Şimdi Ara

Dolandırıcılık oynayan veletlere ne yapmalıyım ve ne yapıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay önce letgodan bir 'çocuk diyeceğim artık' kulaklık satın aldım. Parasını gönderdim falan. Çocuğa yazıyorum ne zaman göndereceksin, çocuk arkadaşıma verdim o gönderdim dedi makbuzu alıp kodu yollayacağım. İyi tamam falan 1 hafta aynı yalan. 2. haftadayız diyorum ki: Kardeşim göndermediysen acelesi yok. İstediğin zaman gönder. Çocuk tamam abi, arkadaş gönderdim falan demişti ama ben kendim göndereyim. İyi güzel derken 2.hafta da böyle geçiyor. 3. haftaya girmek üzereyiz. Cocuga letgodan mesaj gönderiyorum görüldü bile olmuyor. Letgoyu silmiş herhalde. Çocuğun isminden facebook adresini buluyorum. Arkadaşlarını, kendisini ekliyorum. Bu sefer de diyor ki abi kaza geçirdim sana ulaşamadım, telefon gitti. Messenger'dan gönderildi yazıyor bir de yanında. Tamam dedim ağırdan alıyorum hala 40 tllik mal aldık sonuçta ne kadar lafını yapabilirsin. Geçmiş olsun falan diyorum. Adresi veriyorum, gerekirse şube bile veriyorum. Tel no falan her şeyi verdim kargo için. ''1 hafta içinde istediğin zaman yolla geçmiş olsun, ha bu arada hala hastahanede misin?'' dedim. Yok abi hastahaneden çıktım saol, tamam göndericem. 4. haftadayız kardeşim gönderecek misin? Abi okulda taciz olayı vardı müdür yardımcısının odasında bekledik kargolar kapanmış gönderemedim, dostum pttye gittim gönderim yapılmıyor burdan dendi başka yerden yollayacağım, kulaklık çantamda. En son bugün 4.hafta bitti. Yazdığım şey artık şu oldu sinirden. Kardeşim göndermeyeceksen paramı geri gönder. Ya da savcılığa vereceğim artık. Online olduğunu görüyorum. Bakmıyor bilerek. 2.defa online oluşunda cevap vermeyecek misin diyorum. Yine cevap yok.

Şimdi uzun lafın kısası ben bu çocuğu 40 tl için savcılığa vereyim mi? Veya istanbula gittiğimde ağzını burnunu kırayım mı? 2.ihtimalde benim de davalık olma olasılığım var o yüzden pek aklıma yatmıyor. 1. ihtimalde avukatlık iş çıkarsa uğraştığıma değmeyecek yalandan yere para kaybetcez bir de. Yahu birde içimden hala şu gence acıyorum. Yalandan yere sicilin karalanacak.

Evet arkadaşlar önerilerinizi, yorumlarınızı bekliyorum.

• Ver mahkemeye.yada ailesene soyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11 52 7 -- 6 Ekim 2017; 19:37:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çocuğu bul azını burnunu dağıt sonra kapı çarptı de
  • Mahkeme kagidini yolla evine, bir sey olmasa bile babasindan saglam bir dayak yer. Olmadi git sen dov, polisede dinime sovdu dersin.
  • Dava aç. Dava masraflarını ona yükle.

Kağıt eve gittiğinde zaten tutuşucaklar.
  • Dava aç veya döveceksen ağzını burnunu kırma darp izi olursa başına iş alırsın yakalarsan 1-2 tokat at çok abartmadan ve yüzüne tükür geç.
  • Dolandırıcılık oynayan veletlere ne yapmalıyım ve ne yapıyorsunuz?

Arkadaşlar buradan da görüyoruz ki şiddet, tehdit gibi şeyler bazen çözüm olabiliyor. Ama ben yine de bir dahaki olaylarımı da ağırdan alacağım. Tabi olursa. İnsanız sonuçta, genç birinin hayatını da mahvetmek istemiyorum. Yorumlar için teşekkürler. Zaman geçtikçe sizi haberdar edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis Kim Jong-un

Mahkeme kagidini yolla evine, bir sey olmasa bile babasindan saglam bir dayak yer. Olmadi git sen dov, polisede dinime sovdu dersin.

sebep çok güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl 2017 hala havuz ödemesi olmayan yerden alışveriş yapıyorsunuz. Bu tip yerlerden alıp şahısa direkt olarak paranın gönderilmesi sağlanan sitelerden alışveriş yapmayın artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.