Şimdi Ara

Dokuz Eylül makine müh.(i.ö.)'mi yoksa Akdeniz bilgisayar müh.'mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba şu an Dokuz Eylül Üniversitesi'nde Makine Mühendisliği ikinci öğretimi kazandım ve hazırlık okuyorum.Merkezi puanla geçiş ile Akdeniz Bilgisayar Mühendisliği yüzde yüz ingilizce tutuyor.Bilgisayar mühendisliğine karşı hep bir sempati duymuşumdur ama hiç iki meslek hakkındada detaylı inceleme yapmadım.Gelecekleri nasıl olacak hangisini okursam daha avantajlı olur konularında kafam karışık.Evim İzmir'de eğer Antalya'ya gidersem maddi olarak çok zorlanırmıyım Antalya'yla İzmir'i kıyaslamak açısından Antalya'daki arkadaşlar bilgi verirlerse çok iyi olur.Kafam karışık ikisini kıyaslama açısından öneri verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratcandan -- 21 Mayıs 2017; 18:58:28 >

• up
  • Yerinde olsam makina müh de kalırım. Ben de elektrik elektronik müh. son sınıf öğrencisiyim.Bana göre bilgisayar mühendisliği bitti. Yazılım mühendisliği düşünürsen ayrı tabi.Şehir dışına çıkmakta maliyetli tabi kalacak yer masrafı yemek masrafları falan yurtta kalsan 350-450 arası sırf yurt parası hiç bir şey yapmasan aylık 600TL harcarsın ben 900TL ile zor geçiniyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AykutKOCATEPE

Yerinde olsam makina müh de kalırım. Ben de elektrik elektronik müh. son sınıf öğrencisiyim.Bana göre bilgisayar mühendisliği bitti. Yazılım mühendisliği düşünürsen ayrı tabi.Şehir dışına çıkmakta maliyetli tabi kalacak yer masrafı yemek masrafları falan yurtta kalsan 350-450 arası sırf yurt parası hiç bir şey yapmasan aylık 600TL harcarsın ben 900TL ile zor geçiniyorum :D

nasıl sana göre bitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.