Şimdi Ara

Dolandırıcılık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

@uyanikguven isimli şahıs dolandırıcıdır. Kendisi parayı alıp hesabı yanlış vermiştir. Daha önce hiç denemedim ama avukat arkadaşlar sayesinde (küçük bir miktar olsada) bu arkadaşla uğraşacağım, maksat bir şekilde sicilini bozabilmek. Dikkatli olun, iyi forumlar.

Dolandırıcılık

Dolandırıcılık
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Aynı şekilde benide dolandırdı galiba bu herife nasıl ulaşicaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Admin hesabını kaldırsada bari baskasını dolandırmasa

• İsmi Gökhan Bilsel 2006 açılmış hesap güvenilir zannettim ilk defa patladım fc25 alacaktım ilk iş yarın şikayet edicem

• Geçen hafta polyo isimli kullanıcı olarakda 2 -3 kişiyi dolandirmiş

• Up

• Benide dolandırmaya çalıştı ama başaramadı.Benim refim var sen aktif değilsin bilgileri ver kontrol ediyim dedim yok o anda sohbet bitti.Birde utanmaz 300 lira için yapıyor bunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dolandırıcılık hikayesi
    12 yıl önce açıldı
    Dolandırıcı
    3 ay önce açıldı
    Dolandırılma
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gelde sövme bende 2006 hesabıyım

bende guvenıp atardım çünkü

şerefisiz bir insan 20 senendir burada milleti kandırmadan duramaz diye düşünürüm. o yüzden bu zamana kadar banlanırdı diye aklıma gelir gönderirdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesabı ele geçirmiştir muhtemelen, 2006 üyesi bu işlerle uğraşmaz :)

• @Stones Yardımcı olabilir misiniz? Diğer arkadaşların da cebi zarar görmesin.

• Arkadaşlar hesabım çalındı bilgim dışında işlemler olmuş. ekrandaki numara bana ait değil, konuyu açan arkadaşa her türlü destek vermek istiyorum. tüm güvenlik önlemi almama rağmen hesabım çalınmış lütfen benden alışveriş yapmayın. bende sizler gibi şaşkınım.

• 15 yıllık üyeyim ilkkez böyle bir şey yaşadım. yönetim neden dönüş yapmıyor. kişi halen hesabımda şifre değişikliği yapmama rağmen içeride aktif.

• ShaRLooT kullanıcısına yanıt

Malesef hesabım çalınmış. şifre değiştiğim halde kişi içeride aktif başka aramalar yapıyor. yönetime yazdım dönüş yok. lütfen kimse satın almasın. oyunla alakam yoktur okadar yıl oyunla ilgili tek bir yazım yoktur.

• Bu konuyla ilgili @Nat Alianovna hocamız ilgilenebilir.

• Stones kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim zan altında kalmayı istemiyorum. Kaç yıllık profilim çöp olsun istemiyorum. olayın çözülmesini sabırsızlıkla bekliyorum saygılar.

• Süresiz uzaklaştırılmıştır.

• Takip

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.