Şimdi Ara

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DONANIMHABER KULÜBÜ || TANITIM (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
656
Cevap
19
Favori
55.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hazırlık bu sene 24'ünde bitiyor lanet olsun. Bütün arkadaşlarım bitirip Bursa'ya döndü neredeyse bizim hala bir ayımız var.
  • hazırlıktan kalınca dilekçe ile bölüme geçme (bölüm derslerini alma mat ,fizik vs.) ne kadar doğru , böyle birşey var mı şuanda
    makina mühendisliği için soruyorum %30 ing
  • quote:

Orijinalden alıntı: grejuva6

hazırlıktan kalınca dilekçe ile bölüme geçme (bölüm derslerini alma mat ,fizik vs.) ne kadar doğru , böyle birşey var mı şuanda
    makina mühendisliği için soruyorum %30 ing

geçenki konudada yazmıştım sana makinada dilekçe hakkın yok
  • Eğitim Fakültesi'nden Yaz Okulu almayı planlıyorum. Yaz Okulu tarihleri belli mi? Bir de üniversitenizde çan eğrisi sistemi var mı?

Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkaşlr hemşirelik yacam hazırlık varmı bisenede b*ktn Ingilizcemi okicez Ege vereyim olmasa bide hemşirelik fakültesi konum olarak Ege mi iyi due mi iyi acil bekliyorm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben deu'de bilgisayar bilimleri bolumunu merak ediyorum.Bilgisi olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsntrk

Ben deu'de bilgisayar bilimleri bolumunu merak ediyorum.Bilgisi olan var mi?

hocam detaylı bir pm hazırlıyorum şimdi :)
  • İlk sayfadaki bilgileri güncelledim arkadaşlar
  • ingilizce iktisat düşünüyorum yardımcı olacak varsa Pm atabilir mi?

• şu okula gelmeyin kendinize yazık etmeyin
  • Yarın ydy de finaller var çok heyecanlıyım

• Deu butleri bitirdin beni ne tatil yapabiliyorum ne başka şey ders çalışmaktan

• Arkadaşlar size kısacık bir sorum olacak. Ben dilde sıralama olarak 10927.yim ama bu üniversite 8700 istiyor sizce girme şansım ne kadar?

• Siz siz olun,bu okulu sakın tercih listenize koymayın. Hazırlıkta başarılı olduğunuzu ilan edip, aa yanlış yazmışız diye sınavdan bırakan bi okul burası. Kaliteli biryerde okumak istiyorsanız, orası dokuz eylül üniversitesi hiç değil.
  • Muhendislik dusunen arkadaslar varsa yardimci olabilirim. Cekinmesinler PM atsinlar.

• bunickonaltıharf kullanıcısına yanıt
    Doğrudur inşaatı bitti ince işlerini yapıyorlar büyük ihtimalle bu sene öğrenci alır. Kampüsün giriş kapısında gerçekten güzel bir yurt
  • bunickonaltıharf kullanıcısına yanıt
    tam emin olmamakla birlikte devlete ait olduğunu düşünüyorum. Toki yapıyor
  • deü de ;
    makine mühendisliği ,örgün ve 2. öğretim , yurtlar hakkında bilgi verecek arkadaş varmı ?
  • Merhaba ben lise son sınıfa geçmiş eşit ağırlık öğrencisiyim. Bu üniversitede 2 yıllık bir bölüm seçmek ve bu arada çalışmak istiyorum. Önerebileceğiniz bölümleri yazarsanız çok sevinirim.

• hocam bolumu turkce olanlar dilekce ile hazırlıgı gecseler bile her yıl muhafiyet sınavına girmek zorundalar mı dilekce ile bitmiyor mu?birde tıpta %30 ing olan dersler secmeli olanlarmıdır yoksa bolum derside varmıdır alınmasa sorun olur mu?

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.