Şimdi Ara

HP lazer yazıcım mürekkep dagitiyor ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hp lazer 1020 yazıcım var. tatile çıkıp döndükten sonra (60 gün) çıktı aldım ve mürekkep dagittigini gördüm. aşağıda bir örnek biraktim bakar ve yorum yaparsanız sevinirim... Ne yapabilirim..

Not: Bu arada kendimce bir çözüm buldum ama sorun devam ediyor. Çözümüm şu icindeki parcayi cikartip buzluga birakip 15-20 dk bekledikten sonra takip eskisi gibi dagitmadan cikti aliyorum ama aradan gecen 10-15 dk sonra yine eski haline dönüp mürekkep dagitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hogir12 -- 7 Eylül 2007; 16:15:13 >

• Dostum dolum toner kullanıyosan yapıyodur.Bu arızayı ve bu arazının resimden göründüğü kadarıyla iki sebebi var.Birincisi laser scanner unit dediğimiz yani kafa ünitesi kirlenmiş olabilir ve ya drum dan yapabilir.
    Bence yetkili bir kişiiye göstermeni tavsiye ederim.
  • Faruk555 Kardeşim dolum toner degil bu daha ilk tonerim. Yeni aldıgımdan beri daha tonerim bitmedi. Basliklarin temizlenmesi basit birşey mi yapabilir miyim yoksa servise felan mi gosterim. Garantisi bitmiş de göstermek istemiyorum :)
  • Hp 1020 printerı sökmesi biraz zordur.O yüzden kafa temizliği de ama dolum toner değilse drum dan yapabilir.Yani tonerin üzerinde parlak renkli bi merdane var ona bak onun üzerinde leke var mı?Ama elleme o merdaneyii.
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruk555

Hp 1020 printerı sökmesi biraz zordur.O yüzden kafa temizliği de ama dolum toner değilse drum dan yapabilir.Yani tonerin üzerinde parlak renkli bi merdane var ona bak onun üzerinde leke var mı?Ama elleme o merdaneyii.

Yeşil jelatine benzeyen bir merdane var ve üzerinde hicbir leke yok. Eğer dediginiz drum oysa.
  • up!
  • Evt drum o yeşil merdane..O zaman iki ihtimal kalıooo.Ya laser scanner unit yada fuser film den kaynaklanır.Peki hiç yazıcıdan kağıt çıkarken kağıdın sıkıştığı oluo muu??Eğer olmuyosa laser scanner unittir.Oluyosa da fuser filmden kaynaklanırr..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kağıt hiç sıkışmadı. Bu dediğin olayı düzeltmek pahaliya patlamaz umarım bize
  • up!
  • Madem yeni aldın daha garantisi bitmeden götür servise ver.
    Lazer yazıcıları kurcalamaya gelmez. Sağlığından olursun.
  • Toner arızali dediler tamiri yokmuş dediler. Ben de başka bi bilgisayarciya götürdüm. Adam bıçaığını felan bi temizleyelim olur dedi. Eve getirdim simdi tonerden tık tık diye ses geliyor ve eskisinden daha beter olmuş. Eskiden cok az mürekkep dagitiyordu şimdi kağıdı mürekkebe buluyor resmen.

• Toneri bozmuş olabilir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.