Şimdi Ara

Dokunmatik Ekran Telefon Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nisanlima hediye telefon alacagim. Aradigim ozellikler; dokunmatik ekran, 3g, wifi. Bu arada zaman zaman cok mesaj atmasi gerekiyor
    En onemlisi sorunsuz calisacak bir telefon. Iphone dusunmuyorum onun disinda tavsiyelerinize acigim.

Not : Nokima 5800 XM demeyin kac gundur bulamiyorum telefonu

• oyuncakli aletleri seviyorsa htclere bak fiyati dert etmezsen tabiki HD2
  • fiyat limitin nedirki

eğer 5800 civarı arıyorsan

daha ucuz olan samsun star wifi bakabilirsin
  • Fiyat konusunda cok bir problem yok ama cok yuksek olmamasi iyi olur. 11 araliga kadar bekleyebilirim ama 12 aralikta askerim O yuzden cok fazla bekleme sansim yok malesef
  • İphone iyi alternatif olur,bayanların samsung ile arası iyidir istersen gidip bearaber modelleri inceleyin öyle karar verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master KENOBI

İphone iyi alternatif olur,bayanların samsung ile arası iyidir istersen gidip bearaber modelleri inceleyin öyle karar verin.

hee dogru dedin... hatun kismi icin ne yaptigindan cok nasil goundugu onemli, en iyisi yengeyide gotur baksin baksin tipini en cok sevdigini alsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Büyük ekranlı telefon tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gasil

Fiyat konusunda cok bir problem yok ama cok yuksek olmamasi iyi olur. 11 araliga kadar bekleyebilirim ama 12 aralikta askerim O yuzden cok fazla bekleme sansim yok malesef

birde allah tez ve saglikla donmeni nasip etsin kardesim sira herkese geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintlaure

quote:

Orijinalden alıntı: gasil

Fiyat konusunda cok bir problem yok ama cok yuksek olmamasi iyi olur. 11 araliga kadar bekleyebilirim ama 12 aralikta askerim O yuzden cok fazla bekleme sansim yok malesef

birde allah tez ve saglikla donmeni nasip etsin kardesim sira herkese geliyor

Allah razi olsun kardesim

Ya nisanlimi yanimda goturup sectiremem askere gidiyorsun der aldirmaz ayrica yil donumumuz ben askerdeyken olacak o yuzden gitmeden supriz hediye yapiyim diyorum

• Samsung Starlar oldukça iyi. beyaz rengi özellikle.
    selamlar.
  • usta sen yengeye bunu al ;)

http://www.maxice-p.com/teknoloji-haberleri/samsung-corby-s3650-fiyati-cikis-tarihi-resimleri-ozellikleri-248195.html

NOT: "-" işareti kalkacak şekilde ;)

Flash tanıtım :http://corby.samsungmobile.com/ ( tam bayan telefonu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pathetic09 -- 7 Aralık 2009; 19:41:03 >

• hb de 5800 480 lira
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.