Şimdi Ara

İşte Galerici Sahtekarlığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
3.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne galerisi kardeş hala galeriden araç alan varsa "gel beni dolandır" diyordur.

Şimdi galerici savunmaya kalkanlar da olur :D
  • Bence adamlar için hiç önemli değil plakasını gizler üç beş farklı fotoğrafını çeker iki gün sonra yeniden ilanı koyar

Araba adamın elinde kalacak değil ya binecekte değil birine elbet satacak...
  • ikiz modeo o ikiz
    galerıcılere iftira atmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu yapanların allah belasını versin
  • Babam boyacı benim çok denk geldim galericileri sövüp sayıp dükkandan kovaladığına
    Tanıdık,eş,dost galericiyle beraber geliyor ustaya bi gösterelim diye boyasız dedikleri araç komple boyalı çıkıyor.
    Biri ikisi değil hepsi böyle bunların dürüstünü duymadım hiç
  • Nerden biliyosuniz 2. Ilanin gercek ilan oldugunu. 2.ilanin sahibinin dolandirici olmadigi .

Mesela bir kisi cok tutulan bir sracin ilanini kendi hesabindan fake ilan verir aracta anlasilir. Ve bir banka hesabina kapora ister bin ikibin ne dusururse... olamaz mi ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOVISTAR

Her galerici aynı diye düşünmeyin bence işini gayet dürüst şekilde yapan tanıdıklarım var.

Katılıyorum

Ayrica gecen sene 300binde sattigim aracimi alan vatandaş şimdi satıyor ilanina rast geldim km 195 bin olmuş buda sahibinden satılık işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doenitz -- 16 Nisan 2014; 1:27:19 >
  • ibretlik.
  • Ağalar sadece galericiler degil bireyler de yapıyor cakallık. Geçen sene bir Hyundai Atos baktım sahibinden. Gittim inceledim gıcır gıcır. 2008 model garaj arabasıymış. 12.000 küsür km'de. İçi yepyeni kokuyor vs. 10 numara. Paketle mağazaya koy o derece. Şaseden tramerini bi sorguladım ki 14.500'lük araçta 8.000'i ağır olmak üzere toplam 12.000 tl'lik hasar var.

Özet: Aracı pertten almış millete çakmaya çalışıyor. Tramere dönüş yolunda baktım. Aradım adamı ehem öhöm etti. Dedim Allah'ından bul. Kadıköy modaya yakın de bir Hyunda Atostu.
  • erencaner kullanıcısına yanıt
    Eskiden galerisi vardır o adamın!
  • deeplord kullanıcısına yanıt
    çok güldüm, daha önce de okumuştum, o zaman da çok gülmüştüm. :D
    elinize sağlık. :D
  • Galeri açmayı düşünüyodum ama foruma bakınca içim kapanıyoherkez galericilere yardırıyor haklılarda bi noktaya kadar böle gidişle kurunun yanında yaşta yancak
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurum3858

Galeriden araba almak mı Allah düşmanımın başına vermesin

Keşke bu galericiler halkın ne zorluklarla para kazandığını bir görse. Herkesi kendi gibi kolay para kazanıyor sanıyor bu üçkağıtçılar.

• "Bizi kandıran bizden değildir." Hadisini bu işleri yapan ve "MÜSLÜMAN" Olduğunu söyleyen herkese hatırlatmak lazım.
    Başkada diyecek birşey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Milleti kazıklamaya çalışmak ne kadar adice,şerefsizce bir davranış.

Bu ve bunun gibi galericiler galerilere karşı ön yargı oluşturuyorlar.Ekmek almak nasip olmasın bunlara.

çok haklısın kardeşim kesinlikle katiliyorum .
  • deeplord kullanıcısına yanıt
    ben de senin gibi düşünüyorum o kadar ağır şekliyle değil tabi, bir de 9/10 oranla.

arkadaşım araba aldı galeriden, adamlar ne dediyse (km, hasar) aynen çıktı. arabada sorunsuz çalışıyor halen..
  • O aracın 3 günde 50.000km yapmabilmesi imkansız.
  • Aracın fiyatı 28.750TL idi.

Şimdi fiyatı 29.750TL olmuş...

Niyeki....
  • Galericilerin çoğunun üçkağıtçı olduğu doğru ama galerşden araba alın az diye bişey yok bence. Tabi son derece uyanık olmak gerekiyor. Aracı kontrol etmek için varsa tanıdık bi ustaya mutlaka gösterilmeli. Tanıdık usta yok ise araçları a dan z ye ekspertizini yapan expertiz firmaları var. Böylece araçta ne var ne yok öğrenip ondan sonra satın alınabilir diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar aynı olay benimde başıma geldi hemde satan aracın sahibiydi.Şimdi sahibinden.com' a farklı bir kişi aynı aracı koymuş 2006 model ml 320 cdi 112.000 tl istiyor. yetkili mercedes servise gittiğiniz zaman km indirildiğini direk söylüyorlar zaten.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.