Şimdi Ara

Dokuz Eylül Yolcusu Kalmasın... (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
12
Favori
43.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: treko

quote:

Orijinalden alıntı: alibaba12

dokuz eylülün yurdu ile hazırlığın olacağı bina arası ne kadar uzak acaba ?

20dk civarı

yürüyerek dolmuşla ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vatanmilletsakarya

quote:

Orijinalden alıntı: Y.I.W.A.L.Y

Kamu Yönetimi kazanan yok mu hiç ?

olmazmı

Örgündür kardeşim umarım
  • quote:

quote:

quote:

20dk civarı

yürüyerek dolmuşla ?

yürüyerek tabiki de ,benim verdiğim dakikalar 43 numara ayakla ölçümü yapılmış mesafelerdir

• quote:

quote:

quote:

quote:

20dk civarı

yürüyerek dolmuşla ?

yürüyerek tabiki de ,benim verdiğim dakikalar 43 numara ayakla ölçümü yapılmış mesafelerdir

42 numarayla değişkenlik gösteriri o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: racikral11

hani harçlar kalkmıştı ya

Tayyip kalktı dedi ama daha resmi bir gelişme yok ondan okul harç dekontunu istemiştir.Eylül başı gibi kesin açıklama gelir tabii harçlar kalksa bile okul belli bir ücret isteyebilir çünkü devletin açıkladığı iibf harcı 354 lirayken okul 402 lira alıyor arada 50 lira kitliyor böyle birşey de yapabilirler en iyisi bekleyip görmek tabii ne olur nolmaz siz yine harç parasını köşeye koyun isterlerse sıkıntı olmasın hatta ödemezseniz bile ödedim deyip cebe indirin parayı çok ihtiyacınız olucak paraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bi bitmedi su okulun derdi ya muafiyet zorunlu diyolar bilmiyosan girmeyin sorun yok diyolar kura mutlaka girin diyolar bes soru yapan c kuru oluyomus d den baslamayan anlamiyomus bu ne la aga biriside demiyorki bune?

• benim ayaklar 46 . süre kısaldı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

20dk civarı

yürüyerek dolmuşla ?

1 cm bile çok önemli sonuçta 20 dk'da 4000-5000 adım atıyorsundur

• quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

quote:

ben hazırlık okumayı cok istiyorum özellikle ingilizcemi ilerletmek için vede okulu, şehiri iyi tanımam için bulunmaz bir fırsat ahzırlık okumak... hazırlık sınavında soruları bayagı bayagı atıcam yanı ama tek korkum bu attıklarımın dogru cıkması :( umut ediyorum ki cıkmaz... lys de attım o kadar tutmadı arkadas gelip bunda tutmaz ya la...

Muafiyet zor sınav atıpta tutacağını pek sanmıyorum..

Kur belirlemeye kesinlikle girin bu arada.

Muafiyet sınavı zor ama %30 bölüm okuycak adam writing yazıp 10-20 soru doğru cevaplasa geçiriyorlar.
    Sınav zor olabilir ama geçmesi kolaydır zaten hocalarda milleti geçirip sınıf mevcutlarını azaltmaya çalışıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

20dk civarı

yürüyerek dolmuşla ?

adım boyuda önemli hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

quote:

ben hazırlık okumayı cok istiyorum özellikle ingilizcemi ilerletmek için vede okulu, şehiri iyi tanımam için bulunmaz bir fırsat ahzırlık okumak... hazırlık sınavında soruları bayagı bayagı atıcam yanı ama tek korkum bu attıklarımın dogru cıkması :( umut ediyorum ki cıkmaz... lys de attım o kadar tutmadı arkadas gelip bunda tutmaz ya la...

Muafiyet zor sınav atıpta tutacağını pek sanmıyorum..

Kur belirlemeye kesinlikle girin bu arada.

