Arkadaşlar ALLAH RIZASI İCİN biri yardım etsin biri Google daki tüm şifrelerime ulaşmış benim adıma dolandırıcılık yapıyor Instagram Facebook Twitter hepsi aklınıza neresi geliyorsa ulaşmış dün gece hesabıma girip burdan Amazon çeki satıyor şerefsiz benim adıma ne yapayım bilmiyorum 100 lerce şifre var hangisini değiştireyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dolandırıcılık
-
-
telefonuna authenticator uygulaması kur, 2 adımlı doğrulama kullan, google ve sosyal medya hesaplarında
-
O uygulamalar yerin dibine girsin. Bir kere silinirse uğraş dur. Hotmail hesabima dakika basi baska yerlerden giris denemesi yapiliyordu. Dedim deneyeyim sunlari. Silince ne olur diye de denedim. Tekrar kurunca geri aktif etmek tam bir iskence. Hala daha uğraşıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hediye çeki satiyorsa sattığı kişilere IBAN bilgisini veriyordur. Mesajları falan var mı? Karakola gidip şikayetçi ol.
Bana da bu aralar sürekli Facebook veya Google'da şu cihazda oturum açılmaya çalışılıyor, siz misiniz diye bildirimler gelmeye başladı. Zaten e-Devlet bilgilerimiz her yerde, bir de bu tarz dijital üyeliklerimizde bir şeyler çeviriyor birileri belli ki...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yapacak bişey yok o konuda, telefon değiştirince yedek aktarma olayı var.
paribu da 2 adımlı doğrulama açmıştım, telefon değiştirince gitmiş doğal olarak. hesaba hiç giremiyorum, belge falan istiyorlar
-
Siber suçlara gidip şikayetçi ol. Sana yapabileceğimiz birşey yok vs deseler de diret şikayet kaydın bulunsun mutlaka. Sonra başına bir iş gelirse işe yarar bildirmiş olman.
Ayrıca google hesabına giriş yapabiliyorsan şifrelerini silmeyi dene. Belki yedek almamıştır.
Başta mail adreslerin olmak üzere önemli , başına iş açabilecek sitelerin şifrelerini değiştir. Eğer alışveriş sitelerinde kayıtlı kartın varsa onları kaldır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Google authentication bulut yedekleme ile çalışıyor o dediğiniz sorun yok artık. Mail hesabıyla girdiğinizde otomatik olarak mfa kodlarına ulaşıyorsunuz.
ARKADAŞLAR GOOGLE ŞİFRELERİM TAMAMINI ÇALAN ŞAHIS DÜN BURDA GECE MİLLETE AMAZON ÇEK SATMAYA ÇALIŞMIŞ SAKİN ALMAYINIZ
BEN SATMIYORUM MAİLİME BİLDİRİM GELİNCE BASİMA KAYNAR SULAR DÖKÜLDÜ
SAVCILIKTA KENDİSİYLE GÖRÜŞECEĞİZ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Adam girip pazaramadan alışveriş bile yapmış sahtekar
Arkadaşlar burda Google sorumlu değil mi güvenlik önlemleri madem almayacaksın ne diye şifreyi kaydet diyorsun haksız mıyım illegal site sayfa vs de girmem ki girdim hak ettim
nasıl çalmışki şifreni ?
-
Hocam nerden bileyim Google dan açığı var demekki
Sen onla ne gibi bir bilgi paylaştında çalmış olabilir ?
-
Değerli hocam kimin çalındığını bilsem ne paylaştığımı bilirim o kim işte onu bilmiyorum
Pazaramadaki resime bakarsanız adamın uzmanlık alanı herhalde bakkala bırak yazmış birde telefon numarasına uygulamadan baktım Suriyeli birine çıkıyor telefonlara cevap vermiyor kaç kez aradım
Ayhan Mansuroglu adli it vardi o cikar yine kesin.. hatayli. bulasmayin.
-
Microsoft denemistim. Googili denemedim. Acabilirsem ona bir bakayım hocam 🤔
Bankayı arayarak harcama itiraz talebinde bulunun iade alırsınız
Ayrıca çok hızlı bir şekilde en önemli olacak hesaplarınızdan başlayarak hesaplara giriş yapıp eksta telefon veya mail adresi eklenmiş mi bunu kontrol edin şifreyi resetlediğiniz hesaba google mfa etkinleştirin veya sms doğrulama bunları yapmaz iseniz tekrar hesabınıza erişebilirler. Ayrıca şifrenizin sorumluğu tamamen size aittir herhangi bir yaptırım firmalara sağlatamazsınız firmalar 2 aşamalı doğrulamayı boş bir nedenden kaynaklı bulundurmuyorlar.aynı şifre ve mail ile bir yere kayıt oluşturduysanız deneme yaparak hesabınıza erişmişlerdir 2 aşamalı olmayan her hesap çok kalay bir şekilde patlatılabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- miller alkol oranı
- oltu taşı kağıt testi
- reçetesiz lens alınır mı
- citoles reçetesiz alınır mı
- cin isimleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X