Şimdi Ara

DOKUZ EYLÜL TIP MI ERCİYES TIP MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz garip bir karşılaştırma oldu ama karar veremiyorum bir türlü. Ya Erciyes'e gidip ailemin yanında rahatça yaşamak ya da 9 Eylül işte. Devamlı kafam gidip geliyor, yarın son gün artık karar vermem lazım. Siz neler düşünüyorsunuz yardımcı olursanız çok memnun olcam

• Yukarı...
  • Ben olsam ailemin yanında kalırdım.tabi karar senin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -atakan-

Ben olsam ailemin yanında kalırdım.tabi karar senin

Evet yani Hacettepe filan olsa belki ama 9 Eylül'e değer mi bilmiyorum. Sağ ol bu arada cevap yazdığın için
  • Tıpta en iyisi ailenin yanında okumak. Şehir dışına gitmeye değeceğini zannetmiyorum he hacettepe olsa cerrahpaşa olsa kıyaslama yapmayız zaten ama okurken zorlanacaksın ailen yanında olursa senin için daha rahat olur. Tabi senin seçimin.
    Kolay gelsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyeno

Tıpta en iyisi ailenin yanında okumak. Şehir dışına gitmeye değeceğini zannetmiyorum he hacettepe olsa cerrahpaşa olsa kıyaslama yapmayız zaten ama okurken zorlanacaksın ailen yanında olursa senin için daha rahat olur. Tabi senin seçimin.
    Kolay gelsin :)

Teşekkür ederim. Bir de ailem de 1 yıl sonra falan yanıma gelebileceklerini söylüyorlar. O yüzden çok karasız kaldım
  • İzmirliyim , Ege tıp olsa gel derdim ama 9 eylül için değmez
  • Zaten hazırlığı geçemezsem diye korkuyorum da, bir de herkes tıpa çok zor diyor tek başıma altından kalkamayabilirim. Artık başka şehir hayallerimi uzmanlıkta gerçekleştiririm inşallah
    Teşekkür ederim EfeKIRCA
  • erciyes tıp mı yazdın sonunda dostum?
    bu arada nickindeki şarkıya bayılıyorum
  • Evet bayılırım foster the people'a

Valla Gazi, 9 Eylül sonra Erciyes yazdım. Hala tam emin değilim yaptığım şeyin doğruluğundan ama umarım en iyisi budur
  • Dokuz eylülde hazırlık var mı?
  • Evet var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.