Şimdi Ara

Dolandirici mi bu numara (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.917
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir sıcak fırsatçıya yakışmamış, sizin onları bir şekilde dolandırmanız lazım bölüm formatı gereği :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapmam gereken ne var simdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam haklisiniz yakismadi bir an dalginligima geldi

• Bankadan paranı çektiysen ara bankanı kapattır kartını veya kayıp/çalıntı bildirimi yap yeni kart al hiç uğraşma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan ua

Tmm hocam direkten dondum valla kart numarami verdim neyseki son anda onay vermedim

Adamlar tokatçı senin onayına mı bakarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: thuglife

quote:

Tmm hocam direkten dondum valla kart numarami verdim neyseki son anda onay vermedim

Adamlar tokatçı senin onayına mı bakarlar

Karti iptal ettirdim hocam

• Sıcak fırsatları bilen biri bile böyle tongaya düşüyorsa sıradan vatandaşa şaşmamak lazım
  • Beleşe bişeyler için burda onlarca yere üye olup bilgi veriyoruz. Sanırım onlarda bilgilerimizi satıyorlar. Benide arayıp ev adresim dairem annem babama kadar söylediler. İptal edersem 1500 devam edersem 750tl ödeyecekmişim. Birde bi defa da değil 10larca kez farklı numaralardan x sağlık, y sağlık, z sağlık diye arıyorlar. Olayda hep aynı geçen sene sesli onay vermişmişim bilmem neymiş. Benim anlamadığım devlet nerde polis nerde? Hadi bizi dolandıramazlar ama yaşlı insanlar ailedekiler falan adresleri okunup haciz gelcek diyince veya başka yöntemlerle gerçek bilgileri vererek çok rahat dolandırılabilir. Bu işin sonunun gelmesi lazım artık.
  • sen kendine sıcak fırsatcı mı diyorsun şimdi bir de dalgınlığına gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

sen kendine sıcak fırsatcı mı diyorsun şimdi bir de dalgınlığına gelmiş

Insanlik hali hocam

• hocam dolandırıcılar, iyi paranızı kaptırmamışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

11.29 da konuyu açıp gelecek cevapları beklemeden 11.36 da kart numarasını vermek nasıl bir düşünce şekli acaba?

Hocam soylediklerimim hepsini konuyu acmadan once oldu sagolun ilgi ve alaka icin forumdaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptan ua -- 18 Kasım 2015; 17:48:45 >
  • kartınızı iptal ettirmekle iyi yapmışsınız o karttan hayır gelmez artık yazında beni aramışlardı sözde mh temsilcisi bayanı deli etmiştim kadın elektronik sesli imzanız var onay vermişsiniz bu ücreti ödemek zorundasınız diye başlıyor muhabbete sonrasında elinde bir dizi sizinle ilgili bilgileri koz olarak kullanıyor baya bir tartışmadan sonra yüzüme kapadı telefonu sonra merak edip aynı numarayı aradım . adamların müşteri hizmetleri var , bildiğin sıralamada beni 5 numaraya koydu tabi beklemedim internetten baktım adamlar dolandırıcıymış hatta savcılağa kadar gidenler olmuş ama haklarında hiç işlem yok !! canım Türkiyem bol bol hırsız barındırır bünyesinde işin özü kredi kartı bilgilerinizi babanıza bile vermeyin

• Bugün aynı numara beni aynı gerekçeyle aradı. Ben böyle bir sözleşme yapmadım bunu ödemeyeceğim dediğimde telefondaki kadın sinirli sinirli mahkemeye veririz falan diyip telefonu yüzüme kapattı. Yarın arayıp ana avrat söveceğim. İnternette baktım aynı numara son birkaç gündür bir sürü kişiyi aramışlar. Muhtemelen çok kişiyi dolandırdılar. Muhakkak şikayet edilmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqe11

Bugün aynı numara beni aynı gerekçeyle aradı. Ben böyle bir sözleşme yapmadım bunu ödemeyeceğim dediğimde telefondaki kadın sinirli sinirli mahkemeye veririz falan diyip telefonu yüzüme kapattı. Yarın arayıp ana avrat söveceğim. İnternette baktım aynı numara son birkaç gündür bir sürü kişiyi aramışlar. Muhtemelen çok kişiyi dolandırdılar. Muhakkak şikayet edilmeli.

