Şimdi Ara

Dokuz Eylül Yolcusu Kalmasın... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
12
Favori
43.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: heyhat@@

quote:

Orijinalden alıntı: treko

Adrese bir mektup yolluyorlar ama içinde pek birşey yok,ulaşım ağını gösteren harita, bir tanıtım kılavuzu,kayıt için gerekli belgeler,okul numaranız ve debis şifreniz felan oluyor işe yarar birşey yok

Nelere gerekli derseniz;
    Dokuz Eylül Üniversitesine kaydolma hakkını kazanan adayların kayıtları, Rektörlükçe belirlenen tarihler arasında yapılır.
    Dokuz Eylül Üniversitesi'ne kayıt hakkını kazanan adaylar, kayıt işlemleri için aşağıda belirtilen belgelerle kayıt bürosuna başvururlar:
    A - T.C. uyruklu adaylar:
    a) Lise veya dengi okul diplomasının aslı veya lise diplomasının hazır olmadığı hallerde, diploma ile değiştirilmek üzere düzenlenmiş fotoğraflı "Çıkış Belgesi" aslı,

e) Yeni çekilmiş 4,5x6 cm. boyutlarında 12 (oniki) adet vesikalık fotoğraf, (öğrenciler tarafından kesin kayıt, diploma, mezuniyet belgesi, kimlik vb.diğer belgelerde kullanılmak üzere verilecek fotoğraflar renkli, kız öğrenciler için baş ve yüz açık tüm yüz hatları belirgin, erkek öğrenciler için baş ve yüz açık tüm yüz hatları belirgin, sakalsız, kravatlı, varsa bıyıklar dudak hizasında kesilmiş, numaralı gözlük kullananlar için gözlük camları renksiz olarak ve son üç ay içinde çekilmiş olacaktır.
    f) Sağlıkla ilgili kurumlara kayıt yaptıranlar için Mediko-Sosyal Merkezinden alınacak "Sağlık Raporu",
    g) Resmi onaylı "Nüfus Cüzdanı" örneği (aslı kayıt anında gösterilecektir),
    h) İkametgah belgesi

Aradaki maddeleri sildim öss sonuç belgesine felan ihtiyaç yok,askerden tecil 25 yaş üstünde isteniyor sizle alakalı bir durum yok.

Debis numaranızı Deu.edu.tr'de kazanların listesi yayınlanınca ordan bulabilirsiniz debis şifreniz gg/aa/yil şeklinde doğum tarihiniz oluyor okula harç yatirdikdan sonra(kalkarsa buna gerek kalmiycak) http://kayit.deu.edu.tr/ adresinden ön kayıt yapıp kayıt için okula gidiceksiniz.Kayıt tarihleri felan hepsi sitede duyuruluyor rahat olun zarf gelmedi diye panik yapmayın

fotoğrafı kravatlı çektirmek zorunlu mu ?

bende merak ettim. T-shirtin üstüne kravatmı giyecez?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dokuz eylül işletme ikinci öğretim var mı bucada ev tutmayı düşünen ortak karşılayalım herşeyi netten ilanlara kiralık ev ilanlarına bakalım kayıda gittiğimizde halledelim var mı maçası yiyen
  • beyler kafayı mı yediniz ne kravatı nasıl çektirirseniz çektirin sıkıntı yok hatta benim arkası sarı fonlu resmim vardı onu verdim sorun yok zaten o resimleri napıyolar onuda anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanan12

dokuz eylül işletme ikinci öğretim var mı bucada ev tutmayı düşünen ortak karşılayalım herşeyi netten ilanlara kiralık ev ilanlarına bakalım kayıda gittiğimizde halledelim var mı maçası yiyen

Aklınızdan bile geçirmeyin bu macera en fazla 3 ay sürer saçma sapan işlerden uzak durun derim
  • quote:

quote:

dokuz eylül işletme ikinci öğretim var mı bucada ev tutmayı düşünen ortak karşılayalım herşeyi netten ilanlara kiralık ev ilanlarına bakalım kayıda gittiğimizde halledelim var mı maçası yiyen

Aklınızdan bile geçirmeyin bu macera en fazla 3 ay sürer saçma sapan işlerden uzak durun derim

işte istikrarlı biri olması lazım
  • BURAYA TEKRAR YAZIYORUM BİR DAHA SORMAYIN ÖSYM İLE İLGİLİ HİÇBİR BELGEYE İHTİYACINIZ YOK
    İHTİYACINIZ OLANLAR;
    1-DİPLOMA
    2-VESİKALIK FOTOĞRAF ( SADECE SAKAL,TÜRBAN KISMI ÖNEMLİ)
    3-İKAMETGAH BELGESİ
    4-Resmi onaylı "Nüfus Cüzdanı" örneği (MUHTARLIKTAN VERİYOLAR GALİBA)

EDİT:EĞER HARÇLAR KALMAZSA HARÇ YATIRDIĞINIZA DAİR 2 ADET DEKONT İSTİYORLARDI ONU DA EKLİYİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 21 Ağustos 2012; 15:07:46 >
  • Makineciler alan derslerimiz ingilizcedir söyleyeyim.%30 'a aldanmayın.1. sınıfta 2. dönem statics dersiyle başlayacaksınız alan derslerine.

Sorularınız varsa alıntı yapın veya pm yoluyla ulaşın.
  • quote:

quote:

quote:

işte istikrarlı biri olması lazım

Eve çıkıcaksan kesinlikle 1 sene yurtta kalıp adam bulmalısın kendine (tek başına çıkcaksan ayrı tabii)
    İlk gün oda arkadaşınla ya arkadaşlarınla eve çıkalım geyiği yaparsın ilk günler çok da iyi anlaşırsınız 1 ay sonra azını burnunu kırmak istersiniz onun için yurtta kalanların hepsiyle samimi olun odaya kapanmayın çevrenizi geniş tutun fazla adam tanıyın aklınıza yatkın birini bulursunuz.

