Şimdi Ara

DOLANDIRICILIK @RevelationS16 ADLI KULLANICI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Alınık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 DOLANDIRICILIK @RevelationS16 ADLI KULLANICI

Merhaba arkadaşlar, @RevelationS16 adlı kullanıcıya 60 dolar Steam bakiyesi için 1500 TL gönderdim. Parayı aldıktan sonra hiçbir şekilde mesajlarıma cevap vermedi. Şahıs dolandırıcıdır ve hakkında yasal işlem başlatılacaktır. İtibar etmeyiniz!!!

İban Bilgileri:

TR420083800875000319976869

Kardelen nur uzun 

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Geçmiş olsun hocam. Umarım en kısa zamanda iadenizi ya da ürünü verir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IBAN sahibine kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunun. Yurt dışı vatandaşı değilse ve Türkiye'de yaşıyorsa paranı geri alırsın.

• TackleBarry kullanıcısına yanıt

Aynı şahıs başka birini daha dolandırmış herkese farklı iban atıyor sanırım.

RevelationS16 ile sorunlu alışveriş | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)

• Şahıs hakkında Cimer’e başvuruda bulundum, yarın da dayımın avukat olması sayesinde siber suçlara başvuruda bulunacağım. Ödediğim paradan fazlasını ödemem gerekse bile hakkımı alacağım.

• Az önce ben de kod almak için 250 lira gönderdim farklı iban verdi ve kayboldu ortadan

Eşeklik bizde forumda arama yapmadan gönderdik parayı daha önceleri de hakkında aynı şikayetler var ama ilginç tarafı forumda bunu yapmaya devam ediyor olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kocareis0685 -- 11 Eylül 2024; 1:14:18 >
  • Kocareis0685 K kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun kendi konumda bununla ilgili başlıkta yazmıştım nasıl göremediniz olay ne zaman oldu?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• K0ZMİK kullanıcısına yanıt

Araştırmadım ki hocam sadece profile baktım 2012 eski üye bir sürü konusu mesajı var gerisini incelemedim sıkıntı çıkmaz dedim forum yöneticilerinin buna müsade ediyor olması büyük zafiyet ilk defa başıma geliyor kaç kişiyle alışveriş yaptım

• Geçmiş olsun hocam, sanırım donanımhaber bitmiş. Yöneticiler nasıl sınırsız yasaklamaz ve profili kaldırmaz anlamıyorum. Adamın rütbesi var, eski ve rütbeli bir kullanıcı. Bu adam sistem açıklarından yararlanarak hırsızlık yapıyor ve donanımhaber buna izin veriyor!

• Shadicar S kullanıcısına yanıt

Evet işte sıkıntı burada, öyle olmasa incelerdim zaten ama tutar benim için önemli değil konuyu yargıya taşıyacağım ve donanımheabere de suç duyurusunda bulunacağım çünkü aylar önce ve defalarca yapmasına rağmen üyeye izin vermekle suça aracılık etmiş oluyor

• Kocareis0685 K kullanıcısına yanıt

hocam şahısın profiline girince cezalı olarak görünüyor zaten dikkatinizi oda mı çekmedi.Bu şahıslar genelde kodları çok ucuza satıyorlar çoğu da dolandırıcı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0ZMİK -- 11 Eylül 2024; 2:17:38 >

• Hoca'm ceza falan değil formun bu tür hesapları iptal etmesi gerekiyor aksi durumda göz göre göre suça aracılık etmiş oluyor benim kanım bu yönde bakalım yasalar ne diyor çünkü dhyi de dava edeceğim bugün

• Arsızlık diz boyu , kesinlikle bu kendini bilmez hadsiz köpege haddini bildirin. İban üzerinden hertürlü yakalabir. Zannediyorki kimse 500 tl icin kovalamaz.. belliki BALYOZA Sert yere vurdugunun farkına varamamiş.Mahkemeye cagrilinca yavru kediye döner. Ordada güzelce bir ayar cekin.

Ayrica lütfen görsel olarak sucluyu burada ifşa edin ! Görselleri yayın. PS hesabıda gözüküyor zaten. Profilini ifşa edin.

• Steam key alışverişi yapacaksan önce keyin çalıştığına dair video/resim istersin kanıt olarak. Veya aracı istersin bir yöneticiye rica edip... Online alışveriş yapmayı bilmeyen yapmasın nolur ya.

ortak nokta...

iban ismi her zaman KADIN oluyor !!!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • An itibariyle şahıs hakkında bilişim suçlaruna başvuruda bulunuldu. İlk olarak benden tüm yazışmaları(dh,discord) istendi ve şahsın hesabına gönderdiğim paranın dekontu ve iban bilgileri alındı. Türkiye’de yaşıyorsa(vpn kullansa dahi) bulunmasının çok çok kolay olduğu söylendi.

Umarım problem çözülür. Merakla bekliyorum.

• İbanın kendisine ait olduğunu hiç zannetmiyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.