Şimdi Ara

Dokuz Eylül Yolcusu Kalmasın... (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.567
Cevap
12
Favori
43.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibaba12

arkadaşlar deü yurdu ön kayıtlar başlamış. ancak debisten açıyorum koşulları kabul et / etme var. 2sinede basılmıyor orda kaldım

explorer kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpfbmns

şimdi gençler bir sorum var. dokuz eylülün kendi yurdunda kahvaltı fiyatlara dahildir diyor ama ben ikinci öğretimim napıcam 8 de kalkıp kahvaltı mı yapıcam anlamadım bu işi ???

bilgisi olan yok mu

• quote:

quote:

arkadaşlar deü yurdu ön kayıtlar başlamış. ancak debisten açıyorum koşulları kabul et / etme var. 2sinede basılmıyor orda kaldım

explorer kullan

eyv reis sağol oldu explorerda. okadar çok bilgi istiyorki maşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: öbürküdiger

quote:

Orijinalden alıntı: craft_783

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: craft_783

quote:

Ben gemi adamı olur raporu falan aldım fiziki yeterlilik sınavına ve mülakata ne zaman gireceğimiz belli değil ama siteye o kadar bakıyorum hiç bir bilgi yok ktü bile bu konuda bilgilendirmiş öğrencilerini

renk körlüğü tesstinde kaç kart gösteri bana 3 tane gösterdi geçtim ama evede test yapıyom genelde okuyorum ama bazılarında takılıyorum okurken sorun olur mu sence gemi adamı sağlık yoklama belges aldım

10 küsür tane gösterdi ama raporu aldıysan sorun yok okurken renk körü olsak bile okuldan atılmayız2 renk ayırt edemedik diye..

okuldan atılmayızda denzizede çıkartmazlarsa kredili stajdan sınıfta kalmıyalım

Sonuçta raporda senin sağlıklı olduğun yazıyor renk körlüğü de kalıtsal birşey sonradan olan birşey değil o yüzden sıkıntı olmaz ve 6 eylülde fiziki yeterlilik ve mülakat aşaması falan var haberin olsun.

bencede önemliolan gemi adamı sağlık yoklama belgesi almak diğerlerinde elenen olmuyormuş

• quote:

hangi tarayıcıyla yapıyosun chromede bndede öyle oldu ama ie kullnınca düzeldi orda zaten ie kullanın diye yazmışlar.
  • harçlar kalktı hayırlı olsun beyler
  • 1.Öğretimlere hayırlı olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jag1903

Beyler ben DUİM kazandım 4-6 Eylül arası kayda gidecemde oraya tam olarak hangi belgelerle gidecem. Biliyorum sitelerde fln açıklanmış ama bnm pc hiçbirşeyi desteklemiyor.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- Lise Diploması yada yeni tarihli “Mezuniyet belgesi” (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine geçmez.) Aday ek puandan yararlanarak ya da sınavsız geçişle yerleştirilmiş ancak alanı diplomasında veya mezuniyet belgesinde belirtilmemişse, hangi okul ve alandan mezun olduğunu gösterir resmi belge (METEM programından mezun olanların diplomalarında okul adı olarak, diplomayı düzenleyen merkezin adı yazılmaktadır).

2- Yeni çekilmiş 4.5x6cm. boyutunda 12 (oniki) adet fotoğraf.

3 -Sağlık raporu alması gereken bölüm/programlar;
    a)Torbalı Meslek Y.O. Sondaj Teknolojisi Programı, Sağlık Hiz.M.Y.O. İlk ve Acil Yardım ve Odyometri Programları ile Fizik Tedavi ve Reh.Y.O.’nu kazanan adaylar, 2012 Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzundaki koşulları sağlamak şartıyla tam teşekküllü resmi bir hastaneden veya Dokuz Eylül Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinden alabileceklerdir.
    b) Denizcilik Fakültesi, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği ve Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Bölümlerini kazanan adayların normal sağlık raporu yerine Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü’nden “GEMİADAMI SAĞLIK YOKLAMA BELGESİ” almış olmak. Adayın almış olduğu “GEMİADAMI OLUR” ibaresi taşıyan sağlık raporunu yapılacak olan mülakat ve beden eğitimi sınavından önce sınav komisyonuna sunulmak üzere ön kayıtta ibraz etmesi gerekir.

