Bildirim
Dokunmatik klavye ile en hızlı yazma rekoru bir Lumia ile kırıldı
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Gün geçmiyorku yeni bir rekorumuz olsun :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: expiremeTR
Evet kardeşim rekorların %99u kötü manada kırıyor windows phone. Bu videoda da bi gariplik var çözemedim csb gibi geldi kardeşim daha doğrusu cool video bro CVB gibi geldi -
quote:
Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY
quote:
Evet kardeşim rekorların %99u kötü manada kırıyor windows phone. Bu videoda da bi gariplik var çözemedim csb gibi geldi kardeşim daha doğrusu cool video bro CVB gibi geldi
Bana kotu yonunu söyleyebilir misiniz ? %99 gibi bir oran vermişsiniz de ? Evet video photoshop seni kandırmak için hazırladık adminlerde bu işin içineyahu kendini rezil etmene ne gülüyorum bir bilsen varya al işte kapı gibi swype klavye acını anlayabiliyorum Gotham :( lumia 520 350 tl bak forumda para topla al kendine dene tüm özellikleri, bizim arkadaş sabunla yıkıyor telefonu, hızlı sarj aletine takıp anakartindan buhar çıkartıyor ama yine sağlam yine sağlam dene bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu gecen senenin videosu olmadı lazim. İngilizcede çok daha verimli kullanilabiliyor.
Aslında rekor daha sonradan başka bir klavyeyle kırıldı şu anda rekor bizde değil
Lumia 925 ilk Sürümü ile klavye inanılmaz derecede rahat ve hızlıydı hatta iPhone bile yanına yaklaşamıyordu ama malesef ki gelen güncellemeler ile iyice dibe vurdu ki şu haliyle bile (bence) iOS 8.2 den daha iyi seviyede.. Yine de eski stabilitesini yakalamasını umarım zira düzeltecez diye daha da bozmaya başladı MS.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Evet kardeşim rekorların %99u kötü manada kırıyor windows phone. Bu videoda da bi gariplik var çözemedim csb gibi geldi kardeşim daha doğrusu cool video bro CVB gibi geldi
Senin gibi bir vasıfsız neden hala banlanmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam iPhone bile demişsin de ios'un kendi klavyesi çok kötü ios8 ile 3. parti klavye desteği geldi ve şu anki rekor dakikada yaklaşık 120 kelime ile onda diye biliyorum ben.
quote:
Orijinalden alıntı: NamelessWonder
Hocam iPhone bile demişsin de ios'un kendi klavyesi çok kötüios8 ile 3. parti klavye desteği geldi ve şu anki rekor dakikada yaklaşık 120 kelime ile onda diye biliyorum ben.
Şu an iPhone 6 kullanıyorum iOS 8.2 ile.. Rekoru ingilizce dilinde kırmış olabilirler ama ben Türkçe dilini kastetmiştim. 3. Parti klavye desteği geldi ama diğer klavyeleri yüklerken çıkan uyarıyı dikkate alarak (yoğun bankacılık işlemleri ve hisse alım satımı da yaptığımdan) asla kullanmıyorum. Velhasıl Lumia (925) ile yazdığım hızda iPhone ile (İlk modelinden beri iphone kullanıyorum) yazamıyorum. Özellikle şu an için kelime tahmini ve düzeltmesi berbat!! Bu özelliği kapatarak kullanıyorum. Ingilizceye verdikleri önemi Türkçe dili tahmin ve önerisine de verdiklerinde iş değişir tabi..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Adam olup efendice gideceğin günü bekliyor herkes farkında mısın? Arkandan konuşturmayı ne çok seviyorsun? Zerre saygı duyuyorsan kendine, ya adam olursun ya da yürüyüp gidersin.
Ben gittim dolandım geldim damgalı mühürlü Windows trolü hala buralarda ne trol severmiş bu dh yönetimi arkadaş.
Şu bir gerçek ki İngilizcede WP klavyesi kelimeri Türkeçde olduğundan daha iyi tahmin ediyor.
İo ta bir klavye var ki ben onu deli gibi merak ediyorum.
Swype tarzı olmasına rağmen her iki parmakla kullanılabiliyor.
Yani belirli bir harfin sırası gelince ilgili parmağı harekete geçiyorsunuz ve işletim sistemi bunu register edebiliyor.
Hız arttırıcı birşeymiş. denemek gerek :) -
Aha da bu;
http://m.teknokulis.com/webtv/videoizle/bu-uygulama-ile-dakikada-120-kelime-yazmak-mumkun
Dakikada 120 kelime
Mağaza gelişsin uygulama çoğalsın diye beklerken millet klavye ile gurur yapıyor:)
quote:
Orijinalden alıntı: şakirdayı
Mağaza gelişsin uygulama çoğalsın diye beklerken millet klavye ile gurur yapıyor:)
Ahhahaha aynen be ya kardesime bak ne kadar dogru bi noktaya parmak basmis
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: şakirdayı
Ahhahaha aynen be ya kardesime bak ne kadar dogru bi noktaya parmak basmis
yeter artık trollüğü kes başka bölümde takıl veya forumu terket.
quote:
Orijinalden alıntı: badtrip
Şu bir gerçek ki İngilizcede WP klavyesi kelimeri Türkeçde olduğundan daha iyi tahmin ediyor.
İo ta bir klavye var ki ben onu deli gibi merak ediyorum.
Swype tarzı olmasına rağmen her iki parmakla kullanılabiliyor.
Yani belirli bir harfin sırası gelince ilgili parmağı harekete geçiyorsunuz ve işletim sistemi bunu register edebiliyor.
Hız arttırıcı birşeymiş. denemek gerek :)
Hipjot... Böyle bir uygulama AppStore da yok!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X