Muafiyet sınavı zor ama %30 bölüm okuycak adam writing yazıp 10-20 soru doğru cevaplasa geçiriyorlar.
    Sınav zor olabilir ama geçmesi kolaydır zaten hocalarda milleti geçirip sınıf mevcutlarını azaltmaya çalışıyor

Doğrudur. Son final'de 65-70 arası not yoktu. 64'den yukarısını 70'e tamamlamışlar.. Kendimi dışarıda tutuyorum 75 almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 24 Ağustos 2012; 14:47:40 >

• o bu değilde bi imzamız yok mu bizim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

20dk civarı

yürüyerek dolmuşla ?

adım boyuda önemli hocam

ayak nosu okadar olan adamın boyu uzundur. boyu uzun olan adamın adım boyuda fazladır

• quote:

Orijinalden alıntı: arifbulent

bi bitmedi su okulun derdi ya muafiyet zorunlu diyolar bilmiyosan girmeyin sorun yok diyolar kura mutlaka girin diyolar bes soru yapan c kuru oluyomus d den baslamayan anlamiyomus bu ne la aga biriside demiyorki bune?

BEN BURDA SİZE YARDIMCI OLMAK İSTİYORUM AMA KAFAYI YEDİRTCEKSİNİZ BANA BEYLER OKUYUN ŞURDA YAZILANLARI ONDAN SONRA SORUN
    TEKRAR SABIRLA YAZIYORUM BİR DAHA SORAN OLURSA PİS SÖVECEM

HAZIRLIK OKUMAK İSTİYORSANIZ GİRMEYİN MUAFİYETE VE OKULUN AÇILDIĞI GÜN KOORDİNATÖRLÜĞE GİDİN SINIFIM YOK BENİM MUAFİYETE GİRMEDİM DEYİN SİZE 3-5 İNGİLİZCE SORU VE HANGİ TÜR LİSEDEN MEZUN OLDUĞUNUZU SORUYORLAR VE ONA GÖRE D,C,B,A BİR KURA VERİYORLAR SENİ YANİ YOK MUAFİYETMİŞ YOK SEVİYE BELİRLEMEYMİŞ BUNLARA TAKILMAYIN.KURLARA GELİNCE İNGİLİZCE BİLMİYORSANIZ,DÜZ LİSE MEZUNUYSANIZ D'DEN BAŞLAYIN TEMELDEN ÖĞRENİN,ANADOLU LİSESİ MEZUNU FELANSANIZ C,B DURUMUNUZA GÖRE KURU SEÇİN,ÜST KURDAN BAŞLAMANIZ İNGİLİZCE BİLMİYORSANIZ SIKINTI ÇEKMENİZE VE OKULDAN SOĞUMANIZA NEDEN OLUR.(BEN C OLMAK İSTİYORUM AMA SORULAN SORULARA CEVAP VEREMEYİP D OLURUM DİYE KORKMAYIN BEN GİTTİM KOORDİNATÖR BİŞEYLER SORDU HİÇBİRİNİ ANLAMADIM CEVAPTA VEREMEDİM,DÜZ LİSE MEZUNUYUM DEDİM C KURU MU?D KURU MU?DİYE SORDU BENDE BİLMİYORUM D'DEN BAŞLIYAYIM DEDİM.İLLA C İSTERSENİZ SÖYLERSİNİZ C'YE VERİRLER )
    B KURUNU GENELDE SAĞLAM DİL EĞİTİMİ VEREN ANADOLU LİSESİ MEZUNLARI VE İNGİLİZCEYE MERAKLI OLUP LİSEDEYKEN İNGİLİZCE ÖĞRENMİŞ AMA HAZIRLIKTA TAKILMAK İSTEYENLER SEÇİYOR
    A KURUNDA İSE GENELDE DİL BÖLÜMÜ OKUYCAKLAR VEYA DELİ İNGİLİZCE BİLİP SADECE HAZIRLIKĞIN RAHATLIĞINDA YARARLANMAK İÇİN GELENLER OLUYOR

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

20dk civarı

yürüyerek dolmuşla ?

adım boyuda önemli hocam

ayak nosu okadar olan adamın boyu uzundur. boyu uzun olan adamın adım boyuda fazladır

Bende bunu söyliycektim
    Birde yürüme temposu var onu da belirteyim orta tempoda yürüyorum,eğer hızlı yürüyorsanız -5 dk yavaş yürüyorsanız +5 dk ilave edebilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

20dk civarı

yürüyerek dolmuşla ?

adım boyuda önemli hocam

Bende bunu söyliycektim
    Birde yürüme temposu var onu da belirteyim orta tempoda yürüyorum,eğer hızlı yürüyorsanız -5 dk yavaş yürüyorsanız +5 dk ilave edebilirsiniz

canım sıkılıyordu iyi güldüm bu mevzuya 15 dakikada gideriz biz dh geneli 1.90 boyunda 45 numara ayakkabı giyen sarışın mavi gözlü adamlar nihayetinde

