Şimdi Ara

Dokuz Eylül Yolcusu Kalmasın... (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
12
Favori
44.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ogrenci numarasi ve sifreyi yazinca neden giremiyorum boyle bi kullanici yok gibi bir sey diyor. Bilgisi olan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foster the people

Ogrenci numarasi ve sifreyi yazinca neden giremiyorum boyle bi kullanici yok gibi bir sey diyor. Bilgisi olan var mi

benimde öyleydi en son fark ettim ki şifreyi yazarken araya / bunu koymayı unutmuşum yani 11/11/1111 şeklinde yaz

• quote:

Orijinalden alıntı: hukuk2506

quote:

Ogrenci numarasi ve sifreyi yazinca neden giremiyorum boyle bi kullanici yok gibi bir sey diyor. Bilgisi olan var mi

benimde öyleydi en son fark ettim ki şifreyi yazarken araya / bunu koymayı unutmuşum yani 11/11/1111 şeklinde yaz

Eveet oldu tamamdır teşşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hukuk2506

quote:

Eveet oldu tamamdır teşşekkürler

yeni kayıt dediğimde bende harç yatırmadığınızdan yapamazsınız gibi bir şey yazıyor acaba 3 eylülde düzelir mi

• harc bilgisi ogrenmeye giriyorum harc miktari icin belirsiz diyor bu arada ikinci ogretim makine de okuyacagim okuyan yada bilgisi olanlardan yardimlari bekliyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Araftaİnfaz

quote:

Orijinalden alıntı: alibaba12

quote:

Orijinalden alıntı: Araftaİnfaz

Toplanın Denizciler,fakültede çete oluşturalım

işletmesi sayılıyo mu

Bende işletmedeyim zati..Yalınız seneye bitiyor yönetici adayı arıyorum iki sene sonrası

kalsın reis yönetici falan daha hazırlık var

• HARÇ YATIRMADAN ÖN KAYIT YAPAMAZSINUZ
    HARÇLAR DAHA AÇIKLANMADI ONDAN DOLAYI BEKLEYİN PANİK FELAN YAPMAYIN
    (ÖRGÜNLER HARÇ YATIRMIYCAK AMA BÜYÜK İHTİMAL BELLİ BİR SÜRE SONRA SİSTEM AÇILIR BEKLEMEDE KALIN)
  • quote:

Orijinalden alıntı: treko

HARÇ YATIRMADAN ÖN KAYIT YAPAMAZSINUZ
    HARÇLAR DAHA AÇIKLANMADI ONDAN DOLAYI BEKLEYİN PANİK FELAN YAPMAYIN
    (ÖRGÜNLER HARÇ YATIRMIYCAK AMA BÜYÜK İHTİMAL BELLİ BİR SÜRE SONRA SİSTEM AÇILIR BEKLEMEDE KALIN)

usta az kaldı kayıta gitmeye panikliyorum ön kayıt olsakta bitse
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

harc bilgisi ogrenmeye giriyorum harc miktari icin belirsiz diyor bu arada ikinci ogretim makine de okuyacagim okuyan yada bilgisi olanlardan yardimlari bekliyorum :)

geçen sene 2300 dü

• quote:

Orijinalden alıntı: Max Born

quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

harc bilgisi ogrenmeye giriyorum harc miktari icin belirsiz diyor bu arada ikinci ogretim makine de okuyacagim okuyan yada bilgisi olanlardan yardimlari bekliyorum :)

geçen sene 2300 dü

eyw sagolasin makine diger muh. lerden daha fazla demekki

• DEÜ ögrenci yurduna başvurdum ama fakülte,bölümü oraya yazamıyorum sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: öbürküdiger

DEÜ ögrenci yurduna başvurdum ama fakülte,bölümü oraya yazamıyorum sorun olur mu?

bendede öyle bi sorun olucağını sanmıyorum. Ancak öğrenim şeklinde ÖRGÜN var. onun anlamı ne. 1. öğretim falanmı diğerleri uymadığı için onu işaretledim
  • Kazanan herkesi tebrik ederim. Geçen sene Dokuz Eylül'ü bu kadar çok kazanan yoktu bu sene patlama yapmış sanki
  • yurtlarda tek kişiliş oda yokmu,ben sanki var diye hatırlıyorum ama...
  • bugün posta geldi anlaşılan sadece iki şey istenmiş fotoğraf ve diploma

• quote:

Orijinalden alıntı: Eray-E

Kazanan herkesi tebrik ederim. Geçen sene Dokuz Eylül'ü bu kadar çok kazanan yoktu bu sene patlama yapmış sanki

Dostum senin de 2. senen sanırım eve çıktın mı bu sene? Ben eve çıktım bu sene diğer ev tutanların ne kadara tuttuklarını merak ediyorum. Benim arkadaş ortamı hep İzmirli olduğundan piyasa yoklaması yapamadım. Ben de tuttuğum evin fiyatını ve özelliklerini söyliyim merak edenler için; Benim okuduğum kampüs dokuzçeşmeler, ev de eski mezarlığın oralarda. 2+1 full eşyalı, giriş katı 700 liraya tuttuk. Yani dokuzçeşmelerde okuyacaklar okula yakın bir ev istiyorlarsa kesenin ağzını biraz açmaları lazım.

• Arkadaşlar bucada dokuzçeşmeler kampusune yakın 1+1 eşyasız ev + full eşya yada 1+1 full eşyalı ev arıyorum yardımcı olacak arkadaşlar varsa cok sevınırım 2 güne izmirdeyim
  • Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı olsun. Ben de ekonometri (iö) kazandım. Biz adres değişikliği yaptık ve bugün eski kapıcımız aradı kargom o adrese gitmiş. Yalnız şuanda farklı bir ilde ikamet ediyoruz. Gelen zarfta neler var illa ki almam gerekiyor mu onu ?? cevaplarsanız çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibaba12

quote:

Orijinalden alıntı: öbürküdiger

DEÜ ögrenci yurduna başvurdum ama fakülte,bölümü oraya yazamıyorum sorun olur mu?

bendede öyle bi sorun olucağını sanmıyorum. Ancak öğrenim şeklinde ÖRGÜN var. onun anlamı ne. 1. öğretim falanmı diğerleri uymadığı için onu işaretledim

evet doğru işaretlemişsinBu arada ben 5 eylülde ön kayıt yaptıracağım 7 eylüülde kesin kayıt yapmam lazım.2 gün boyunca sokakta mı yatacağım yeterliklik sınavı mülakat işi falan var da

• beyler internetten ev bulamazsınız gidin Buca'ya didik didik tüm sokaklara girin bakkallara felan sorun sadece 1+1 ev aramayın 2+1 ve 3+1 olan evlerede bakın çünkü 1+1 eve de 450 lira istiyorlar 3+1 eve 450 istiyorlar
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.