Şimdi Ara

İşte Galerici Sahtekarlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
3.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem pahalı satıyorlar hem de sahtekarlık yapıyorlar. İnternet ortamında binlerce araç varken galeriden araba alınmaz. Gerçi alanlarda hep kendi bünyelerinde vade yaptıkları için alıyorlar herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altrea

Aynı aracı sahibimden.com'da 3 gün arayla farklı firmalar ilan oluşturmuş.

Araç Ford Mondeo 2007 model 34 AE 273 plakalı

4 Nisan tarihli

159790963 nolu ilanda 191.000km ve 5 parça çizik boyalı yazıyor.

7 Nisan tarihli

160048556 nolu ilanda 141.000km ve hiç boya yok oluyor.

İlk ilan doğru kabul edersek 50.000km düşürmüş.

Aynı araca iki farklı galeri ilan açmış.! Ama tabii üç kağıt bomba gibi çıkmış ortaya.

• Bencede ilanı koyun başkalarının canı yanmasin
    Bende istoca bakmayı düşünüyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunları Ankara siteler esnafına benzetiyorum. At gösterip eşek satmışlardı millete zamanında. Şimdi de bu yaptıklarının cezasını çekiyorlar. Aklı başında kimse buradan alış veriş yapmıyor. Galericiliğinde sonu bu olacak inşallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinenedemi bulaştı bu virüs

• serhatcn kullanıcısına yanıt
    Düşük bir ihtimal.. Biz oradan sıfır araç aldık, sıfır aracın fiyatında bile çakallık çok ikinci elde neler yapılır kesitremiyorum.. bizim aracı verdik 3-4 parça boyası ve yapılması gereken acil bakımları vardı, tertemiz diye satıldı mesela..
  • kaza-değişen yok diyor, boya yok demiyor dikkat ,,, kilometre olayına gelirsek bunların yatacak yeri yok, bunlar ahireti satıp dünyayı satın alan insanlar
  • Kaza demese bile 5 parça boya ciddi birşey.Kesinlikle belirtilmesi gerekiyor.
  • Aksamlari rahat rahat uyuyolar bunlar bide

• emlakçılık ve galericilik gibi mesleklerin olmaması lazım.
    hele hele internetin iyice yaygınlaştığı şu dönemde.
    alıcı ve satıcı arasına neden başkaları girsin ki?
    büyük konuşmayayım, galeriden asla araba almam.
  • Aynen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: derememo

emlakçılık ve galericilik gibi mesleklerin olmaması lazım.
    hele hele internetin iyice yaygınlaştığı şu dönemde.
    alıcı ve satıcı arasına neden başkaları girsin ki?
    büyük konuşmayayım, galeriden asla araba almam.

Usta uzatmalari oynuyorlar 3-5 sene sonra sayilari cok azalacak ve kalanlarda bu tarz islemlere cesaret edemeyecekler.

• Bir sahtekar da benden olsun;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2008-mitsubishi-lancer-1.5-invite-at-lpg-li-otomatik-161001109/detay/
    Güveloğlu otomotiv. Muhtemelen km'de düşürülmüştür. Şikayet olmayınca böyle oluyor maalesef.
    Araçta yaklaşık 16bin lira hasar kaydı var ama nasıl oluyorsa lokal boya var değişen. Kul hakkı yeme diye yazdık, sanane senin hakkını mı yiyorum diyor :)
  • Vay be galeriden de araba alamayacağız demek ki adi herifler
  • Önceden Edit: Böyle destansı yazınca bazıları galericilerle olay yaşadığımı düşünebilir ama hayatımda galericilerden ne araç aldım ne de sattım.

Ancak eş-dost için araç alıp-satarken ve araçları ayıplı çıkarken, işittiğim ve gördüğüm o mide bulandırıcı tavırlar ,konuşmalar beni o kadar etkiledi ki
    herkesi uyarmak boynumun borcu oldu.

Neyse gelelim forumda yüz kere paylaştığım destansı yazıma

GALERİCİLER İNSAN OLANA KADAR HER ZAMAN PAYLAŞACAĞIM BU MESAJI......

İçinde " Galerici " geçen her konuya yazdığım mesajı aynen kopyalıyorum.....

Daha önce de yazmıştım yine yazıyorum: Galericiler insan kılığındaki mahluklardır.

Her 10 galericiden 11'i evet evet 11' i ,yani 10 galerici zaten şeref yoksunudur, yeni galerici olacak kişi de şereften yoksundur.

