Şimdi Ara

Dokuz Eylül Yolcusu Kalmasın... (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
12
Favori
44.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: salakemo

beyler siteden makine müh. İÖ lere bakıyorumda 3-4 kişi çok düşük puanla girmiş nasıl oluyor bu anlamış değilim yani 393 son giren yazıyodu ösymde şimdi 310 la giren eleman var acaba yanlış felan mı yazdılar yoksa açık mı var

özür diliyorum arkadaşlar okul birincileriymiş :DD:

nerden bakıyorsun onlara ve her bölümün sıralaması var mı ?
  • teldeyim bakamiyorum makine i.o bu sene ne kadar odeyecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

teldeyim bakamiyorum makine i.o bu sene ne kadar odeyecek?

yokmu yahu bilen :) bu arada eger 2300 ise makine yuzde yuz ingilizce mi? ben yuzde 30 biliyordum cunku :)

• quote:

Orijinalden alıntı: alpfbmns

quote:

Orijinalden alıntı: Max Born

makine müh geçen sene 2300 istiyolardı bu sene 1500 mü

1.5 katı yazıyor bak altta mühendislik fakültesinde (*) işareti var

anlamadım? ben %30 okuyorum

• quote:

quote:

quote:

o zaman 1500 kardeşim. yine de seni yanıltmayayım sen kimseye güvenme bi okulu ara sor. ama bence 1500 ödeyeceksin
  • quote:

quote:

quote:

bende yuzde 30 biliyorum o yuzden konuda actim ama cvp veren olmadi 2300 yada 1530 oduyecegiz ama gecen sene 2300 mus galiba?

• quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

quote:

quote:

quote:

bende yuzde 30 biliyorum o yuzden konuda actim ama cvp veren olmadi 2300 yada 1530 oduyecegiz ama gecen sene 2300 mus galiba?

evet bu sene 1500 sanırım. eğer öyleyse çok iyi. ben 2300 e hazırlamıştım kendimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Foster the people

Dokuz eylul'un kendi yrdu bucada degil mi?
    Oraya sadece okulu bucada olanlar mi basvurabiliyor ya da sadece onlara mi cikiyor ?

Bir de izmirde yasayan varsa az cok bilir buca ile balcova arasi cok mu uzak arastiriyorum bir yerde 1 bucuk saat diyorlar bir yerde yarim saat. Yurda ona gore basvurucam eger basvurabiliyorsam.

yurt balçova'da değil inciraltında bir kere ayrıca 1.5-2 saatten önce gitmen imkansız yurda.Yarım saat olayı,sabah erken öğrenciler için bir otobüs koyuyorlar o çevreyolundan direk okula geliyor o zaman yarım saat sürüyor
  • hangi fakülte ne zaman açılacak bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: treko

quote:

Oraya sadece okulu bucada olanlar mi basvurabiliyor ya da sadece onlara mi cikiyor ?

Bir de izmirde yasayan varsa az cok bilir buca ile balcova arasi cok mu uzak arastiriyorum bir yerde 1 bucuk saat diyorlar bir yerde yarim saat. Yurda ona gore basvurucam eger basvurabiliyorsam.

yurt balçova'da değil inciraltında bir kere ayrıca 1.5-2 saatten önce gitmen imkansız yurda.Yarım saat olayı,sabah erken öğrenciler için bir otobüs koyuyorlar o çevreyolundan direk okula geliyor o zaman yarım saat sürüyor

Valla tam anlayamadım ne demek istediğini, balçovada değil inciraltında demişsin farklı yerler mi ki?
    Ama okulu da aradım gündüz, uzak olduğunu söylediler, boşuna başvurup insanların haklarını yemeyim en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: racikral11

hangi fakülte ne zaman açılacak bilen var mı?

Sitede Öğrenci işleri kısmında 2012-2013 akademik takvim var ordan bakabilirsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: treko

quote:

Valla tam anlayamadım ne demek istediğini, balçovada değil inciraltında demişsin farklı yerler mi ki?
    Ama okulu da aradım gündüz, uzak olduğunu söylediler, boşuna başvurup insanların haklarını yemeyim en iyisi.

Balçova'da yok yurt balçova dediğin yurt inciraltında balçova inciraltı arası 5-10 dk bişey zaten

• Makine müh 1500 mü şimdi net bilen yok mu şunu

• bazıları sitede kimin kaçıncı olarak girdiğini söylüyor forumda nerede yazıyor sitede ??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: racikral11

hangi fakülte ne zaman açılacak bilen var mı?

Sitede Öğrenci işleri kısmında 2012-2013 akademik takvim var ordan bakabilirsin

teşekürler hocam
  • quote:

bazıları sitede kimin kaçıncı olarak girdiğini söylüyor forumda nerede yazıyor sitede ??

okul numaraları linkine tıklayınca puanlarıda yazmışlar en yüksek girenden başlayarak sıralamışlar

• quote:

Makine müh 1500 mü şimdi net bilen yok mu şunu

up layalim bakalim olmadi okulu arayacagiz

• quote:

Orijinalden alıntı: hukuk2506

quote:

bazıları sitede kimin kaçıncı olarak girdiğini söylüyor forumda nerede yazıyor sitede ??

okul numaraları linkine tıklayınca puanlarıda yazmışlar en yüksek girenden başlayarak sıralamışlar

Linkini atabilir misiniz bulamıyorum ?
  • arkadaşlar 1-2 sorum olcak..

yurdun istediği belgelerde sağlık raporu (verem savaş dispanserinden) var. verem savaş dispanserleri kapanmış diye duydum burada. aile hekiminden alsak olmaz mı ?

birde kayıda gittiğimde hangi yüksekokula gidicem acaba? (denizcilik işletmeleri yönetimini kazandım.ama hazırlık okicam.) Denizciliğemi yoksa yabancı dilleremi ?
    kayıt günlerim 4ile6 arası.o öğrenci nosu tek olan çift olan muhabbeti beni etkilemiyor heralde 3 gün olduğu için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canatan33

quote:

Orijinalden alıntı: hukuk2506

quote:

Linkini atabilir misiniz bulamıyorum ?

dostum deu sitesine gir sağda 2012-2013 Öğretim Yılında Üniversitemizi Yeni Kazanan Öğrencilerin Dikkatine var. ona tıkla ordan ' ÖĞRENCİ NUMARALARINIZ İÇİN TIKLAYINIZ. ' var ona tıkla indir.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.