Şimdi Ara

Dokunmatik telefon tavsiyesi lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Bir aile yakınımız dokunmatik telefon almak istiyor, benden de tavsiye istedi ama hiç dokunmatik kullanmadığım için size danışmak istedim..istediği özellikler;

-Sıfır olacak
    -Fiyat olarak 800-900 TL. yi geçmemeli (maksimum 1000)
    -Multimedya özellikleri iyi olmalı. Özellikle fotoğraf ve video kalitesinin iyi olması
    -Wi-fi olmalı
    -Donanımsal ve yazılımsal olarak sorunsuz olmalı

Şimdiden teşekkürler

• Samsung Star var ama Wi-Fi yok sanırım fiyatı da uygun...
    arkadaşım kullanıyor çok memnun... bir bakın isterseniz!
  • jet veya arena olur ama işletim sistemi java problem olmazsa
  • yok sanmıyorum olacağını..öyle uygulama falan yüklemez çünkü..dediğim gibi sorun çıkarmasın yeter
  • bence de samsung jet al
  • LG KM900 Arena
  • anlaşıldı demek ki Arena veya Jet arasında seçim yapacağız..Teşekkürler arkadaşlar.. Bu iki modeli inceleyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Telefon Önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ikisi arasından şahsi görüşüm arena dır

samsung a hiç güven olmaz

lg ona nazaran biraz daha iyi

ama beklerse n97 mini n97 den ucuza çıkıcak tek farkı hafızası ve boyutu
  • star i ben kullaniyorum cok memnunum tavsiye ederim
  • anladıgım kadarıyla 1000 tl yi gozden cıkarmısın sanırım taksitte olucak hiç dusunme iphone 3g al en fazla 200 daha fazla verirsin ama pişman olmazsın jet lg yanında cocuk gibi kalır arastır istersen
  • Arena veya jet olabilir.
  • daha önce lg ku990 kullandım.wifi yok malesef ama özellikle 5.0 kamerass gerçekten ayrı olarak üzerinde durulması gereken bir yönüydü ve 120 fps ye kadar video kaydı destekliyordu.şimdi km900 ü piyasaya sürdüler.çok inceleme fırsatım olmadı ama genel olarak iyi bi makinaya benziyor.zamanın varsa bi inceleyip düşün derim.sanırım şu anda 750 civarında bi fiyatı var.
  • star bu telefonlarında yanında çok sönük kalır
  • iphone 3G istemiyor..boyutlarından ve multimedya yetersizliğinden dolayı..Bide Samsung Preston diye bişey gördüm..Wifi yok gerçi ama ne dersiniz?
  • iphone 3g istemiyor preston mu istiyor

iphone multimedia nın ana babasıdır multimedia dan kastı kamera değilse

• dostum preston istiyor demedim ki?? preston diye bişey duymadı hayatında zaten..ben forumlarda dolaşırken gördüm ve fikrinizi soruyorum..ayrıca evet iphone u kameradan dolayı istemiyor zaten fiyatı da fazla.
  • preston kötüdür bunların yanında
  • Başka bir tavsiye gelmediğine göre ben arena ile jeti tavsiye edicem..Artık karar kendisinin..sağolun yardımlarınız için
  • SAMSUNG S8003 Jet

SAMSUNG S8300 Ultra TOUCH

NOKIA 5800 XpressMusic

:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wR -- 28 Eylül 2009; 0:05:47 >

• iPhone düşünmediğine göre Arena Jete tercih edilir (multi-touch destekli capasitive ve tempered-glass ekran, 3D arayüz, dolby-mobile ve üstün ses kalitesi)...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.