Şimdi Ara

dokuz eylül hukuk vs anadolu hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi dokuz eylül mü anadolu mu

• İş bulma açısından dokuz eylül, akademik kariyer yapacaksan anadolu. Bir de şehir seçmek lazım ki dokuz eylül baya uzak İzmir'e, anadolu bu yönden daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınıfların kalabalıklığı arasında fark varmı
  • Öğrenciliğimi yaşıcam diyorsan anadolu hukuk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şurdan çıkınca şu , burdan çıkınca bu gibi lafları geç. O kısım kişide biter yani sen eğitim yönünden çok, şehirleri düşün. DEÜ şehir dışı derler lakin şehir dışı degil denize uzaktır. Ben İzmirde uzun süre kalmış biri olarak şu an İzmir'i tercih ederdim ama ailem taşındığı için DEÜ bana uzak artık lakin Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir bildiğin gibi çok ünlüdür. Eskişehir belki öğrencilik için bir tık önde olsa da sıcak insan ve sıcak havaların cezbediciliği ile İzmir'i göz ardı etmemek gerek. Ben İzmir DEÜ diyorum
  • bkemal B kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayım up !
  • up
  • bkemal B kullanıcısına yanıt
    up kımse mı ılgılenmıyor ya
  • çok yakın bi arkadaşım geçen yıl girdi deü hukuğa bende gecikmeli de olsa bu yıl giricem inşallah. sorunun cevabına gelirsek devlet üni.lerindeki hukuklar arasında çok bi fark olabileceğini düşünmüyorum arkadaşın biri öğrenciliğini yaşamak istiyosan eskişehir demiş neye dayanarak söylemiş bilemem ama eskişehirle izmiri karşılaştırmak yanlış olur. bucayla ilgili büyük bir ön yargı var nedendir bilmem ama şehre ahım şahım bir uzaklığı yok bence hatta hiç başka bir yere gitmeden bucada bile eskişehirden daha iyi vakit geçirebilirsin eğer ki ilk 16bindeysen deü yü yaz derim
  • 17bine deu hukuk gelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufgoxu

çok yakın bi arkadaşım geçen yıl girdi deü hukuğa bende gecikmeli de olsa bu yıl giricem inşallah. sorunun cevabına gelirsek devlet üni.lerindeki hukuklar arasında çok bi fark olabileceğini düşünmüyorum arkadaşın biri öğrenciliğini yaşamak istiyosan eskişehir demiş neye dayanarak söylemiş bilemem ama eskişehirle izmiri karşılaştırmak yanlış olur. bucayla ilgili büyük bir ön yargı var nedendir bilmem ama şehre ahım şahım bir uzaklığı yok bence hatta hiç başka bir yere gitmeden bucada bile eskişehirden daha iyi vakit geçirebilirsin eğer ki ilk 16bindeysen deü yü yaz derim

katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeske

17bine deu hukuk gelir mi?

bence gelir ama 16k ile kapatır diyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.