Şimdi Ara

dokuzeylül makine vs kocaeli mekatronik(iö) vs marmara makine(teknoloji fakültesi) vs seneye kalma?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıkta da belirttim. mf4 45bin oldum ve tercihlerin bitmesine 1 hafta kaldı tutuştum,

bu sene çok çalışmadım o yuzden seneye yıldız makine gelir gibi hissediyorum, tabi bu sınav sistemiyle hiçbişey garanti değil ve bi sene daha saç dökmek var

cidden acil cevaplarınıza ihtiyacım var

edit: başlığın sonuna vs seneye yazmıştım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esculope -- 9 Temmuz 2014; 22:13:57 >

• arkadaşlar 30 kişi görüntülemiş cidden bilen bilmeyen herkesin yorumuna ihtiyacım var
  • Kocaeli Mekatronik i dene
  • yıldız>dokuzeylül>kocaeli bence
  • Kocaeli tam bi sanayi bölgesi dag basindaki dokuz eylülden cok daha iyidir eger bi yıl sana kayıp gibi gelmezse ki bence ortalama 60 yıllık insan hayatında cok kücük bi sey ,tekrar hazırlanırım dersen calisirim dersen yıldız teknik tabiki cok daha iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında mekatronik mühendisliği istiyodum ama insanlar makine oku mekatroniğe yüksek lisans yaparsın diyodu, mantıklı da geldi. Ama işte kocaeli mekatronik de çok övülüyo ve rehberlik hocam da oraya git dedi 1 sene kaybedip yıldız makine değmez dedi
  • 1 seneye kaybetme isini en iyi sen bilirsin cünkü stresini zorlugunu yasycak olan sensin ,eger gönlün daha yukarı ise 1 yıl cok kayıp degil üstelik bu yıl calismadim diyosun ,eger calisacagna inaniyosan zaten cok daha iyisi olur ,ama tercih yapıcam diyosan da bence dokuz eylül cok dogru bi karar degil cünkü sanayisi cok yok ama kocaelide en azindan staj imkanin cok olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs ODTÜ Makina
    geçen yıl açıldı
    İktisat Vs Makine
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.