Şimdi Ara

Dolan kartuş ve mürekkep tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vatan bilgisayardan Canon PIXMA MX860 aldım. bugün kargoya verilmiş. 1-2 gün içide elimde olur.
    bu yazıcı PGI-520BK, CLI-521BK/C/M/Y mürekkepleri kullanıyormuş. bu kartuşların piyasada dolan kartuşları var. bu dolan kartuşları kullananlara birkaç sorum olacak. yardım edeseniz sevinirim.

1-) dolan kartuşları tavsiye edermisiniz.
    2-) sanırım bu kartuşlar çipli. çiplerde bir sıkıntı olurmu?
    3-) mürekkepleri orjinal baskıya yakın baskı yaparmı.
    4-) yazıcıya zarar verirmi?
    5-) bunlardan alırsam orjinal kartuşları takmadan direk bunlarımı takmalı yoksa orjinaller bitincemi takmalı
    6-) yazıcıyı belli bir süre kullanmayınca (2-3 ay gibi) içindeki mürekkepler kururmu?
    7-) piyasada dolan kartuş satan 3-4 web sitesi var. hangisini tavsiye edersiniz. hangisinin mürekkebi, foto kağıdı ve kartuşları kaliteli.

yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matis01 -- 1 Nisan 2010; 7:46:03 >

• 1. evet...
    2. olmaz çok kişi kullanıyor...
    3. hayır orjinale %70 belki yaklaşırsın..
    4. evet verebilirde vermeyebilirde...
    5. bence orjinalleri köşeye koyd dursun çok iyi bir yazıcı almışsın piyasanın en iyisini hatta...garanti için kartuş takıp gönderirsin..
    6. evet bu orjinal kartuşlarda bile mümkün...eğer aldığın mürekkep dandikse bir haftada bile kurur...
    7.. tavsiye olarak bende 364 kartuş için cesceror aldım ama %70 anca memnunum ...bu sana kalmış forumda 520 konusu var ona bakabilirsin...
    öneri yapmıyorum alırsın bozuk olabilir garantisi yok...

iyi günlerde kullan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

1. evet...
    2. olmaz çok kişi kullanıyor...
    3. hayır orjinale %70 belki yaklaşırsın..
    4. evet verebilirde vermeyebilirde...
    5. bence orjinalleri köşeye koyd dursun çok iyi bir yazıcı almışsın piyasanın en iyisini hatta...garanti için kartuş takıp gönderirsin..
    6. evet bu orjinal kartuşlarda bile mümkün...eğer aldığın mürekkep dandikse bir haftada bile kurur...
    7.. tavsiye olarak bende 364 kartuş için cesceror aldım ama %70 anca memnunum ...bu sana kalmış forumda 520 konusu var ona bakabilirsin...
    öneri yapmıyorum alırsın bozuk olabilir garantisi yok...

iyi günlerde kullan...

cevabın için teşekürler.
    orjinaline %70 yaklaşırsın diyorsun ama kartuş şirketleri orjinaline çok yakın olduklarını iddia ediyorlar. kafam karıştı

yazıcı az önce geldi.henüz dolan kartuş almadım. orjinal kartuşları takıp takmamakta tereddütteyim.

• bence takma kenarda dursun ihtiyaç yoksa %70 in altına düşmezsin merak etme %90 lara kadar çıkarsın ...renkler tam oturmadı bende ama zaten benimki hp foto olarakta iyi bastığı şüpheli :)

adam satmak için dicek tabi orjinal kartuşların hangi ortamlarda üretildiğini gördüğümden dolayı bin kere takla atsalar yine yetişemezler...
  • Merhabalar,

Ürünlerimiz bozuk olması gibi durumlarda garantili olması dışında, beğenilmemesi durumunda da garantilidir ve iade edebilirsiniz.
    Lütfen inceleyiniz:

www.kartus.web.tr

Orjinal ile uyumlu ürünler arasında kullanılan mürekkep ve yazıcıya göre değişmek üzere küçük farklılıklar olabileceğini kabul ediyorum ama satın alan hiç kimsenin memnun olmamasını sağlayacak kadar fark varsa o ürünü satmamak lazım.

Sitemizdeki ürünlerin hepsi kartuş ve yazıcıya özel ürünlerdir. Türkiye'de hiç bir firmanın bizim kadar çeşitli mürekkep satmadığı iddiasındayız. Lütfen hem sitemizi inceleyiniz hem de ofisimize gelme imkanınız var ise (Bakırköy civarında olan kişiler için söylüyorum) ofisimize gelerek ürünlerimizi inceleyiniz.

Saygılar
    KartusWebTR

• quote:

Orijinalden alıntı: matis01

vatan bilgisayardan Canon PIXMA MX860 aldım. bugün kargoya verilmiş. 1-2 gün içide elimde olur.
    bu yazıcı PGI-520BK, CLI-521BK/C/M/Y mürekkepleri kullanıyormuş. bu kartuşların piyasada dolan kartuşları var. bu dolan kartuşları kullananlara birkaç sorum olacak. yardım edeseniz sevinirim.

1-) dolan kartuşları tavsiye edermisiniz.
    2-) sanırım bu kartuşlar çipli. çiplerde bir sıkıntı olurmu?
    3-) mürekkepleri orjinal baskıya yakın baskı yaparmı.
    4-) yazıcıya zarar verirmi?
    5-) bunlardan alırsam orjinal kartuşları takmadan direk bunlarımı takmalı yoksa orjinaller bitincemi takmalı
    6-) yazıcıyı belli bir süre kullanmayınca (2-3 ay gibi) içindeki mürekkepler kururmu?
    7-) piyasada dolan kartuş satan 3-4 web sitesi var. hangisini tavsiye edersiniz. hangisinin mürekkebi, foto kağıdı ve kartuşları kaliteli.

yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekürler.

1)tavsiye ederim.bende epson sx110 var.kolay dolum kartuşlarınıda aldım şu anda sorunsuz çalışıyor.
    2)bu kartuşlarda auto reset özelliği var.sanırım sizinkilerdede vardır.o nedenle sıkıntı olmaz.
    3)evet
    4)zannetmiyorum.kartuş sonuçta diğerinden bir farkı yok.aytıyeten orjinal kartuşlara yüzlerce lira verecek haliniz yok.kullanın derim.
    5)bunları aldıktan sonra orjinalleri güzelce hava almayacak şekilde paketleyip kaldırın.garanti kapsamında tamire verme durumu olursa yazıcıyı orjinalleri takıp vermeniz gerekiyor.
    6)evet.büyük olasılıkla kuruyabilir.arada bi çıktı alırsınız olur biter.
    7)size şiddetle bitmeyenkartuş.com u tavsiye ediyorum..siteye girdikten sonra online olarak destek alabilirsiniz yaşar beyden..son derece iyi ve ilgili bir insan kendisi.ayrıca ben kolay dolum seti almadan önce araştırdım biraz fiyatları çok makul gerçekten.
    bunların dışında siparişimden sonra kargom geldi ama kargoda hasar vardı söyledim yaşar beye bana hiç uğraşmayın biz size hemen yenisini gönderelim dediler.ve ertesi gün öğlen elime kargo parası bile ödenmiş olarak yeni set geldi.inanamıyorum hala bu kadar iyi hizmet veren bir firma olur yani helal olsun.
    linkini vereyim incelerseniz.

http://www.bitmeyenkartus.com.tr/index.php

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.