Şimdi Ara

DOLANDIRICI ultimaton03 / cagri105 izniyle. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • VALLA KARDEŞ ÇOK UCUZ KURTULMUŞSUN BEN BU TECRÜBEYİ 2 SENE ÖNCE YAŞAMIŞTIM 400 LİRAYA.
  • ...

(yanlış yere yazmışım, pardon)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manivela -- 15 Eylül 2009; 17:44:32 >
  • Geçmiş olsun.
  • Forumda sürekli aynı olaylara tanıklık ediyoruz fakat bunun sonu gelmez arkadaşlar.

Son zamanlarda bu 5-10 günlük süreçte "er"lerimizin sayısı ve 2-3 günlük kayıtlı arkadaşların sayısı arttı ve bu arkadaşlar ürünleri piyasa değerinin %50 kadar altında satıyor sözüm ona ürünler tertemiz sıfırdan farksız ve hangi yüzle bilmiyorum önce parayı hesaplarına istiyorlar.

LÜTFEN AMA LÜTFEN REFERANSI OLMAYAN YENİ ÜYE OLMUŞ KİŞİLERE ÖNCE PARA/ÜRÜN YOLLAMAYIN SONRA ÇOK ÜZÜLÜRSÜNÜZ ÜZÜLÜRÜZ!!!

BU ARADA GEÇMİŞ OLSUN ; İKİ KERE DÜŞÜNÜRSÜNÜZ UMARIM ARTIK
  • şu forumda takıldıgım kadar hiç bi yerde takılmıyorum

bu adamlar aldıkları parayı nasıl yiyorlar gönül rahatlığıyla hem güven ortamını bozuyorlar hemde insanları zan altında bırakıyorlar bence polise şikayet edin ve tc numarasından nerde oldugu cıksın dh kayıt olur ken cep telefonu tc felan filan alınmıyormuydu yanlış hatırlamıyorsam yani böyle her parayı alan sahtekarlık yaparsa buranın bi anlamı kalmaz
  • tşkrlr . zaten sanırım başka nick aldı . çoktandır girmiyor foruma !
  • gecmis olsun kardesim kime güvencegini bilmek cok zor artk
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.