4-Öğrenci katkı payı/öğrenim ücretinin yatırıldığına ilişkin banka dekontu.

Öncelikle teşekkürler hocam cevap verdiğin için. Hocam peki ikametgah savcılıktan kağıt fln istemiyorlarmı ?

• quote:

quote:

quote:

Beyler ben DUİM kazandım 4-6 Eylül arası kayda gidecemde oraya tam olarak hangi belgelerle gidecem. Biliyorum sitelerde fln açıklanmış ama bnm pc hiçbirşeyi desteklemiyor.

1- Lise Diploması yada yeni tarihli “Mezuniyet belgesi” (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine geçmez.) Aday ek puandan yararlanarak ya da sınavsız geçişle yerleştirilmiş ancak alanı diplomasında veya mezuniyet belgesinde belirtilmemişse, hangi okul ve alandan mezun olduğunu gösterir resmi belge (METEM programından mezun olanların diplomalarında okul adı olarak, diplomayı düzenleyen merkezin adı yazılmaktadır).

a)Torbalı Meslek Y.O. Sondaj Teknolojisi Programı, Sağlık Hiz.M.Y.O. İlk ve Acil Yardım ve Odyometri Programları ile Fizik Tedavi ve Reh.Y.O.’nu kazanan adaylar, 2012 Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzundaki koşulları sağlamak şartıyla tam teşekküllü resmi bir hastaneden veya Dokuz Eylül Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinden alabileceklerdir.
    b) Denizcilik Fakültesi, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği ve Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Bölümlerini kazanan adayların normal sağlık raporu yerine Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü’nden “GEMİADAMI SAĞLIK YOKLAMA BELGESİ” almış olmak. Adayın almış olduğu “GEMİADAMI OLUR” ibaresi taşıyan sağlık raporunu yapılacak olan mülakat ve beden eğitimi sınavından önce sınav komisyonuna sunulmak üzere ön kayıtta ibraz etmesi gerekir.

Öncelikle teşekkürler hocam cevap verdiğin için. Hocam peki ikametgah savcılıktan kağıt fln istemiyorlarmı ?

bilmiyorum kardeşim onları bu 9 eylülün kendi sitesinden yapılan yazı

• eskişehirden gelen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: racikral11

eskişehirden gelen var mı

Beeeen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballıkk

quote:

Orijinalden alıntı: racikral11

eskişehirden gelen var mı

Beeeen

hocam istersen pmden konuşalım boşa konunun boyu uzamasın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bilmiyorum kardeşim onları bu 9 eylülün kendi sitesinden yapılan yazı

beyler orda indirdiğiniz belgede ne yazıyorsa o savcılık kağıdını niye istesinler saçmalamayın

ayrıca 1.öğretimlere harç kalktığı için dekonta da ihtiyacınız kalmadı

• 2. Ogretimler niye uvey evlat muamelesi goruyo

• sitede okul numaraları tekrar düzenlenmiş kaçıncı girdiğimiz belli olmuş soyadı sıralıydı ilk gün

• Toplanın Denizciler,fakültede çete oluşturalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Araftaİnfaz

Toplanın Denizciler,fakültede çete oluşturalım

işletmesi sayılıyo mu
  • beyler şimdi kayıt için gerekli belgeler arasında ikametgah belgesi ve askerlik belgesi yok mu ? sitede belirtilen 4 maddeden mütevellit mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Araftaİnfaz

Toplanın Denizciler,fakültede çete oluşturalım

işletmesi sayılıyo mu

Bende işletmedeyim zati..Yalınız seneye bitiyor yönetici adayı arıyorum iki sene sonrası

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.