Dolandırıcı Corpus Sigorta %100 Kusurlu Olduğu Halde 2 Aydır Servis Onarım Ücretini Ödemiyor Yarın Bir Dilekçe Yazıp Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürlügü ne vereceğim Adamlar Sigorta Şirketi Değil Dolandırıcı Google yorumları Adamlar bildiğiniz meslek haline getirmiş < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 10 Temmuz 2024; 7:58:18 > |
Dolandırıcı Corpus Sigorta %100 Kusurlu Olduğu Halde Servis Onarım Ücretini Ödemiyor
-
-
Kral bir avukat ile görüş, icra takibi başlatsın. Kesin itiraz ederler, dava mava derken %20 icra inkar ile alırsın eğer evraklarında eksik/sorun yok ise.
-
Dün Hazine ve Maliye Bakanlığı Sigortacılık Genel Müdürlüğüne Servis Onarım Ücreti ve Eksper ve Corpus Sigortanın Denetlenmesi İçin Şikayette Bulundum
Servis ücretini alayım buradan bir ceza yesin sonra avukata
Değer kaybı
Serviste kaldığı gün sayısı
Mahkeme dosya paraları
Avukat parasını
SOKMADAN bırakmıyacağım
Şikayet Dilekçesine Bunları ekledim
EKLER
Ek - 1 Kaza Yeri Tespit Tutanağı
Ek - 2 Karayolları Trafik Kanunu Yönetmeliği Kaza Tespit Tutanağı
Ek - 3 Hamza Çakar Eksper Raporu
Ek - 4 Corpus Sigorta Ret Yazısı Hk; / Talep no: 1068 (Eksper Bulguları & Mağdur Sürücü Bilgileri)
Kaza yeri tespit tutanağı aracımın kusur oranı %0
Karayolları Trafik Kanunu Yönetmeliği Kaza Tespit Tutanağı aracımın kusur oranı %0
Hamza Çakar Eksper Raporu Eksper Bulguları aracımın kusur oranı %0
Hamza Çakar Eksper Raporu Mağdur Sürücü Bilgilerinde aracımın kusur oranı %100 (Eksper yanlış yazmış) ama dilekçede (Corpus Sigorta Ret Yazısı Hk; / Talep no: XXXX) defalarca corpus sigortaya belirtilmiştir
Corpus Sigortaya bağlı araç, aracıma park yerinde dururken çarpıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 17 Temmuz 2024; 13:16:9 >
-
Kolay gelsin hocam, bir ihtiyaç olursa yazın. Hukuki olarak bilgi paylaşırım.
-
10500 tl (vergi yok) parayı ödediler eğer vergi veriliyorsa buradan da ceza yedirtmek istiyorum
Cevap yazısı gelsin bunlarıda sokacam
Değer kaybı
Serviste kaldığı gün sayısı
Mahkeme dosya paraları
Avukat parasını
İnsanları sağlak enayi yerine koymanın bedelini ödeteceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 19 Temmuz 2024; 10:48:30 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X