Letgoda rastladım . 1300 tl lik alışveriş yapmak üzereydim . Telefonunu verdi telde de konuştuk . Baya amatör olacak ki telefonla konuştu . Bi kadın bu . Dolandırıcılar yerleri bulunmasın diye telefonu açmazlar . Daha önce basıma gelen bir olayda karakolda polisler söylemişti . Araştırdığımda tüm ilanlarının başkalarından alıntı olduğunu gördüm . Watsaap 'dan konum istedim elden alacağımı söyledim . Bin türlü mazeret uydurdu . En son artik ilanlar size ait değil güvenmiyorum dedim. Ispatla dedi . Hepsinin ekran görüntüsünü almıştım . Tek tek attım . Hemen engelledi klasik dolandırıcı . Allahtan uyandım ben . Bi de öyle inandırıcı konusuyor ki telefonda öyle kendin emin ki anlatamam . Kadın olduğu için güven vermek adına hemen herkesin düşebileceğini biliyir. Allahtan uyandım hemen . Yarın da karakola ihbar edeceğim . Telefonu açtığı için de yeri de bulunur zaten . TR 800001000015718938965001 Ziraat bankası iban Elif bayil adına Bu hesabı kullanıyor .
Letgo dolandırıcı kaynıyor elden teslim dışında asla ürün almam iyi yapmışsınız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme