Şimdi Ara

Dokunmatik laptop onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2si bir arafa tablet/notebooklardan dusunuyordum ilk olarak ama bu fiyattakilerin islemcileri hep atom olunca
    vazgectim.

Simdi direk touchscreen laptop dusunuyorum. Ama bu konuda pek bilgim yok. Asusun dokunmatigi iyi diye duydum bir tek.

Bilgisayari sadece dizi film ve internette gezinmede kullanacakullanacagim. Oyun beklentim yok Hali hazirda canavar gibi masa ustum var cunku. Ama acip bir saat minecraft oynarken de isinmasin. Ve uzun sure kullanabilmek istiyorum. Bir seneye ekrani bozulmasin.

Evet beyler tavsiyeler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikachu -- 14 Şubat 2015; 13:42:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mikachu

Butcem max 1500 tl.

2si bir arafa tablet/notebooklardan dusunuyordum ilk olarak ama bu fiyattakilerin islemcileri hep atom olunca
    vazgectim.

Simdi direk touchscreen laptop dusunuyorum. Ama bu konuda pek bilgim yok. Asusun dokunmatigi iyi diye duydum bir tek.

Bilgisayari sadece dizi film ve internette gezinmede kullanacakullanacagim. Oyun beklentim yok Hali hazirda canavar gibi masa ustum var cunku. Ama acip bir saat minecraft oynarken de isinmasin. Ve uzun sure kullanabilmek istiyorum. Bir seneye ekrani bozulmasin.

Evet beyler tavsiyeler?

fiyat aralığına göre işini görücek bir model budur
    lenovo servis ve donanım açısındanda işini görücek bir modeldir

http://www.pcdepo.com/arama&filter_name=431747

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Kerem

quote:

Orijinalden alıntı: Mikachu

Butcem max 1500 tl.

vazgectim.

Evet beyler tavsiyeler?

fiyat aralığına göre işini görücek bir model budur
    lenovo servis ve donanım açısındanda işini görücek bir modeldir

http://www.pcdepo.com/arama&filter_name=431747

Ben mi goremedim acaba ekranin dokunmatik olduğu yazmiyor.

Ki degilmis zaten baslikta kocaman dokunmatik yaziyor amac nedir yani boyle bor cevap vermekte!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikachu -- 14 Şubat 2015; 17:41:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.