Şimdi Ara

Dokuz Eylül Yolcusu Kalmasın... (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
12
Favori
43.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

Orijinalden alıntı: alpfbmns

quote:

quote:

beyler hiç bilen yok mu ya üniversitenin kendi yurdunun internet hızı ne kadar

O kalabalıkta hızlı internet bekleme.Hangi yurtta hızlı internet var ki?Görülmemiş bir olay.

vallaha mı tüh ya peki atıyorum bir dosyayı kaçla indirebiliriz bir tahminin var mı ? Sen başka yurtta kalıyorsan falan belki bilirsin ?

Ben orada kalmadım ama kalanlar anlattı.Zaten orada kalmak istiyorum deyip istediğin gibi kalamazsın.Biraz torpil, çevre falan filan gerekir.Sade vatandaş girdiğini hiç görmedim.Yemekleri okulda çıkan yemeklerdir yani iyi.
    Her yurtta internet böyledir.Akşamları internete bir yüklenirler indirmek falan yalan olur.10 kişiden 5'inde bilgisayar var zaten full internetteler.

var benimde tanıdıklarım bakalım olacak mı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

beyler hiç bilen yok mu ya üniversitenin kendi yurdunun internet hızı ne kadar

O kalabalıkta hızlı internet bekleme.Hangi yurtta hızlı internet var ki?Görülmemiş bir olay.

vallaha mı tüh ya peki atıyorum bir dosyayı kaçla indirebiliriz bir tahminin var mı ? Sen başka yurtta kalıyorsan falan belki bilirsin ?

Ben orada kalmadım ama kalanlar anlattı.Zaten orada kalmak istiyorum deyip istediğin gibi kalamazsın.Biraz torpil, çevre falan filan gerekir.Sade vatandaş girdiğini hiç görmedim.Yemekleri okulda çıkan yemeklerdir yani iyi.
    Her yurtta internet böyledir.Akşamları internete bir yüklenirler indirmek falan yalan olur.10 kişiden 5'inde bilgisayar var zaten full internetteler.

var benimde tanıdıklarım bakalım olacak mı

Girebiliyorsan gir.Daha iyi bir yer bulamazsın.En azından aç kalmazsın ve düzenin olur.Bundan daha iyi bir yurt bulabileceğini sanmıyorum.Kalabalık ortamlarda internet hiçbir zaman iyi olmaz ama yurtta kız da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: treko

quote:

Orijinalden alıntı: vatanmilletsakarya

ben hazırlık okumayı cok istiyorum özellikle ingilizcemi ilerletmek için vede okulu, şehiri iyi tanımam için bulunmaz bir fırsat ahzırlık okumak... hazırlık sınavında soruları bayagı bayagı atıcam yanı ama tek korkum bu attıklarımın dogru cıkması :( umut ediyorum ki cıkmaz... lys de attım o kadar tutmadı arkadas gelip bunda tutmaz ya la...

geçmek istemiyorsan gir muafiyete writing yazmıycam de imza at,optiği de doldurma boş ver hatta niye giriyosun ki muafiyete girme direk devam et

zorunluymus kardes ama onu bende düşündümde

• ilk gün bişey olmaz gerilmeyin sınıfınıza gidip oturcaksınız hoca gelicek kitap felan tavsiye edicek siz yandakine neymiş yazdın mı?,biliyor musun?nerden bulabiliriz? felan filan derken bir haftaya herkesle tanışmış olcaksınız hazırlıktaysanız böyle oluyor zaten hocalar sınıftaki herkese nereli olduğunu,nerden geldiğini,okulunu v.s ingilizce olarak söyletmeye felan çalışıyor,ondan sonra sabah kapıda günaydın derken,ders aralarında kantinde dışarda sigara içerken felan kaynaşıyorsun.

