Şimdi Ara

Dolandırıcı Turknet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben artık insani limitlerimin son aşamasındayım 17 şubat tarihinden beri turknetteyim ben 2.5 aydır interneti kopmadan kullanamıyorum aklımı kaybedicem turknetten önce vodafone müşterisiydim internetimin tek bir an dahi koptuğunu hatırlamıyorum ne zaman türknete geçtim günde 100 150 kez internet kopuyo şimdi iç tesisat ile ilgili diyenler için şöyle söyliyim

Ben bu interneti 1 hafta sorunsuz kullanıyorum önündeki 1 hafta kopmalı resmen türknet benimle dalga geçiyo tüketici hakem heyetine başvuruda zaten bulundum bunu onlara söylememe rağmen çözümle alakalı en ufak bi ilerleme yok adam bana hala iç tesisatla ilgili diyo ya kardeşim ben nasıl 1 hafta kullanıyorum sorunsuz 1 hafta kullanıyorum 1 haftalık süre dolunca dün gece olduğu gibi bana bi arıza mesajı geliyo turnket online hizmetlerden altaypı çalışması falan falan tak diye interneti kesiyolar sabahına kopmalar başlıyo

Dolandırıcılığın 2 .aşaması ise biz bu interneti 35 mb vdsl şeklinde geçtik ben hala adsl hizmet alıyorum :)

Vdsl portunda boş yer yokmuş 2.5 aydır hala geçişimi sağlayamıyolarmış gittim telekomla konuştum dedi ki müdürlüğe söylenmesi lazım onlara bilgi gidince açıyolar türknetin ise bana verdiği cevap onunla biz ilgilenemiyoruz

Beni hem 35mb vaadiyle kandırıp 16mb adsle mahkum bıraktılar hemde kopma sorunlarından o 16mb yi dahi kullanamıyorum.Hepinizden çıkar umarım

Destek Numaram: 8829983561 gerçi ne işe yarıcak bilmiyorum ama bir umut

• Kardeşim taahüt yok başka firmaya geçebilirsin ben olsam geçerdim işten anlamayan ekiplerle çalışıyorlar.
  • Merhaba, hattınızda yaşanan sorunun detaylı kontrolü için teknik ekiplerimize bilgi verdik. Çalışmaları tamamlayarak size dönüş sağlayacağız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.