Şimdi Ara

Dolandırıcı Üye: vahdettinp

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Belirttiğim üye arkadaş alım ilanıma yanıt vererek elinde black myth wukong oyunu için RTX key olduğunu söyledi ve akabinde fiyatta anlaşarak kendisinin eski üye olmasından kaynaklı olarak ücreti kendisine gönderdim. Maalesef sonrasında sattığını iddia ettiği ürünün kodunu teslim etmediği gibi para iadesi talebime de yanıt vermedi.

Bir süre oyaladıktan sonra da mesajları görmesine rağmen yanıt vermeyi hepten kesti.

Üç kuruş para gibi görünüyor olsa da bugüne kadar kimseye hakkımı yedirmedim, yedirmeyeceğim. Hukuki işlemlere yarın başlayacağım fakat bu süre zarfında bu konuyu gören kimse bu arkadaşla kesinlikle alışveriş yapmasın.

Mesajların ekran görüntüsünü konuya ekliyorum.

@vahdettinp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonShine07 -- 26 Ağustos 2024; 0:8:0 >

• Fiyatı sabitlemiş, her şeye 1000 TL diyor. NBA 2025 oyununu arıyordum, tüm haklarını 1000 TL'ye sattığını söyledi. Bana da mesaj attı. Dolandırıcı olduğunu anladım ve yüzüne vurunca beni engelledi. Telegram ve WhatsApp üzerinden yazıyordu. Ayrıca bana başka birinin IBAN numarasını ve ismini verdi.

Telefon numarası: 552 733 10 91.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DOLANDIRICI ULTRASLAN
    11 yıl önce açıldı
    Dolandırıcı: @orhan1461
    21 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.