Şimdi Ara

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DONANIMHABER KULÜBÜ || TANITIM (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
656
Cevap
19
Favori
55.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Opsss mademoiselle

quote:

Orijinalden alıntı: sysrap96

quote:

Okuduğum bölümden memnun değilim ingilizce olması sebebiyle ve hazırlıktan muaf sayıldım batık bir essay ile.Bu yüzden derslerde sıkıntı çekiyorum.Gelecek sene üniversite sınavına tekrardan hazırlanacağım.Gelecek sene 2 dönemde ders kaydı yapmasam, herhangi aksilik durumunda geri dönebilir miyim? Okulu dondurmak zormuş o yüzden bu yol olur mu?

Ben uyum sağladım gibi. Çok mu zorlanıyorsun? Çünkü bizim sınıfta hazırlık görüp geçmiş ve dersi anlamayanlar da var.

Evet dersleri pek anladığım sayılmaz yani bizde de var tabii hazırlık okuyup dersi anlamaynlar ama kendi açımdan konuşuyorum.İyi bir ortalama olmayacak alttan dersler olacak bir ton sıkıntı,erasmus yapamamak vs.

Haklısın. Rezil ettiler yani şu hazırlık atlama olayını...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Okuduğum bölümden memnun değilim ingilizce olması sebebiyle ve hazırlıktan muaf sayıldım batık bir essay ile.Bu yüzden derslerde sıkıntı çekiyorum.Gelecek sene üniversite sınavına tekrardan hazırlanacağım.Gelecek sene 2 dönemde ders kaydı yapmasam, herhangi aksilik durumunda geri dönebilir miyim? Okulu dondurmak zormuş o yüzden bu yol olur mu?

Ben uyum sağladım gibi. Çok mu zorlanıyorsun? Çünkü bizim sınıfta hazırlık görüp geçmiş ve dersi anlamayanlar da var.

Evet dersleri pek anladığım sayılmaz yani bizde de var tabii hazırlık okuyup dersi anlamaynlar ama kendi açımdan konuşuyorum.İyi bir ortalama olmayacak alttan dersler olacak bir ton sıkıntı,erasmus yapamamak vs.

Sen tekrardan hazırlanmayı düşünmüyorsun gibi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Açıkçası bölümümü çok isteyerek seçmedim. Ama istediğim bir bölüm de yoktu. Yani hedefim olmadığı için bir sene daha hazırlansam da nereye gireceğim. Dil konusunda da tahmin ettigimden daha iyi. O yüzden pek düşünmüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl gidiyor okul arkadaşlar :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Açıkçası bölümümü çok isteyerek seçmedim. Ama istediğim bir bölüm de yoktu. Yani hedefim olmadığı için bir sene daha hazırlansam da nereye gireceğim. Dil konusunda da tahmin ettigimden daha iyi. O yüzden pek düşünmüyorum

Anladım böyle daha iyi olmalı senin için o zaman

• Merhaba :)
    Çevre Mühendisliği bölümünü yazmayı düşünüyorum.. Önerir misiniz?
    Bölüm hakkında bilgi verebilir misiniz? :)
  • Merhaba,
    Ben deu da yönetim bilişim sistemleri yüksek lisansı yapmayı düşünüyorum. Okuyan bilen varsa yardımcı olabilir mi?
    Ayrıca dokuzçeşmeler kampüsüne yakın eşyalı düzgün daireler bulunur mu?
    Teşekkürler
  • ölümübekleyenadam Ö kullanıcısına yanıt
    Eşyalı genelde 1+1'ler var dokuzçeşmeler civarında doğalgazlı bulmanız zor Tınaz civarında doğalgazlılar var. Genelde eşyalı 1+1'ler 550 civarından başlıyor 850 civarına kadar gidiyor, Hasanağa bahçesinin Üçkuyular tarafında kalan yerlerindeki evler biraz daha nezihtir ama Adatepe Mahallesi olan yani kampüsün hemen arka tarafı evka yönündeki yerler biraz daha kötüdür. Mezarlık tarafından da pek şikayet duymadım açıkçası. Benim size önerim tınaz'ın hemen karşı taraflarına bakmanız adatepe'de kombisiz 1+1'e 600 vermek yerine tınaz'ın karşısından yakın yerlerden kombili 2+1'e 600 verirsiniz, yürümek için fazla bir mesafe olduğu söylenemez, o mesafeyi gelip giden pek çok tanıdık var. Şöyle mesaja genel hatlarıyla bir baktımda doğalgaz konusuna çok değinmişim :) ne diyelim buca'nın soğuğunu bilen bilir yabana atmayın Isınma işini, elektrik sopasıyla bir yere kadar oluyor. Ha tabi şunu da söylemekte fayda var Gaziemir'de çok daha merkezi, geniş ve ucuz evleri daha ucuza bulabilirsiniz aylık git-gel masrafını falan hesaplarsanız bütçenize belki daha uyguna da gelebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar hazırlık varmı? maliye gibi bölümlerde?
  • Iyi forumlar arkadaslar ben osym puani ile yatay gecis yapmak istiyorum bu universiteye fakat nasil olur tarihleri nelerdir bulamadim okulun sitesinde onumuzdeki donem icin yani yazin hangi tarihlerde oluyo bu gecia islemleri biliginiz varsa yardimci olursaniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

Arkadaşlar hazırlık varmı? maliye gibi bölümlerde?

Zorunlu hazırlık vardı ancak bu sene kalktı şuan sadece isteğe göre var diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Alter Bridge

quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

Arkadaşlar hazırlık varmı? maliye gibi bölümlerde?

Zorunlu hazırlık vardı ancak bu sene kalktı şuan sadece isteğe göre var diye biliyorum

Çeko dusunuyorum.hazirlik yoksa ordayim ?

• deu inşaat mühendisliği 2.öğretim düşünüyorum arkadaşlar yüzde 30 ingilizce mi bölüm hazırlık var bildiğime göre hazırlıktaki seviyemiz ilk yapılan sınava göre belirleniyor demi ve sizce osmangazi inşaat mı yoksa deu inşaat 2.öğretim mi yardım birde deuda çan eğrisine göre mi bilginiz var mı veya osmangazi çan eğrisi midir sistemi yardım lütfen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Badandsad -- 2 Temmuz 2015; 14:11:54 >
  • Merhaba,

Deü Hukuk Fakültesini yazmayı düşünüyorum. Şu an okuyan bana her yönüyle bilgi verebilecek biri varsa yardım edebilir mi?
  • Hazirlikta verilen ingilizce kotu mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mdcetin

Merhaba,

Deü Hukuk Fakültesini yazmayı düşünüyorum. Şu an okuyan bana her yönüyle bilgi verebilecek biri varsa yardım edebilir mi?

Ben yardımcı olabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu 2.öğretim inşaatta hazırlık var mı felan tam olarak bilen yok mu ya ?
  • merhaba arkadaşlar deü inşaat mühendisliği yazmayı düşünüyorum yardımcı olabilecek var mı ?
  • elektrik-elektronik okuyan yoktur değil mi? Yoksa var mı? Nasıldır?
  • Kampüs Öğrenci Yurdu hakkında bilgi verebilir misiniz? Özellikle fiyat ve internet konusunda
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.