Şimdi Ara

Dokuz Eylül-Akdeniz-Gazi Tıp Anketi (250 OY KULLANILDI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
3.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Dokuz Eylül-Akdeniz-Gazi Tıp Anketi (250 OY KULLANILDI)

(En Son Oy Tarihi: 8.3.2022)
Giriş
    Hocam gazi konusunda aynı fikirdeyiz ama o kadar kişi hacettepe(ing) gidiyor sıkıntı olmuyor.Bazı kişilerde çok gerekli zaten diyor,kaynaklar falan hep ingilizce diyor.
  • Marmara Tıp M kullanıcısına yanıt
    İngilizce olsa bile mi gazi diyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmara Tıp

Aah ah gaziyi çok istedim olmadı sonra dedim 9 Eylül'e gideyim bari o da 5180 le kapamış benim 5440.
    Şimdi mecburen Uludağ yazacam.. Beni düşün gaziye git :(

Nick-hedef uyumu harika ya neden gazi birisi anlatsa yazacagim belki ama yok kimse forumdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V3tra

Ingilizce ve turkce hocalari ayni mi ki bi de hocalari ingilizce konusamayan hocalar varmis bazi okullarda o yuzden ingilizce bolumleri daha yuzeysel isleniyormus hatta turkcelerden not istiyorlarmis oyle duymustum ben bilmiyorum gazide bu durum nasil

• quote:

Evet ing olsa bile gazi.herhangi bi şekilde araştırmadım Ankara da Köklü bi üni istiyodum o Yüzden. Belki de gidip pişman olacaktım bilemezsin.
    Cerrahpaşa ya da Marmara'yı da istiyodum ygs sıralamam da tutuyordu ama matematik 33.50. Olunca böyle oldu işte.

• bongo47 B kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde bu konuda endişelerim var açıkcası onun yerine 9 eylül veya yıldırım beyazıta falan da gidebilirim.Tek bildiğim özele gitmeyeceğim geriye 3 üni kalıyor nasıl yapacaz bakalım.Akdenize iyi diyenler de var ama bazıları da akdenize gideceğime çukuovaya giderim daha iyi diyorlar.
  • Beyler neden kimse Bursa Uludagi adamdan saymiyor ? Akdenizi koymussunuz o ankete. Uludag Akdenizden daha once konulmaliydi.

• quote:

Hocam benimde bu konuda endişelerim var açıkcası onun yerine 9 eylül veya yıldırım beyazıta falan da gidebilirim.Tek bildiğim özele gitmeyeceğim geriye 3 üni kalıyor nasıl yapacaz bakalım.Akdenize iyi diyenler de var ama bazıları da akdenize gideceğime çukuovaya giderim daha iyi diyorlar.

Oy verenler dahi karar veremiyor kardesim baksana hicbir sekilde fark olusmadi neredeyse esit gidiyorlar :D sonumuz hayrolsun insallaah

Bi önceki cevaba seni eklemeyi unutmuşum ordan yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ret Kid

Beyler neden kimse Bursa Uludagi adamdan saymiyor ? Akdenizi koymussunuz o ankete. Uludag Akdenizden daha once konulmaliydi.

Uludag benim listemde vardi hocam ancak arastirdim biraz eski sistem varmis bircok universite onu birakip entegre sisteme gecmis. Bursa hala vize ve finalle her dersten ayri ayri geciriyormus. Bir de pratik yapma olanagi yokmus hatta bunun icin hasta simulasyon labratuari kurulacakmis 1 2 seneye tabii bir de o sistemin oturmasi lazim..

• quote:

Anladim onu ya hayirlisi olsun artik benim de obp yuzunden egenin disina itti 300 kisi geriye atar mi 88 ortalamam yaa atti iste

• quote:

Orijinalden alıntı: bongo47

quote:

Anladim onu ya hayirlisi olsun artik benim de obp yuzunden egenin disina itti 300 kisi geriye atar mi 88 ortalamam yaa atti iste

Obp önemli ya :) tıp isteyenler olarak whatsapp grubu mu açsak ya herkes öğrendiği şeyi yazar güzel olabilir. Ben bi başlık açayım en iyisi

Obp'nin en kotu vurdugu kisilerden biriyimdir herhalde.
    4500'den 5700'e atti. Obp 80'di. Fen lisesi kurbani oldum Dokuz eylul istiyordum gitti goz gore gore.

• Ret Kid kullanıcısına yanıt
    Hocam bu aktif eğitim falan varmış 9 eylülde sürekli çalışman gerekiyormuş.Mesela benim tanıdığım çapadan biri vardı lab dersleri hariç yoklama sınırı bile yoktu sadece sınavdan sınava geliyoz diyordu sınavlara 2-3 hafta çalışıyoruz geri kalan zaman hep boş diyordu.Şimdi 9 eylül de sürekli diken üstünde mi olacaz çok sıkıntı değil mi bu?Benim kafamı bu karıştırıyor açıkcası.
  • quote:

Hocam bu aktif eğitim falan varmış 9 eylülde sürekli çalışman gerekiyormuş.Mesela benim tanıdığım çapadan biri vardı lab dersleri hariç yoklama sınırı bile yoktu sadece sınavdan sınava geliyoz diyordu sınavlara 2-3 hafta çalışıyoruz geri kalan zaman hep boş diyordu.Şimdi 9 eylül de sürekli diken üstünde mi olacaz çok sıkıntı değil mi bu?Benim kafamı bu karıştırıyor açıkcası.

