Şimdi Ara

Dolandırdı galiba bilmiyorum sizce? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
68
Favori
33.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphon 4 guzldir 5 da guzeldir 6 da guzeldir. Ama bena na . Bena naa

• Bence katil çocuğun abisi.

• Beyler tefsir burada:
    Bu arkadaşın elinde iPhone 5s var, ve bir adam üstüne 800 lira verirse iPhone 6 vereceğini söylüyor. Anlaşıyorlar ve adam arkadaşa adres veriyor takası gerçekleştirmek için.
    Arkadaş adamın verdiği adrese gidiyor bir de bakıyor ki kimse yok. Arıyor adamı. Diyor, "Nerdesin, ben geldim." Adam da bu arkadaşa diyor ki abim 800 lirayı kabul etmedi, 1200 vereceksin.
    Bu arkadaş şaka sanıyor, "hehe şakacı seni" falan yapıyor. Karşıdaki "Öldürürüm seni" Tarzı cümleler kurup abisine veriyor. Arkadaş adamın abisine "1200 veremem, 1000 liram var." diyor. Abisi de olumlu bakıyor bu işe.

Adamın sormak istediği de "5s + 1000 lira verip 6 almalı mıyım?"

• En iyi çeviri bu sanırım teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehBatmon

Beyler tefsir burada:
    Bu arkadaşın elinde iPhone 5s var, ve bir adam üstüne 800 lira verirse iPhone 6 vereceğini söylüyor. Anlaşıyorlar ve adam arkadaşa adres veriyor takası gerçekleştirmek için.
    Arkadaş adamın verdiği adrese gidiyor bir de bakıyor ki kimse yok. Arıyor adamı. Diyor, "Nerdesin, ben geldim." Adam da bu arkadaşa diyor ki abim 800 lirayı kabul etmedi, 1200 vereceksin.
    Bu arkadaş şaka sanıyor, "hehe şakacı seni" falan yapıyor. Karşıdaki "Öldürürüm seni" Tarzı cümleler kurup abisine veriyor. Arkadaş adamın abisine "1200 veremem, 1000 liram var." diyor. Abisi de olumlu bakıyor bu işe.

Adamın sormak istediği de "5s + 1000 lira verip 6 almalı mıyım?"

Hay Allah razi olsun, konu sonunda anlaşıldı.

Konuya cevap olarak ta takasta 800 den fazla verme, faturasi, garantisi, kutusu vzrsa al, yoksa uzaklaş ve yanlarina yalniz gitme!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

•  Dolandırdı galiba bilmiyorum sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manwe Sulimo

Adam bundan ne kadar fazla koparirsam kardir diyip turkcesinide mi aldi acaba bu ne lan

Ve yıkıldığım yorum

• Malesef banlanmış burda kalsa sökerdi türkçeyi

• Yapmayın

• Al dedi git dedi çocugunu al git dedi

• Çıkar şu üstündekileri ne dediğin anlaşılmıyor
  • Saati 20 liraya Türkçe dersi verilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gibbs12

Arkadaşlar tekefon almaya gittim işte bi tane adam dedim iphone6 işte teelfon adam dedi 5s ve para üstüne dedi 800 tl kabul ettim tabi istiyodum çünkü iphone 6 aradım buluşcagımız gün bekledim işte kısıklı caddesi dedi bekledim işte orda aradım dedim nerdesin abim yapma dedi dedi bende nasıl yani neden geldin o zaman dedim pardon kabul ettin 1200 ver dedi yok ya nasıl olur inanmadı şaka zannettim yapma olum falan dedim seni öldürürüm benle doğru konui dedi abisine verdi dedi 1000 lira param var dedim 800 lira olmaz 1000 lira gibi söyledi içim elveriyor ama şimdi veriyim bana sanki dolandırıcı geldi inanmadım sizce nasıl yani?

Doğru söyle bu adam mısın bizi mi trollüyosun bak! baaaakk !!

• Sanırım ilk 3 satırı tercüme ettim
    İp6 istemiş adamdan. Adamda 5s + 800 tl (5s kendi teli sanırım) istemiş. Gerisi Allah Kerim.

• Bu arkadaşın İngilizcesi çok iyi.Translateye İngilizce yazıp Türkçeye çeviri yapmış onuda bizimle paylaşmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamsınDrogba -- 14 Ağustos 2015; 3:20:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorunlupırasa

quote:

Orijinalden alıntı: Babanın Tüfee

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardesim bu nasıl yazı yaşıtların okulda türkçe görürken sen dağda çobanlık mı yapıyodun afedersin eşekle ilişkiye mi giriyodun?

Terbiyesizlik yapma

Ya kardesim bak isteyince ne güzel konuşuyorsun. Şimdi burda iki şey var: iphone 6 ve s5 + 800tl. Bu ikisinden hangisi sana ait?iphone 6 senin mi m

İphone 5s ve 800 ama 100 işte

Ya bi yürü git

yemin ediyorum işteyim kahkaha atıcakdım zor tuttum hocam tepkine baya güldüm ya

Abi çok güzel tepki vermis adam ya Ya bi yürü git sjsjhsjh

• Çaltadım gülmekten konuyu okurken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen ne diyorsun lan değişik
  • Sinirlerim bozuldu

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.