Şimdi Ara

Dokuz Eylül-Akdeniz-Gazi Tıp Anketi (250 OY KULLANILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
3.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Dokuz Eylül-Akdeniz-Gazi Tıp Anketi (250 OY KULLANILDI)

(En Son Oy Tarihi: 8.3.2022)
Giriş
  • Biliyorum ki arkadaslar bircok kisi bu uclunun arasinda kaldi bu anket herkese yardimci olsun konuyla ilgilenenler konuyu ustte tutmaya calissin daha cok katilim saglayalim lutfen.

EDIT: OY VERENLER NEDEN O OKULU TERCIH ETTIGINI DE YAZABILIR MI?

EDIT 2: dokuz eylulculer biraz cogaldi izmir yuzunden mi sectiniz neden dokuz eylul?

EDIT 3: 9 eylul oylarda geride kaldi akdeniz ve gazi agirlikta biraz daha gaziden bahseden kimse yok var mi aranizda bilgi sahibi?

EDIT 4:Beyler anketi Gazililer basti neden Gazi hakkinda bilgi verir misin Allah'inizi seviyosaniz yaaa :(((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bongo47 -- 6 Temmuz 2015; 2:57:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up! Biliyorum ki arkadaslar bircok kisi bu uclunun arasinda kaldi bu anket herkese yardimci olsun konuyla ilgilenenler konuyu ustte tutmaya calissin daha cok katilim saglayalim lutfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bongo47 -- 2 Temmuz 2015; 2:35:03 >
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: bongo47

Up
    Up
  • Uppp

• OY VERENLER NEDEN O OKULU TERCIH ETTIGINI DE YAZABILIR MI?

• Upppp

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EGE DOKUZ EYLÜL EEE
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Uppp

• Gecenin son up i konuyu merak eden up'lasin lutfen..

• Up

• Valla bilader onu bunu bilmem ankarada hic bur unide tip okunmaz cunku cok zorluyolar hepsi de oyle gazi ank htepe hepsi aynı intornken aynı askeriyr gibi cok.fena exiyolar nobetler faln yiginla tusa calisamzsn kan aldirmayi dahi sana yaptriyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: omar_93

Valla bilader onu bunu bilmem ankarada hic bur unide tip okunmaz cunku cok zorluyolar hepsi de oyle gazi ank htepe hepsi aynı intornken aynı askeriyr gibi cok.fena exiyolar nobetler faln yiginla tusa calisamzsn kan aldirmayi dahi sana yaptriyolar

Ya aslinda benim icin tus 2. Planda suanda dusuncem su ki; ben iyi bir tip egitimi alayim pratigim iyi olsun tusu zorunlu gorevdeyken de calisirim ilk senede tusu kazanmak gibi bir zorunluluk gormuyorum acikcasi. Tek istedigim iyi bir egitim almak o igne bile yapamayan gereksiz alakasiz ilac yazan doktorlardan olmamak. Bunun icin de internlukte fazlaca hasta gormek lazim. Tabii ki benim sahsi gorusum bu katilanlar veya katilmayanlar olabilir

• Valla hacı şen bilirsin.zaten zor bir bolumu daha da zorladtrmk ne kadar mantikli olabilir bilmiyorm ve doguda ekim ol.tusa falan calisamazsn zaten orda doktr yok sürekli kaciyo süreli nöbete kalmaktan emin kolay kolay calisamasm he evet yapan varmidr elbtte vardir ama ne kadar cok zorlamdiklarni tahmin.bile edemezdim

• 9 eylül benim için zor oluyor. Urfaya gelmek istesem direk uçak yok. O yuzden izmir i direk eledim gazi ing kesin gelir ama kararsizim zaten cok zorluyorlarmis bi de ing bilmiyorum yazmam heralde.

Akdeniz için de akdeniz yerine çukurova yazarim her turlu

Bi de yeni tıplardan uzak.durun gençler. Butun cefasini ilk ogrenciler cekiyor yoksa medeniyeti onerirdim.

Bi de yildirim beyazid icin kararsizim. Yani birini taniyorum okulda hoca yok dogru durust deyip harran unisine geçiş yapmiş. Tam olarak arastirmal.lazim

• quote:

Valla hacı şen bilirsin.zaten zor bir bolumu daha da zorladtrmk ne kadar mantikli olabilir bilmiyorm ve doguda ekim ol.tusa falan calisamazsn zaten orda doktr yok sürekli kaciyo süreli nöbete kalmaktan emin kolay kolay calisamasm he evet yapan varmidr elbtte vardir ama ne kadar cok zorlamdiklarni tahmin.bile edemezdim

Doguya gitmeyi dusunmedim degil acikcasi :D ama siralamam 4.1k yani gidersem bosu bosuna lys calismis olurum emegime yazik olur kanimca cogu 12 13binlerde dogudaki fakultelerin sen nerede okuyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: asima

9 eylül benim için zor oluyor. Urfaya gelmek istesem direk uçak yok. O yuzden izmir i direk eledim gazi ing kesin gelir ama kararsizim zaten cok zorluyorlarmis bi de ing bilmiyorum yazmam heralde.

Bi de yeni tıplardan uzak.durun gençler. Butun cefasini ilk ogrenciler cekiyor yoksa medeniyeti onerirdim.

Bi de yildirim beyazid icin kararsizim. Yani birini taniyorum okulda hoca yok dogru durust deyip harran unisine geçiş yapmiş. Tam olarak arastirmal.lazim

Seni hatirladim; su harrana gecen tanidiktan dolayi :D gazi benim de seceneklerim arasinda tr de tutar sanirim benim ama gazi hakkinda konusabilecegim bilgi alabilecegim birini bulamadim malesef. Internette de boyle ahim sahim seyler duymadim hakkinda

• quote:

quote:

9 eylül benim için zor oluyor. Urfaya gelmek istesem direk uçak yok. O yuzden izmir i direk eledim gazi ing kesin gelir ama kararsizim zaten cok zorluyorlarmis bi de ing bilmiyorum yazmam heralde.

Seni hatirladim; su harrana gecen tanidiktan dolayi :D gazi benim de seceneklerim arasinda tr de tutar sanirim benim ama gazi hakkinda konusabilecegim bilgi alabilecegim birini bulamadim malesef. Internette de boyle ahim sahim seyler duymadim hakkinda

Dogu derken hani tusa atannca calisacksin atanincada doguya gidcn ya kapito bende bu.sene gidecem.ama etrafimda bircok.doktr ve tip okiyan var hacttepe ftr biraktim bu sene 5k oldum ve arastiriyrm en kolay neresi ise oraya gidecem gidebiluysan cpasaya git essek baglasan geçer diyolar

• quote:

quote:

quote:

Dogu derken hani tusa atannca calisacksin atanincada doguya gidcn ya kapito bende bu.sene gidecem.ama etrafimda bircok.doktr ve tip okiyan var hacttepe ftr biraktim bu sene 5k oldum ve arastiriyrm en kolay neresi ise oraya gidecem gidebiluysan cpasaya git essek baglasan geçer diyolar

Ahaha onu ben de duydum ama malesef tutmuyor egenin sinirindayim ama dusen kontenjanlardan dolayi malesef ki tutmayacak alternatiflerim bunlar bunlardan birini sececegim siralama olarak cok da asagiya inmek istemiyorum acikcasi

• Aah ah gaziyi çok istedim olmadı sonra dedim 9 Eylül'e gideyim bari o da 5180 le kapamış benim 5440.
    Şimdi mecburen Uludağ yazacam.. Beni düşün gaziye git :(

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.