Şimdi Ara

Dolandırdı galiba bilmiyorum sizce? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
68
Favori
33.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üşenmedim açtığı konulara baktım
    Birde Türkçe çok düzgün değil ama bu konudaki kadarda yerlerde değil
    Buyurun

gibbs12
    6 Ağustos 2015; 14:40:02 (2 mesaj)
    Beyler babamın aylık 5 bin maaşı var.
    özel üniversitese %50 burslu 12500 liraya okuyacagım senelik. Sizce yük olurmuyum. He bide abim var oda 6000 veriyr. Yani babam yıld toplam 18500 bizim okulun parasını ödeyecek?

gibbs12
    11 Ağustos 2015; 18:38:48 (2 mesaj)
    Babamın oteli var annem çalışmıyor aylık 20bin falan gelirimiz var sadece 1 ev 1de bmw x6 var kesin çıkar bence sizce?

gibbs12
    10 Ağustos 2015; 17:07:14 (2 mesaj)
    Beyler içkili bi restaurantımız var orda dana eti yerine hindi eti veriyoruz millete kimsede çözemiyor ne kadar saf bi ülke burası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okurken gülmekten gözümden yaş geldi sandım meğer gözlerim kanıyormuş

s5 + 800 ü bana ver hastane masrafı kardeş
  • 8 tane kelime yanlış yazılmış anlatım bozukluğu olmayan cümle yok gibi cidden tebrik ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandığın Türkçeye bakınca 11 yaşında bir veletsin büyük ihtimal. Normaldir dolandırmaları.
  • jedilerinjedisi kullanıcısına yanıt
    işte kardeş biz de onu diyoruz ne diyo?
    kardeş konuyu açan vatandaş diyom şizofren olabilir diyom. kafasında şizofren ile alakalı bi film var diyom dövüş kulübü bildin mi? he onu diyom işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Beyler adam full yalancı
    Buyurun

gibbs12
    özel üniversitese %50 burslu 12500 liraya okuyacagım senelik. Sizce yük olurmuyum. He bide abim var oda 6000 veriyr. Yani babam yıld toplam 18500 bizim okulun parasını ödeyecek?

gibbs12
    Babamın oteli var annem çalışmıyor aylık 20bin falan gelirimiz var sadece 1 ev 1de bmw x6 var kesin çıkar bence sizce?

gibbs12
    Beyler içkili bi restaurantımız var orda dana eti yerine hindi eti veriyoruz millete kimsede çözemiyor ne kadar saf bi ülke burası

ifşa team görevde

• Konu filan hikayede adamın yazdıklarını tek okumada anlayana helal olsun diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gibbs12

quote:

Ya kardeş
    Sen bu şekilde yazıyorsan
    Bizim yazdıklarımızı okuyup anlayabiliyormusun
    Normalde bu yazıyı yazan normal bir cümleden bir halt anlamaz
    Anladıysan cevap vermek için kendini yorma, alıntı yap sadece 5s+1000 yaz ben anlarım

5s+1000

efsane burda asıl
  • quote:

Beyler adam full yalancı
    Buyurun

gibbs12

gibbs12

gibbs12

• adam kendini ifade edemiyor net etse bile anlamazsın zaten
  • Olum kahkaha atarak okudum lan
  • Arkadaşlar orada telefon bir adam iphone6 iş telefonu adam üzerinde 5 sn ve para aradım iPhone 6 Ben gün bekledim sokak çalışmaları biz dedim karşılamak kısıklı dedi çünkü 800 TL İstiyorum tabii ki kabul bahsedilen olacak almak için gittik , ben Eğer o daha sonra gelip özür dilerim dedi değil sana 1200 kabul verdim ya da o espriler inanmazdı nasıl doğru benimle , ben dediğim gibi ben öldürdüğünü yaptığını düşünüyorum dedi , neden nasıl bu kadar benimle kardeşime bahsedilen nerede var denilen , burada bekledim pozisyon kardeşinin 800 £ tarafından izin bana söylediği gibi 1000 £ olabilir, ama ben size nasıl geldi bu olduğuna inanıyorum veriyorum sanki şimdi bana hile olmaz dedi verdiği paranın 1.000 £ olduğunu söyledi ?

Türkçeden ingilizceye çevirdim. Sonra onu türkçeye çevirdim o bile daha çok anlaşılıyor

• Türkçe çeviri:

Bu arkadaşımızın iphone 5 i varmış iphone 6 istiyormuş. Adamın biriyle üste 800 TL ye anlaşmışlar kısıklı caddesinde buluşacaklarmış. Aramış nerdesin demiş (orayı tam anlamadım geçiyorum). Neyse gelmiş adam bu sefer nasıl olsa kabul ettin üste 1200 TL ver demiş. Bizim keko şaka mı yapıyorsun demiş. Adam da bunu seni öldürürüm diyerek tehdit etmiş. Bu keko da 1000 TL veririm demiş son kısmı da anlamadım
  •  Dolandırdı galiba bilmiyorum sizce?

???
  • Ne diyon lan

• Kardesim dolandirilmissin baksana adam her seyini elinden almis, dilini bile

• adam yeni bir dil buldu şaka maka
  • iphone 6 yı satın alayım derken adamlar iphone 6 yerine bu elemanı satın almışlar.
  • Troll'un teki belli ama beynim yandı okuyacam diye.
  • şimdi sen telefoncuya gdiyon 5s falan alma sadece direk 6 al ama alayım derken parayı 800 e anlaş 1200 çok gelmesin seni kazıklarsa 1500 verirsen olur de :D
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.