Şimdi Ara

Dolandırıcılık uyarı üye ucc54 - Wukong oyunu icin size mesaj atıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Artık önce oyun, bakiye, key artık ne ise sonra ücret veririm... Bunu kabul eden adam ile yola devam ederim. Ne güzel bir ticaret dönüyordu. Küfür de edemiyoruz..

Çok üzüldüm bu kadar insanın dolandırıldığını görünce. Bana da geçen yazan arkadaşlardan birisi ;

Dolandırıcılık uyarı üye ucc54 - Wukong oyunu icin size mesaj atıyor

• Donanımhaber giriş için artık telefona filan kod gelmeli. İkili doğrulama ile giriş olsa çok iyi olur. Yukarıda insanların giden paralarını görünce çok kötü hissettim. Bana da olabilirdi, yardım edeceğim bir şey olursa lütfen özelden mesaj atın. Artık ne olursa...

• Beni de zamanında GTA 5 steam hesabı ile dolandırmışlardı, önce hesabı tarafıma teslim etti, aynı gün email hesabını değiştirdi, hesabı geri aldı.Aynı oyunu başkasına da yapmış. Siber suçlar masasına ifade verdim, sonunda Savcılık beni çağırdı, kişinin öğrenci olması sebebiyle siciline işleneceği ve yaptığının bilişim suçu olması sebebiyle büyük bir suç olduğu siber suçlar masasından tarafıma bilgisi verildi. GTA 5 in ilk çıktığı yıllarda avukata 5.000 TL ödeme yapmışlar, araya birileri girdi şikayetimi geri çekmem için, kamu davasına dönüştüğü için de zanlı aylarca strese girmiş, ailesinden şiddet görmüş. (Lise öğrencisi)

Parayı havale ettiğim için önce banka müşteri hizmetlerini sonra siber suçlara şikayet etmiştim. Siber suçlara ekran görüntülerini ilettim. Kişi ve ailesine bir şekilde ulaşıyorlar.

Şahıs derhal sizinle iletişime geçip ücretinizi iade etmeli, aksi halde büyük ihtimal cezaevine girecek. Yıllarca yatabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 23 Ağustos 2024; 20:41:22 >

• Dolandırıcı şahsın yanına bırakmayın, siber suçlara şikayet edin, siciline işlensin, yıllarca içeride yatsın. Yaptığı büyük suç. Davadan vazgeçmeniz için size misliyle iade etmek zorunda kalacak.

• Kimdir nedir bi üst konu liste ve özellikle gerçek isimler listelenmeli. Farklı nickle gelip illaki aynı ibanları kullanıyorlardır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Korgeneral kullanıcısına yanıt

şunu okurken keyiflendim valla :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.