz yanmayın ASUS almayın.

Laptopu aldıktan sonra 1 ay içinde harddisk arızalandı. Bursadan kargo ile istanbula yolladım. 2 hafta içinde yeni harddisk ile yolladılar cihazı, sorun da çıkmadı. Sizin sorun yaşamanız kötü olmuş ama genelleme yapmamak lazım. Ben gayet memnunum servisten. Şuana kadar başka bir sorun olmadı. 1 yıla yakındır kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ssd takıp hdd yi klonlayan varsa nasıl yaptıgını anlatabilirmi?ben ssd taktım acronis ile klonlayamadım.hata veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: osgal

ssd takıp hdd yi klonlayan varsa nasıl yaptıgını anlatabilirmi?ben ssd taktım acronis ile klonlayamadım.hata veriyor

klonlama değil de yeni Windows 8 kurmuşlar aida ile sanırsam Windows keyi alıp buna aktarmıştı arkadaşın biri. ben denemedim ama yapılabilecek bir şey gibi duruyor. klonlamada hata veriyor sanırsam bir partition yüzünden..
  • i3 lü model artık satılmıyor mu hiçbir yerde bulamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xan'ela

i3 lü model artık satılmıyor mu hiçbir yerde bulamadım ?

http://www.beyazstore.com/asus-x202e-ct009h-s200e-core-i3-3217u-1-8ghz-4gb-500gb-11-6-dokunmatik-win8?ref=akakce&v=1.56
    yukarıdaki linkte gözüküyor ama 1600 gibi bir fiyatı var. ben 1150 ye almıştım. o fiyatlara daha iyi cihaz bulabilirsin diye düşünüyorum.

• kurtarma medya sını nasıl olusturuyoruz usb ye?nerden giriyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

quote:

http://www.beyazstore.com/asus-x202e-ct009h-s200e-core-i3-3217u-1-8ghz-4gb-500gb-11-6-dokunmatik-win8?ref=akakce&v=1.56
    yukarıdaki linkte gözüküyor ama 1600 gibi bir fiyatı var. ben 1150 ye almıştım. o fiyatlara daha iyi cihaz bulabilirsin diye düşünüyorum.

Ofis programları , dizi izleme vs için Pentium 987 li model yeterli olurmu peki? Bimeksde 992 liraya görmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xan'ela -- 26 Şubat 2014; 19:20:48 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

quote:

Ofis programları , dizi izleme vs için Pentium 987 li model yeterli olurmu peki? Bimeksde 992 liraya görmüştüm.

yeterli olur merak etme, hatta performansına şaşıracaksınız.

• Asus vivobook s400ca var. Recoveryleri sildim sistemi ssd'ye kurduğumda haliyle alan sorunu yaşıyorum. Baştan nasıl bir kurulum yapabilirim? Disk 1 ve disk 2 çok bölünmüş durumda ve birleştiremedim.
  • teknolabs kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim ssd taktıktan sonra imajını yazdırdığın bootable flash disk ile normal windows kurulumu yapacaksınız. Eski kullandığınız windows 8 in serialini aida gibi programlarla alıp bu kurulumda sorunca giriyorsunuz. Ssd yi gerekiyorsa başta 2 bölüme ayırabilirsiniz zaten. Sanırım siz harddiski klonlayıp ssd ye yazmaya çalıştınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yardımcı olursanız sevinirim..
    Ben format atmayı düşünüyordum usb belleğe windows usb tool programı ile kurdum ama flash belleği pc görmüyor bir türlü flash dan boot edemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat33

Beyler yardımcı olursanız sevinirim..
    Ben format atmayı düşünüyordum usb belleğe windows usb tool programı ile kurdum ama flash belleği pc görmüyor bir türlü flash dan boot edemedim

ilk sayfada bios ekranına giriş anlatılmıştı. onu denediniz mi Uefi bios ayarlarında usb den başlat gibi bir seçenek olabilir. bir bakın isterseniz.
  • asus x202e i3 e 256 gb sandisk ultraplus ssd taktım........ilk once asusun kendi programı olan asus backtracker yardımı ile mevcut sistemin medya kurtarma sını usb flash disk e kopyaladım......sonra eski hdd yi cıkarıp ssd yı taktım....usb flash bellegi takarak usb den yukledim...herseyiyle birebir aynı olarak kopyalandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ossssy

asus x202e i3 e 256 gb sandisk ultraplus ssd taktım........ilk once asusun kendi programı olan asus backtracker yardımı ile mevcut sistemin medya kurtarma sını usb flash disk e kopyaladım......sonra eski hdd yi cıkarıp ssd yı taktım....usb flash bellegi takarak usb den yukledim...herseyiyle birebir aynı olarak kopyalandı.

hayırlı olsun SSDin. nasıl performans değişimi? memnun musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ossssy

asus x202e i3 e 256 gb sandisk ultraplus ssd taktım........ilk once asusun kendi programı olan asus backtracker yardımı ile mevcut sistemin medya kurtarma sını usb flash disk e kopyaladım......sonra eski hdd yi cıkarıp ssd yı taktım....usb flash bellegi takarak usb den yukledim...herseyiyle birebir aynı olarak kopyalandı.

tam böyle bir program arıyordum, sağol. asus backtracker
  • salsakingss S kullanıcısına yanıt
    tskler.acıkca söylemek gerekirse açılış dışında cok ta değmedi.....eger açılış hızınız cok problem degılse bence gerek yok....birde sürekli buyuk dosya transferi yapıyorsanız işiniza yarayabılır....sonuçta verilen paralara değecek bır sey degıl bence
  • Merhaba arkadaşlar.Ben de asus x202E-CT006T kullancısıyım.Yakın zamana kadar cihaz sorunsuz çalışıyordu.Daha sonra şarj sorunu oluştu .Yani şöyle şarja taktığığım zaman bazen şarj ediyor bazen ise ancak kapalı iken veya uyku modunda iken şarj ediyordu.Servise gönderdim cihaz geldiğinde faturada cihazın sorunsuz şarj ve deşarj olduğunu yazıyordu.Bunun üzerine mağaza çalışanları ile birlikte denedik fakat şarj cihazını takınca yine şarj etmedi ve cihazı tekrar yetkili servise geri gönderdiler.Benzer durumla karşılaşan arkadaşlar var mı veya bu durumda sorun nasıl çözülür?Teşekkürler
  • arkadaslar lcd paneel catladı....kac para oldugunu bilen varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osgal

arkadaslar lcd paneel catladı....kac para oldugunu bilen varmı acaba?

Öncelikle geçmiş olsun....Daha önce hiç yazan olmadı, ilk senin başına geldi sanırım. servise gönder bence onlar fiyat bilgisi vereceklerdir. Biz de öğrenmiş oluruz buradan senin sayende..
  • Arkadaslar hepinize merhaba.

Bende bugun itibariyle Asus X202E aldim. Makina kurulu fakat PC cok yavas.. gereksiz bi dunya sey kuruyor kendi kendine.. Bir internet sayfasi aciyorum kendine gelmesi en az 5 saniye suruyor.. Videolari hep donarak oynatiyor.. Sebebi nedir, ne yapmam lazim.. Daha once hic windows 8 kullanmadim.. Driver update vs ne gibi seyler yapmam gerekiyor bana bilgi verirseniz sevinirim..

Ayrica listeye eklersenizde memnun olurum.

Tesekkurler :)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.