Şimdi Ara

İşte Galerici Sahtekarlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
61
Cevap
1
Favori
3.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı aracı sahibimden.com'da 3 gün arayla farklı firmalar ilan oluşturmuş.

Araç Ford Mondeo 2007 model 34 AE 273 plakalı

4 Nisan tarihli

159790963 nolu ilanda 191.000km ve 5 parça çizik boyalı yazıyor.

7 Nisan tarihli

160048556 nolu ilanda 141.000km ve hiç boya yok oluyor.

İlk ilan doğru kabul edersek 50.000km düşürmüş.

• Milleti kazıklamaya çalışmak ne kadar adice,şerefsizce bir davranış.

Bu ve bunun gibi galericiler galerilere karşı ön yargı oluşturuyorlar.Ekmek almak nasip olmasın bunlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galeriden alırken bir değil bin kere düşünmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver.sur

Galeriden alırken bir değil bin kere düşünmek lazım

almamak daha iyi
  • Aracın resimleri çok temiz ve güzel bir araç olduğunu gösteriyor.

Plakayı saklasa hiç bir şey bilinmeyecek.
  • Her galerici aynı diye düşünmeyin bence işini gayet dürüst şekilde yapan tanıdıklarım var.

• bu yapılanlar artık normal geliyor az bile düşürmüş helal olsun diyesimiz geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsi aynı benim gözümde artık bir akrabamada km düşürülmüş araba sattılar galeriye bakmam almam 1 hafta daha beklerim sahibinden bulurum,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galeriden araba almak mı Allah düşmanımın başına vermesin

• 2 galerinin ilanlarına bakın ortak 2 araba daha var paslaşıyorlar belliki.

İlk verilen ilandaki galeride km başka iken diğer galeride km daha düşük görünüyor.

Allah'ım sen koru bizi böyle insanlardan.
  • Hocam link atip ,galeri ismini basliga yazin ki ,oraya yolu dusecek vatandas bu Allahsizlarin kim oldugunu bilsin

• Bizim millette düşük kilometre,boya fetişizmi olduğu sürece bu adamlar bu işe devam eder. Ayrıca yasaların da bu tip dolandırıcılıklara müsade etmesi adamların işini iyice kolaylaştırıyor. İtiraz etsen bilmiyordum deyip çıkıyor işin içinden.
  • İtiraz etmekle olacak bir iş değil bu yasalların tüketiciyi koruması lazım.
  • sahibinden.com'a şöyle bir mail attım.Herkes buna benzer bir mail atarsa belki bir düzenleme yapabiliriz..

Selamlar

www.sahibinden.com sitesi severek takip ettiğim bir site.Ama verilen usulsuz ilanlar insanın canını

sıkıyor sayfanıza olan güvenim azalıyor.

Şöyle ki

34 AE 273 plakalı araç:

159790963 nolu ilanda araç 191.000km de ve 5 parça boyalı yazıyor.galeriden..

160048556 nolu ilanda aynı araç 141.000km de ve boyasız olarak ilan verilmiş yine galeriden.

Burada aynı araç 50.000km düşürülmüş ve km ile oynanmış.

Bu ve bunun gibi olaylara zemin hazırlamamak için araç ilan veren kişiden aracın;

Plakasının motor seri nosunun ve şase numarasının alınıp bunların 5664 tarafından

sorgulanıp yasal bilgilerinde ilanda belirtilecek şekilde satışa çıkarılmasını öneriyorum.

Böylelikle sahtekarlıklar biraz daha azalır.

• Üstelik galeri istoç'da.. Arkanıza bile bakmadan çıkın derim oradan bırakın araç almayı..
  • altrea kullanıcısına yanıt
    üşenmiştir ona.

nasıl olsa piyasada bi sürü kek var demiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

Üstelik galeri istoç'da.. Arkanıza bile bakmadan çıkın derim oradan bırakın araç almayı..

istoç ta temiz araba bulunmaz mı?

• düzgün galeri varmı ki
  • Böyle yaparak kendi topuklarına sıkıyorlar.Artık insanlar galeriden uzak duruyorlar.
  • Galeri adını duyunca bile cinlerim tepeme çıkıyor arkadaş.Herkes onlardan öğrendi bu tür Sahtekarlıkları.Ama emin olun kimsenin yanına kalmıyor.Bi arkadaşım zor durumdaydı yardımcı olmak için jettasını 140.000'de iken ben aldım sonra durumu düzelince söz verdiğim gibi 144.000'de aynı fiyata geri verdim.147.000'e kadar kullandı ve o kadar ısrar etmeme rağmen beni dinlemedi km'yi 119.000'e düşürdü.Resmen yalvardım oğlum etme eyleme bak kul hakkıdır hesabını veremezsin demiştim.Neyse..Sonra sattı bi linea aldı.Dün akşam bana telefonda dert yanıyordu "abi bu ne uğursuz bi araba önden arkadan vurdular arabaya.Sonra iki serseri gece vakti dikiz aynalarını tekmeleyerek kırdı satacağam ben bunu" Olay burdan ibaret işte..Ki galeriler bunu sürekli yapıyor nasıl hesap verecekler bilmiyorum..

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.