Kasıntı olup bayram çocuğu gibi felan giyinip fazla sırıtmayın kendiniz olun kasmaya gerek yok.Kendi aranızda zaten herkes acemi olduğu için pek sırıtma olmaz bir iki dengesiz olabilir takılmayın onlara

Okulla ilgili olarak dikkat etmeniz gereken zil kavramını unutun.hazırlıkta yine ders araları bellidir ama bölümde hoca istediği gibi tutar.(bir saat ders anlatır bırakır,bazısı bayıltana kadar bırakmaz,kimi ara verir anlatır kimi ara vermeden anlatır ).Üniversite burası marjinaliz,özgürüz,olayımız bu bizim diye saçma sapan şeyler yapmayın anca rezil olursunuz
    Hazırlığın kapısının önünde komünistler 365 gün 24 saat stand açar kimselere zararları yoktur korkmayın

Ama naparsanız yapın siz çömezsiniz (acı ama gerçek ) hiçbir şekilde saklayamazsınız,gizleyemezsiniz haliniz hareketleriniz davranışlarınız kızlara görmemiş gibi bakışınız çarşı iznine çıkmış gibi 10ar 10ar gezmeniz elinizdeki kitap defter etrafa meraklı meraklı bakışlarınız sigara içiniz (herkes bir gaz başlıyor yeni başlayanlar ampül gibi anlaşılıyor ) kıyafetleriniz,bahar şenliklerindeki duruşunuz,alkole gereksiz abanmanız,otobüsün sahibiymiş gibi bağıra çağıra muhabbetiniz v.s sizi ele verir kurtuluşunuz yok
    Çömez olmayı kafanıza takmayın hepimiz aynı yollardan geçtik zamanla aşılıyor sizde birkaç sene sonra yeni gelenlere bakıp ne malmışız la biz diye içinizden geçirseksiniz o yüzden raad olun en önemlisi kendiniz olun kasıntı olmayın en bariz sırıtanlar kasıntı tiplerdir aklınızda bulunsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: treko

quote:

ben hazırlık okumayı cok istiyorum özellikle ingilizcemi ilerletmek için vede okulu, şehiri iyi tanımam için bulunmaz bir fırsat ahzırlık okumak... hazırlık sınavında soruları bayagı bayagı atıcam yanı ama tek korkum bu attıklarımın dogru cıkması :( umut ediyorum ki cıkmaz... lys de attım o kadar tutmadı arkadas gelip bunda tutmaz ya la...

geçmek istemiyorsan gir muafiyete writing yazmıycam de imza at,optiği de doldurma boş ver hatta niye giriyosun ki muafiyete girme direk devam et

zorunluymus kardes ama onu bende düşündümde

HERKESE TEK TEK Mİ YAZMAK ZORUNDAYIM ANLAMADIM Kİ OKUYUN BİRAZ YAZILANLARI
    BEYLER O ZORUNLU KELİMESİ LAFTA MUAFİYETE GİRMEZSENİZ,SEVİYE BELİRLEMEYE GİREMİYORSUNUZ O KADAR OKUL BAŞLADIĞI ZAMAN GİDİCEKSİNİZ BEN MUAFİYETE GİRMEDİM SINIFIM YOK BENİM DİYECEKSİNİZ.SİZE 3-5 BİŞEY SORUYORLAR ONA GÖRE BİR SINIFA KOYUYORLAR OLAY BUNDAN İBARET

• canlar okulda yemek durumları nasıl? öğle yemeği çıkıyomuş heralde nerdde ve kaça neler oluyo menüde? bide at etini kaktırmasalar ya la .
  • bu muafiyet konusu ne acaba ben din kültürü öğr.liği kazandım girecekmiyim sınava ?.kayıt okul numarasına göre mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: racikral11

bu muafiyet konusu ne acaba ben din kültürü öğr.liği kazandım girecekmiyim sınava ?.kayıt okul numarasına göre mi?

eğitimde hazırlık yok bildiğim kadarıyla.kayıt için okulun sitesine bak detaylı bilgi var..
  • öğrenci numaramı buldum listeden debise girdim öğrenci numaramı yazdım şifrede doğum tarihimmiş giriş yaptım 0rada kayıt işlemleri var uyarı veriyo harç yüklenmemiş diyo şimdi öğrenci numaramla harcı yatırcam iş bankasına bi dönemlik veriyoruz dimi benimki 1150 lira mıydı neydi yarısını mı verecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanan12 -- 24 Ağustos 2012; 6:56:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanan12

öğrenci numaramı buldum listeden debise girdim öğrenci numaramı yazdım şifrede doğum tarihimmiş giriş yaptım 0rada kayıt işlemleri var uyarı veriyo harç yüklenmemiş diyo şimdi öğrenci numaramla harcı yatırcam iş bankasına bi dönemlik veriyoruz dimi benimki 1150 lira mıydı neydi yarısını mı verecem

Evet yarısını ödeyeceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramco_157

quote:

Orijinalden alıntı: racikral11

bu muafiyet konusu ne acaba ben din kültürü öğr.liği kazandım girecekmiyim sınava ?.kayıt okul numarasına göre mi?

eğitimde hazırlık yok bildiğim kadarıyla.kayıt için okulun sitesine bak detaylı bilgi var..

Eğitim fakültesinde hazırlık yok kayıt tarihini numaranın son rakamının tek çift olmasına göre değişir.Bir gün tek olanlar,diğer gün çift olanlar kayıt yaptırıyor.Deu.edu.tr 'de duyurularda açıklamalar var

• quote:

Orijinalden alıntı: batucan05bb

canlar okulda yemek durumları nasıl? öğle yemeği çıkıyomuş heralde nerdde ve kaça neler oluyo menüde? bide at etini kaktırmasalar ya la .

Sabah akşam çıkıyor yemek 1.75 lira günlük ama haftalık kayıt yaptırman gerekiyor haftalık 8.75'e felan geliyor akşamda yersen onun için kayıt yaptırman lazım ona da 8.75 veriyorsun toplamda 17.50 tl'ye sabah-akşam 5 gün karnını doyurabilirsin eğer günlük kayıt yaptırmazsan günlük 3 liraya yiyebiliyorsunuz.yemekleri doyurucu ve çok iyi çıkıyor,4 çeşit tabldot oluyor
    At etini bir kere kaktırmışlar geçen sene mart ayında yedirmişler(Allah'tan o sıralar yemiyordum ucuz yırttım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 24 Ağustos 2012; 8:03:00 >
  • Bu torpilsiz giren çok az olur dediğiniz yurt hangisi? Bucadaki mi Balçovadaki mi? Yoksa her yurt için mi torpil gerekiyor ?
  • web kayit on kayit oluyor dimi? eger oyleyse on kayitin 3 eylulde baslamasi gec degil mi? birde kesin kayit icin ikametgah filan gerekmiyor galiba istenilen belgelerde goremedim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 24 Ağustos 2012; 10:23:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foster the people

Bu torpilsiz giren çok az olur dediğiniz yurt hangisi? Bucadaki mi Balçovadaki mi? Yoksa her yurt için mi torpil gerekiyor ?

Buca'daki dokuz eylülün özel yurdu.
    Kyk yurdunda torpil söz konusu olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

web kayit on kayit oluyor dimi? eger oyleyse on kayitin 3 eylulde baslamasi gec degil mi? birde kesin kayit icin ikametgah filan gerekmiyor galiba istenilen belgelerde goremedim?

Orda ne yazıyorsa odur,değişmiş istenen belgeler ön kayıt dediğin internet üstünden 3-5 bilgi doldurmak ondan çokta bir önemi yok geç olmasının

• dokuz eylülün yurdu ile hazırlığın olacağı bina arası ne kadar uzak acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibaba12

dokuz eylülün yurdu ile hazırlığın olacağı bina arası ne kadar uzak acaba ?

20dk civarı

• hani harçlar kalkmıştı ya
  • quote:

Muafiyet zor sınav atıpta tutacağını pek sanmıyorum..

Kur belirlemeye kesinlikle girin bu arada.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.