• quote:

BURAYA TEKRAR YAZIYORUM BİR DAHA SORMAYIN ÖSYM İLE İLGİLİ HİÇBİR BELGEYE İHTİYACINIZ YOK
    İHTİYACINIZ OLANLAR;
    1-DİPLOMA
    3-İKAMETGAH BELGESİ

fotoğraflar için 4.5 x 6 cm diyor ya o normal vesikalıktan büyük olan cüzdan boy mu

• quote:

Orijinalden alıntı: hukuk2506

quote:

BURAYA TEKRAR YAZIYORUM BİR DAHA SORMAYIN ÖSYM İLE İLGİLİ HİÇBİR BELGEYE İHTİYACINIZ YOK
    İHTİYACINIZ OLANLAR;
    1-DİPLOMA
    3-İKAMETGAH BELGESİ

fotoğraflar için 4.5 x 6 cm diyor ya o normal vesikalıktan büyük olan cüzdan boy mu

Bu kadar takılmayın boyutuna felan ben evde olanı götürdüm kimse boyutuna felan bakmıyor zaten tüm kağıtları alıp bir zarfa koyuyorlar üstünü doldurup,fotoğrafınızı yapıştırıyorsunuz o kadar tahminimce de o zarf hiç açılmadan bir yerde yıllarca saklanıyor

Ama kayıt için gittiğinizde yanınızda pritt,kalem,makas olsun zarfı doldurup resimi yapıştırmak için lazım.Ben elimi kolumu sallayarak gitmiştim sonra milletten dilendim

• gençler bir şey sorucam şimdi. Tınaztepe kampüsüne nasıl ulaşabilirim ama şöyle başta metroya binip sonra nerede incem daha sonrasında otobüs mesafesindeyse neye binicem ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hukuk2506

quote:

İHTİYACINIZ OLANLAR;
    1-DİPLOMA
    3-İKAMETGAH BELGESİ

Bu kadar takılmayın boyutuna felan ben evde olanı götürdüm kimse boyutuna felan bakmıyor zaten tüm kağıtları alıp bir zarfa koyuyorlar üstünü doldurup,fotoğrafınızı yapıştırıyorsunuz o kadar tahminimce de o zarf hiç açılmadan bir yerde yıllarca saklanıyor

Ama kayıt için gittiğinizde yanınızda pritt,kalem,makas olsun zarfı doldurup resimi yapıştırmak için lazım.Ben elimi kolumu sallayarak gitmiştim sonra milletten dilendim

fotoğraf boyutu sorun olursa oralarda uğraşamam diye demiştim tamam teşekkür ederim götüreyim kalem yapıştırıcı falan

• quote:

Orijinalden alıntı: alpfbmns

gençler bir şey sorucam şimdi. Tınaztepe kampüsüne nasıl ulaşabilirim ama şöyle başta metroya binip sonra nerede incem daha sonrasında otobüs mesafesindeyse neye binicem ?

metroyla geliyorsan şirinyer'de iniceksin,metrodan çıktıktan sonra soldan devam edip ana caddeye çıkıcaksın ana caddeye çıkınca sağdan devam ediceksin ondan sonra 2 adım yürüyceksin hemen fırının önünde durak var orda bekliyceksin ve tınaztepe yazan her araca binebilirsin hepsinin son durağı okulun önü( 376'ya binme o fazla dolanıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 21 Ağustos 2012; 15:51:03 >
  • arkadaşlar şu beden dersi zorunluymuş, dersin içeriği hakkında da bilgi verebilir misiniz, zorluyorlar mı, geçemesek bir şey oluyor mu?
  • quote:

quote:

gençler bir şey sorucam şimdi. Tınaztepe kampüsüne nasıl ulaşabilirim ama şöyle başta metroya binip sonra nerede incem daha sonrasında otobüs mesafesindeyse neye binicem ?

metroyla geliyorsan şirinyer'de iniceksin,metrodan çıktıktan sonra soldan devam edip ana caddeye çıkıcaksın ana caddeye çıkınca sağdan devam ediceksin ondan sonra 2 adım yürüyceksin hemen fırının önünde durak var orda bekliyceksin ve tınaztepe yazan her araca binebilirsin hepsinin son durağı okulun önü( 376'ya binme o fazla dolanıyor)

çok sağol. peki otobüs mesafesiyle ne kadar oluyor şirinyerden

• o kadar yer kazanmak varken 1000 km uzakta hayatimda hic gormedigim dagin basinda otobusu metrosu bi degisik hava suyu karisik barinacak yeri degisik bir yer virgulden sonraki bir rakamla kazanip 18 yasimda 30 gibi gostermeme sebep oldu bu okul seneye bi daha grmek sunnetti farz oldu

• Keşke yazmasaydım çok pişmanım.
    Ev bulamadım(1+1 doğalgazlı 700den aşağı yok). Yurt bulamadım(işe yarar yurtlar 10 milyar civarı gerisi devlet yurdundan beter). Yüksek ücretli devlet yurdu yok bucada.
    Harbi şuan ne yapacağımı şaşırdım biri yardım etsin

• din kültürü öğretmenliği geldi banada
  • quote:

Orijinalden alıntı: jag1903

DUİM geldi bana.

Aynen ben de DUİM deyim :)
  • quote:

quote:

quote:

çok sağol. peki otobüs mesafesiyle ne kadar oluyor şirinyerden

Normalde 15 dk ama şirinyerden heykele kadar trafik eksik olmuyor trafik olursa 30dk-1 saat arası sürebiliyor

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.