O aktif egitimi ben de duydum ogrenciyi arastirmaya ogrenmeye problem cozmeye yonlendiriyor. Iyi oldugunu soyleyen de var kotu oldugunu da ders islemek yerine hocalar cogunlukla dersleri nasil ogrenecegin konusunda sana yol gosteriyorlarmis link atmisti birisi 19mayıstan bununla ilgili bulursam editlerim mesaji.

https://www.youtube.com/watch?v=MG6eXoiIaKE aktif eğitim dedikleri şey buymuş bu oturum 2-3 saat sürüyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bongo47 -- 2 Temmuz 2015; 12:04:25 >

• V3tra kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ya benim dokuz eylulde arkadasim var adam her gun spordan kosudan foto atiyor instaya. Her seye vakit var. Her gun kaldigin yere gidince 2 saat calis hicbir problem yasamazsin ben oyle yapicam sahsen.

• Ya şimdi yukarıda bir link paylaştım bu aktif eğitimle ilgili de bu pdö dediğimiz sistem birçok üniversitede hali hazırda uygulanıyor bir tek 9 eylülde yapıyorlar gibi bir algı oluşmasın lütfen. Fakat diğer üniversitelerde derslerin yanında yardımcı olarak sene 8-10 kez yapılan pdö 9 eylül'de sistemin temelini oluşturuyor. 9 Eylül'ün öğrenciyi problem çözme ve araştırmacı olmaya yönlendirmek için uyguladığı bu sisteme de aktif sistem deniliyor. Diğer üniversitelerin birçoğunda ise entegre sistem mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ret Kid

Yok hocam ya benim dokuz eylulde arkadasim var adam her gun spordan kosudan foto atiyor instaya. Her seye vakit var. Her gun kaldigin yere gidince 2 saat calis hicbir problem yasamazsin ben oyle yapicam sahsen.

evet 9 eylülde bu pdö çok ön planda olduğu için yapılan oturumun ardından öğrenciler serbest bırakılıyormuş araştırma yapmaları için. Ha araştırma yaparsın dilini geliştirirsin spor yaparsın ya da yan gelir yatarsın bundan sonrası sana kalmış. Okulda bazı günler hiç ders olmuyormuş veya 1-2 saat oluyormuş sabah gidip öğleden sonra boş veya tam tersi de olabiliyormuş. Aslında üniversitenin amacı öğrencilere yeteri kadar vakit bırakarak onları araştırmaya sorgulamaya yöneltmek.
  • @bongo47

Anladım kardeşim sağolasın.Eğer bilgin varsa aşağıdaki soruları sana da soruyorum kardeşim.

@Ret Kid

Valla kardeşim içimi rahatlattın bende sürekli ders düşünecez sıkıntıdan patlarım falan diyordum.Bir şey daha soracak eğer bilgin varsa her Allah'ın günü okula mı gidiliyor?Ayrıca dersler kaç saat sürüyor günde ne kadar boşluk kalıyor?Haftada kaç gün boşluk var ?

Edit:yoklama olayı nasıl oluyor bir de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V3tra -- 2 Temmuz 2015; 12:25:59 >
  • quote:

@bongo47

Anladım kardeşim sağolasın.Eğer bilgin varsa aşağıdaki soruları sana da soruyorum kardeşim.

@Ret Kid

Valla kardeşim içimi rahatlattın bende sürekli ders düşünecez sıkıntıdan patlarım falan diyordum.Bir şey daha soracak eğer bilgin varsa her Allah'ın günü okula mı gidiliyor?Ayrıca dersler kaç saat sürüyor günde ne kadar boşluk kalıyor?Haftada kaç gün boşluk var ?

Edit:yoklama olayı nasıl oluyor bir de

entegre sisteme kıyasla daha az dersimiz oluyor boş vakitler daha çok. pdö için araştırma yapmak için boş bırakılmış. programlar o yüzden çok değişken oluyor sabah 8 den akşam 5e kadar ders yok bazen sabah gidiyorum öğleden sonrası boş. bazen öğlen gidiyorum sabah ders olmuyor bazen tek ders için gidiyorum ya da komple boş olabiliyor. o açıdan rahat. geçme notumuz 65. finalsiz geçme notu 80. finalsiz geçmek zor. sınıf geçmek de çok kolay sayılmaz ama pdölere devam eden derse katılan çalışan insan rahat geçer. sonuç olarak diyeceğim şu ki, ders çalışmakla sorunun yoksa gel. varsa çünkü pdöleri sevmezsin dolayısıyla sistemi de.
    bu aktif eğitim staj döneminde de devam ediyor. 4 ve 5te bu sefer hasta üzerinde çalışmalar yapılıyor aldığın stajla ilgili bir senaryo yazıp tedavi uyguluyorsun. kliniğe geçiyorsun hastalarla muhatap oluyorsun artık. internlere pratik yapma imkanı veriliyor. yine aktif sistemle :D

Dedi @falxcerebri abimiz :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.