Şimdi Ara

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DONANIMHABER KULÜBÜ || TANITIM (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
656
Cevap
19
Favori
55.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz acaba. benim mf-4 sıram 47411 geçen seni deu makine 47000 le kapatmış sizce benim bu sene deu makine ye girebilme ihtimalim nedir? şimdiden teşekktürler.
  • Efendiler Bilg Müh son sınıf var mı? Farabi geliyorum.
  • Ekle

Maliye bölümü

Ayrıca üniversiteyi bu sene kazandım bölüm kampüs yurtlar ve sosyal aktiviteler hakkında bilgiler verirseniz sevinirim
  • Konu baya geriye düşmüş bilgisayar programcılığı uzaktan eğitim varmı
  • deü yu kazanan ve sorusu olan sorabilir öm de bakarım fark etmez yenı kazananlara hayırlı olsun dıyelim :)
  • Dokuz Eylül İngilizce İktisat
  • Deu makine kazandim

• deu inşaat mühendisliği kazandım
  • Deu makine

• Yeni gelen arkadaslara hayirli olsun. Pm ile her konuda yardim isteyebilirsiniz

• var mı fen fakültesi öğrencisi?
  • Kızım kimyayı kazandı pazartesi okul açılacak hala yer arıyoruz. Akademi apart hakkında yorumu olan orda kalmış birini tanıyan varsa yorumlarını almak isterdim. Çünkü büyük ihtimalle oraya yerleşicek. Yıllık sözleşme yapıldığı için yer değiştirme şansı olmayacak
  • katara1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

doğum hastanesinin aşağı tarafındaki akdemi'den bahsediyorsanız ilk yılımda orada kalmıştım.(5 yıl önce) genel olarak memnumdum, 2 kişilik odada kalacaksa yanındaki önemli illa ki sorun çıkıyor. tek kalacaksa gürültü hariç bir sorunu olmaz. 20 tl lik elektrik faturalarını göstermişlerdir 50-60tl civarı gelir genelde. Isınma konusunda kaloriferi 24 saat yakmıyorlardı diye hatırlıyorum ama, yine de pek sorun olmamıştı. Güvenlikte muharrem abi duruyorsa güvenilir babacan bir adamdır.
  • K@sToR kullanıcısına yanıt
    Bilgi için çok teşekkürler.
  • v

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yatay geçemeyen -- 18 Eylül 2014; 23:06:55 >
  • Okuduğum bölümden memnun değilim ingilizce olması sebebiyle ve hazırlıktan muaf sayıldım batık bir essay ile.Bu yüzden derslerde sıkıntı çekiyorum.Gelecek sene üniversite sınavına tekrardan hazırlanacağım.Gelecek sene 2 dönemde ders kaydı yapmasam, herhangi aksilik durumunda geri dönebilir miyim? Okulu dondurmak zormuş o yüzden bu yol olur mu?

• Bu sene tekrar hazirlaniyorum 9 eylül nasildir abiler ablalar

• quote:

Orijinalden alıntı: Opsss mademoiselle

Okuduğum bölümden memnun değilim ingilizce olması sebebiyle ve hazırlıktan muaf sayıldım batık bir essay ile.Bu yüzden derslerde sıkıntı çekiyorum.Gelecek sene üniversite sınavına tekrardan hazırlanacağım.Gelecek sene 2 dönemde ders kaydı yapmasam, herhangi aksilik durumunda geri dönebilir miyim? Okulu dondurmak zormuş o yüzden bu yol olur mu?

Ben uyum sağladım gibi. Çok mu zorlanıyorsun? Çünkü bizim sınıfta hazırlık görüp geçmiş ve dersi anlamayanlar da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sysrap96

quote:

Orijinalden alıntı: Opsss mademoiselle

Okuduğum bölümden memnun değilim ingilizce olması sebebiyle ve hazırlıktan muaf sayıldım batık bir essay ile.Bu yüzden derslerde sıkıntı çekiyorum.Gelecek sene üniversite sınavına tekrardan hazırlanacağım.Gelecek sene 2 dönemde ders kaydı yapmasam, herhangi aksilik durumunda geri dönebilir miyim? Okulu dondurmak zormuş o yüzden bu yol olur mu?

Ben uyum sağladım gibi. Çok mu zorlanıyorsun? Çünkü bizim sınıfta hazırlık görüp geçmiş ve dersi anlamayanlar da var.

Evet dersleri pek anladığım sayılmaz yani bizde de var tabii hazırlık okuyup dersi anlamaynlar ama kendi açımdan konuşuyorum.İyi bir ortalama olmayacak alttan dersler olacak bir ton sıkıntı,erasmus yapamamak vs.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.