Şimdi Ara

Dolandırdı galiba bilmiyorum sizce? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
68
Favori
33.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk okul ingilizcesiyle yazıp google translate ile çevirmiş gibi bu ne ya
  • Konuyu favorilerim arasına aldım bile, arada bir sıkıldıkça açar gülerim
  • Sen gelmek bizim köy ben sıkıldı öşek sen gelmek ben sana kaçak xpone 6 almak Irak'tan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuna para toplayıp iphone alakda sussun gözünüzü seviyim dünden beri bunun gibi konuşmaya başladım
  • işteyim, az önce okudum gülüyorum millet bana bakıyor

iphone var orası kesin 3 kişi varmış gibi ama burada eğer birisi şizofrense yani hayali bi kişi daha eklemiş olabilir onun için 2+1 diyelim hatta vatandaş kendi şizofrense 1+2 olur o zaman 1 gerçek 2 hayali kişi var. sanırım gerçek kişi iphone 6 isteyen kişi ama parası yetmediğinden hayali olarak 2 kişi yaratıyor o şekilde gerçek hayatta elde edemediğini kendi dünyasında yarattığı elemanlardan tedarik edecek sanıyor ama tabii baltayı taşa vuruyor ölüm tehdidi alıyor. bu aslında çok derin bir konu kapitalizm iphone falan direk "dövüş kulubünü" çağrıştırıyor, olayları tam anlamak ve devamı için Dövüş Kulübünü izleyin.
  • Sabah sabah bu ne ya! Duygudan duyguya geçiş yaşattın bana helal sana, Öfke,kahkaha, dram. ALLAHIM TÜRKÇE BİLİYORMUŞUM BEN, ŞÜKÜRLER OLSUN SANAAA!!
  • İlk defa imladan ban yemiş birini görüyorum
  • Beyler adamın profiline girin diğer konulara yazdıklarına bakın. Daha ne efsaneler var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: baidoo

Beyler adamın profiline girin diğer konulara yazdıklarına bakın. Daha ne efsaneler var :)

sen deyince dikkat ettim,adam harbiden sıkıntı
  • Hocam Allah acil şifalar versin
  • Türkçe-Türkçe tercüman aranıyor!!!

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinQda -- 14 Ağustos 2015; 11:32:02 >

• Hocam ben sorun ne anlamadım. Adamlar iphone 6, 5s ve 1800 lira vermişler sana. Ne oldu böbrekler mi gitti ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: razzmazz

işteyim, az önce okudum gülüyorum millet bana bakıyor

iphone var orası kesin 3 kişi varmış gibi ama burada eğer birisi şizofrense yani hayali bi kişi daha eklemiş olabilir onun için 2+1 diyelim hatta vatandaş kendi şizofrense 1+2 olur o zaman 1 gerçek 2 hayali kişi var. sanırım gerçek kişi iphone 6 isteyen kişi ama parası yetmediğinden hayali olarak 2 kişi yaratıyor o şekilde gerçek hayatta elde edemediğini kendi dünyasında yarattığı elemanlardan tedarik edecek sanıyor ama tabii baltayı taşa vuruyor ölüm tehdidi alıyor. bu aslında çok derin bir konu kapitalizm iphone falan direk "dövüş kulubünü" çağrıştırıyor, olayları tam anlamak ve devamı için Dövüş Kulübünü izleyin.

Kardeş sen ne diyon

• ya çok heyecanlı yada translate.google.com dan gelmiş
  • Çeviren yok hala #rez alıp bekleyelim.
  • Faceden bulup arkadaşlık teklif edeyim dedim

Hasan kovacıoğlu 14 tane var
    Hepsinede gönderiyim bari
    Doğrusunu bulunca diğerlerini silerim

Arkadaşın diğer açtığı konu
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=109019941&p=1#109019941

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyildirayy -- 14 Ağustos 2015; 12:22:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • APOTHEON kullanıcısına yanıt
    Efsane olmuş bu yorum

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.