Hocam polise şikayet ettim de yazılı müracaat edilecekmiş o zaman işlem yapabilirlermiş.Keşke şunları işbaşında yakalayıp hapise atsalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

kartınızı iptal ettirmekle iyi yapmışsınız o karttan hayır gelmez artık yazında beni aramışlardı sözde mh temsilcisi bayanı deli etmiştim kadın elektronik sesli imzanız var onay vermişsiniz bu ücreti ödemek zorundasınız diye başlıyor muhabbete sonrasında elinde bir dizi sizinle ilgili bilgileri koz olarak kullanıyor baya bir tartışmadan sonra yüzüme kapadı telefonu sonra merak edip aynı numarayı aradım . adamların müşteri hizmetleri var , bildiğin sıralamada beni 5 numaraya koydu tabi beklemedim internetten baktım adamlar dolandırıcıymış hatta savcılağa kadar gidenler olmuş ama haklarında hiç işlem yok !! canım Türkiyem bol bol hırsız barındırır bünyesinde işin özü kredi kartı bilgilerinizi babanıza bile vermeyin

Düzgün halde vermezdim de adamlar hangi banka hesabımım oldugunu adresimi felan biliyorlardı.Neyseki kartı anında kapattırdım.

• quote:

quote:

Bugün aynı numara beni aynı gerekçeyle aradı. Ben böyle bir sözleşme yapmadım bunu ödemeyeceğim dediğimde telefondaki kadın sinirli sinirli mahkemeye veririz falan diyip telefonu yüzüme kapattı. Yarın arayıp ana avrat söveceğim. İnternette baktım aynı numara son birkaç gündür bir sürü kişiyi aramışlar. Muhtemelen çok kişiyi dolandırdılar. Muhakkak şikayet edilmeli.

Hocam polise şikayet ettim de yazılı müracaat edilecekmiş o zaman işlem yapabilirlermiş.Keşke şunları işbaşında yakalayıp hapise atsalar.

Hocam bu pislikler sinirimi nasıl bozdular anlatamam. Yarım saat elim ayağım titredi. Yok diyorum öyle bir sözleşme imzalamadım parayı ödemeyeceğim, kadın mahkemeye veririz diyip kapadı. Şöyle bir sövemedim içimde kaldı. Arayınca da bildiğin çağrı merkezi gibi sırada bekletiyor. Ama yarın bekleyeceğim. Çok fazla insan kandırdıklarını düşünüyorum. Yanlarına kar kalmamalı
    Ne yapılması gerekiyorsa yapalım.

• quote:

quote:

quote:

Hocam bu pislikler sinirimi nasıl bozdular anlatamam. Yarım saat elim ayağım titredi. Yok diyorum öyle bir sözleşme imzalamadım parayı ödemeyeceğim, kadın mahkemeye veririz diyip kapadı. Şöyle bir sövemedim içimde kaldı. Arayınca da bildiğin çağrı merkezi gibi sırada bekletiyor. Ama yarın bekleyeceğim. Çok fazla insan kandırdıklarını düşünüyorum. Yanlarına kar kalmamalı
    Ne yapılması gerekiyorsa yapalım.

http://www.tellows-tr.com/num/02129983748 burda şikayet eden edene hocam benim de sinirimi bozdular.Benim yerime de edin laflarınızı hocam hele o kadına.

• Geçen yıl bir eleman vardı. Bu tokatçıları tokatlamıştı 3-5 bin ₺. Sonra polise ihbar etti, yakalattı mı bilmem.

• Şunu kazandın bunu kazandın bıktım artık ben de. Ben artık böyle şerrolara hep olumlu dönüyorum. Sallamasyon bir kredi kartı ve sallamasyon adres verip ürünü göndertiyorum. Sonra kargo beni bulamıyor telefon açıyorlar adresi teyit ettirip aa yanlış olmuş şöyle olacaktı diye başka bi adres veriyorum. Tabi orada da bulamıyorlar 3-5TL kargo parası çıkıyor adamlardan ama inanın o bile bu adamların milletin kanını sülük gibi emmesini az da olsa hafifletiyor vicdanımda.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.