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

20dk civarı

yürüyerek dolmuşla ?

adım boyuda önemli hocam

Bende bunu söyliycektim

canım sıkılıyordu iyi güldüm bu mevzuya 15 dakikada gideriz biz dh geneli 1.90 boyunda 45 numara ayakkabı giyen sarışın mavi gözlü adamlar nihayetinde

birde kaslı ve atletik oluyorlar ondan 15 dk bile sürmez bizim bir abi vardı mezun oldu adam flash gibiydi bir gün evde oturuyoruz akşam halısaha maçı var dedi ben para çekip geliyorum ziraat atm'side 10 dk mesafede neyse bu evden çıktı 10 dk geçmeden kapı çaldı adam gelmiş o zaman çok pis tırsmıştım hangi ara gitti de,parayı çekti de geri geldi diye

Aklıma bu geldi;
    http://www.youtube.com/watch?v=-n8C99DVhsg

• Genel devlet yurtları nasıldır?Örn, istenildiği zaman duş alınabiliyor mu?Ya da dışarıya illa izin alarak mı çıkmamız gerekiyor?Ayrıca izmirdeki internet kafe saati ne kadardır?.Görünüşe göre bayağı oralarda sürtecez.Sanırım bir de devlet olarak Hoca Ahmet Yesevi yurdu en yakınmış tınazyepe'ye, orda da 8 kişi aynı odadaymış.Valla zor iş.Ayrıca treko, sabrın ve verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimm -- 24 Ağustos 2012; 14:57:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimm

Genel devlet yurtları nasıldır?Örn, istenildiği zaman duş alınabiliyor mu?Ya da dışarıya illa izin alarak mı çıkmamız gerekiyor?Ayrıca izmirdeki internet kafe saati ne kadardır?.Görünüşe göre bayağı oralarda sürtecez.Sanırım bir de devlet olarak Hoca Ahmet Yesevi yurdu en yakınmış tınazyepe'ye, orda da 8 kişi aynı odadaymış.Valla zor iş.Ayrıca treko, sabrın ve verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.

Buca'da erkek KYK sadece ahmet yesevi var(tınaztepeye 8 dk ) kızlar için 2 tane var tatari ve ahmet yesevi,yazdıklarımı oku KYK ile bilgiler var genel olarak KYK F/P olarak iyidir,İnternet kafeler genelde 1 tl KYK'nın karşısında bir sürü internet cafe var millet sabah akşam c.s,dota felan atıyorlar.Abonelik sistemi var abone olursa daha da uyguna geliyor
    Duş almak her gün belli saatlerde açık randevu alıp duş alabiliyorsun işin şakası bir yanada ne zaman boş bulursan o zaman alırsın 24 saat sıcak su oluyor ama kaç tane duş vardır,sıra oluyor mudur bilmiyorum dışarı çıkmak,girmek herşey 12'ye kadar serbest 12'den sonra normal yollardan çıkamazsın ama 12 den sonra yurda giremezsin.Tabii yurda gelmek zorunda değilsin kim gelmiş kim gelmemiş pek takmıyorlar ayrıca izin alıp gece gelmeyebilirsin ( izin almadan yurda gitmeyince arkadaşlarından biri senin yerine imza atması mı ne gerekiyormuş o konuları tam bilmiyorum,yurtta kalmaya başlarsan bir haftada tüm p.çlikerini öğrenirsin rahat ol)

EDİT : internet kafelerde felan sürtmeyin beyler gidin gezin insan tanıyın kulüplere felan girin sosyal olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 24 Ağustos 2012; 15:12:49 >

• quote:

quote:

quote:

Kamu Yönetimi kazanan yok mu hiç ?

olmazmı

Örgündür kardeşim umarım

malesef kardeşim ikinci öğretim... bnde iilk gördügümde şok oldum nasıl gidicem ben yok yapamam i ikinci öğretimmi peh! o ne öyle dershane gibi aksam git gece gel , nasıl yaparım ben gibi sorular aklımdan ilk gecenlerdi yerleştirme sonucumu gördüğüm an ama sonradan kendimi hazırlamaya absladım ikinci öğretime zorunlu olarak sanırım şimdilerde biraz sevdim gibi

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.