Şimdi Ara

Dolandırıcılık uyarı üye ucc54 - Wukong oyunu icin size mesaj atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Dolandırıcılık uyarı üye ucc54 - Wukong oyunu icin size mesaj atıyor

ucc54 adlı sahış (REFERANSLI ÜYE) parayı göndermeme rağmen beni oyalayıp duruyor. Dekont vb herşeyi yolladım oyun kodunu inatla bana yollamıyor. Cumhuriyet baş savcılığına şikayet edeceğim. Dikkatli olun arkadaşlar. 1200 tl verdim bu sahışa....

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Kusura bakma da sende keklikmişsin. Aynı kişi bana da yazdı dün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun hocam , küfür edeceğim fakat yasaklanırım diye yazmıyorum

• Cumhuriyet başsavcılığından geliyorum, beni de dolandırdı aynı şahıs. Destek olurum hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun. Şerefsiz ve namussuz dolu ortalık. Kimseye güvenemez olduk.

• Bende de ayni durum var, baska hesaplarla devam ediyor dolandirmaya bilginiz olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Daha önce de benzer bir konu oldu, orada da özellikle yazdım. Referanssız ve yeni üye arkadaşlarla önce ödeme şeklinde asla işlem yapmayın. Referans sistemi bunun için var.

• SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşlar çok referanslı üyelerin hesaplarını da çalmışlar. Bugun bana yazan hesabın 30 dan fazla referansı vardı ama aynı arkadaş yine.

• Arkadaşlar İSİM SOYİSİM TELEFON Steam hesabi Forum hesabi HEPSİNİ DOLANDİRİCİ Listesi konusu acalim orda ifşa edelim.. Bu kahpelere Haddini bildirmek şart.

• Absnthe kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle böyle bir ana konu açılması herkes için iyi olacaktır. Şahsi geçen Enes Onur Yavuztürk beni de dolandırmaya çalıştı. Dikkatli olalım

• HapLoo kullanıcısına yanıt

Bu tür durumları mutlaka yönetim ile paylaşın. Acil aksiyon almak herkes için daha faydalı oluyor.

• SAVIAR kullanıcısına yanıt

Modları uyardım sözkonusu hesaplar kapanmış ancak kaç hesabı hacklediler onu bilmek zor temkinli olmak lazım bu ara

• Madara Uchiha kullanıcısına yanıt

Referanslı üye olduğunu görünce güvendim ne diyeceğimi bilemiyorum moralim bozuldu gerçekten. Bundan sonra benim için bitmiştir gider parası neyse alırım epicten - steamde mecbur. 2 Günlük çalışma param gitti resmen çok yazık

• Gecmis olsun, yaklasik 2 hafta once ben de muhtemelen ayni kisi tarafindan farkli bir hesap uzerinden dolandirildim 700 tl kadar wukong icin. Gordugum kadariyla vites arttirip 1200 tlye cikarmis rakami. Kullanilan dil ve oyalama cumleleri ayni yoksa. Tam bir BM Wukong pandemisine donusmus vaziyette durum.

Bu ciddi bir sorun forum adina. Eski, guvenilir olabilecegi dusunulen hesaplarin hacklenerek bu mevzularda kullaniliyor olmasi cok uzucu.

Alinik ilani acmak gordugum kadariyla bu tur serefsizler icin acik hedef haline getiriyor bizleri. Forum yonetiminin bir hukuki sorumlulugu yok elbette ama platformun guvenilirligi acisindan aslinda keske hukuki sureci devralip bunu avukatlari araciligiyla daha etkin yurutse, ama sanmiyorum. Boyle teker teker suc duyurusu yapmakla olacak is degil cunku bu.

• Son birkaç aydır referanslı ve/veya eski üyeliklerden çok fazla kazıklama denemesi geliyor. Konu sahipleri ne olursa olsun ilk gitmemeli gibi düşünüyorum özellikle de refiniz varsa. Daha geçen cüzdan kodu için 14 yıllık üye yazdı bana, önce kod diyince de dalga geçip gitti, 2 saate başkasını kazıklayıp hesabını kapattı.

İlginç bir durum, neden son zamanlarda insanlar eski hesaplarının son kez suyunu çıkarmaya çalışıyor merak ediyorum.

• Aha dün gece benden önce para isteyen 17 yıllık üye/sayısız ref (en son 2 yıl önce), frozensoul nickli arkadaş süresiz ban yemiş.

Tahmin etmem gerekirse bunlar bir şekilde hacklenen (inaktif?) hesaplar. Yoksa eski üyelerin topluca zaten siteye girmiyoruz son bir vurgun yapalım demesi mantıklı gelmiyor.

Tekrar söylüyorum, son zamanlarda olan 3 5 refi, veya uzun vadeli refi olan konu sahipleri isterse 30 yıllık üye gelsin önce gitmemeli.

• logi666leboss Dolandıran

Muhammed Üner Ad Soyad
    Numara Suriyeli Üstüne Kayıtlı
    Nick değişiyor ama tel aynı dikkat edin

• Hocam refli görünce kandım demişsiniz de adamın neredeyse hiçbir yerde mesajı yok. 5 tane refi var, ne zamandan kalma ne olduğu belirsiz. Profil bir sıkıntı olduğunu bağırıyor. Tek olayı biraz eski bir üyeymiş onu da aynı kişi mi bilemezsiniz. Onun için profilde isim yazması en iyisi aslında, kimdir necidir daha net anlaşılıyor. Sık satış yapan biri olduğum için fotoğraf bile koydum ben açıkçası.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.