Yani iyi galerici yoktur "olan da olacak olan da" hepsi aynıdır.... Galericiden araba ALMAM, ALDIRMAM! .ALANA DA her türlü mani olurum.

Kimden/kimlerden araç alınmaz

Gerçek maddeler:

1-) Galericiden , galericinin yanında çalışandan veya daha önce çalışmış olandan araç alınmaz.

2-) Galericiyle sürekli yakın ilişkisi olan ;akrabasından,arkadaşından araç alınmaz.

3-) 2-3 kez el değiştirmiş bir araç ,arada galericinin sahipliğine geçmişse ,o araç alınmaz.

4-) Galericinin her hangi bir şekilde 1-2 saatliğine kullandığı araç alınmaz

5-)Galericiden sıfır araç alınmaz çünkü en az 1-2 km yol yapıp km düşürmüştür, adamların prosdürleri böyle, haklılar bir yerde

6-)........vs diğer maddeleri siz ekleyin.
    .
    .
    .

Ekstrem maddeler:

1-) Galericinin sokağında park eden araçlar alınmaz

2-) Galericinin sokağından geçerken galericinin "-Vay araba temizmiş" dediği araç alınmaz.

3-) Yanlışlıkla da olsa galericiye selam verenin aracı alınmaz.

4-) Galericin o an bulunduğu özel veya yetkili servislerde ki araçlar alınmaz.

5-) Forumda galericileri savunan arkadaşlardan da araç alınmaz(bknz gerçek madde 1-2)

6-) ....vs vs diğer maddeleri siz ekleyin.
    .
    .
    .
    .

• deeplord kullanıcısına yanıt
    oooooo....
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeplord

Önceden Edit: Böyle destansı yazınca bazıları galericilerle olay yaşadığımı düşünebilir ama hayatımda galericilerden ne araç aldım ne de sattım.

Ancak eş-dost için araç alıp-satarken ve araçları ayıplı çıkarken, işittiğim ve gördüğüm o mide bulandırıcı tavırlar ,konuşmalar beni o kadar etkiledi ki

Daha önce de yazmıştım yine yazıyorum: Galericiler insan kılığındaki mahluklardır.

Her 10 galericiden 11'i evet evet 11' i ,yani 10 galerici zaten şeref yoksunudur, yeni galerici olacak kişi de şereften yoksundur.

Yani iyi galerici yoktur "olan da olacak olan da" hepsi aynıdır.... Galericiden araba ALMAM, ALDIRMAM! .ALANA DA her türlü mani olurum.

Gerçek maddeler:

1-) Galericiden , galericinin yanında çalışandan veya daha önce çalışmış olandan araç alınmaz.

2-) Galericiyle sürekli yakın ilişkisi olan ;akrabasından,arkadaşından araç alınmaz.

3-) 2-3 kez el değiştirmiş bir araç ,arada galericinin sahipliğine geçmişse ,o araç alınmaz.

5-)Galericiden sıfır araç alınmaz çünkü en az 1-2 km yol yapıp km düşürmüştür, adamların prosdürleri böyle, haklılar bir yerde

.
    .
    .

Ekstrem maddeler:

2-) Galericinin sokağından geçerken galericinin "-Vay araba temizmiş" dediği araç alınmaz.

5-) Forumda galericileri savunan arkadaşlardan da araç alınmaz(bknz gerçek madde 1-2)

.
    .
    .
    .
    İyiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahramancagri -- 15 Nisan 2014; 20:59:52 >

• Bu devirde internet çağında hala galericiden araba alan varmı ? Yahu aynı paraya 2 araba verse hatta babamın galerisi olsada GALERİCİDEN araba alınmaz.
  • sahibinden.com sitesine bu durum karşısında mail atmıştım.

Site kmsi düşük olan ilanı yayından kaldırmış.

Diğeri duruyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeplord

Önceden Edit: Böyle destansı yazınca bazıları galericilerle olay yaşadığımı düşünebilir ama hayatımda galericilerden ne araç aldım ne de sattım.

Gerçek maddeler:

.
    .
    .

Ekstrem maddeler:

.
    .
    .
    .

doğru söylüyorsunuz ben de hemen burada paylaşılan ilanları bile şikayet ettim 2- 3 şikayet olursa kaldırıyorlar yayından şüphelendiğimiz ilanları hemen şikayet edelim arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.