Şimdi Ara

Dolandırıcılıkta son numara!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avea katlayan tarifeye geçip hediye kazanmak tarih mi oluyor.

www.sikayetvar.com sitesine 20 TL yükleyip 40 TL hediye alamadığım için başvuruda bulundum. Çünkü avea online işlemlerde son yükleme tarihinin üstünden 1 ay geçmiş görünüyordu. Bende bir ay geçmiş nasıl olsa diyerek 20TL yükledim ama hiç bir hediye gelmedi.

Daha sonra beni callcenterden arayan birisi bana tam bir ay geçmediğini bu yüzden hediye alamadığımı, 1 ay geçtikten sonra 1-2 gün daha beklemem gerektiğini söyledi.

Avea yakında 1 ay geçmesi için sadece hafta içini hesaplamaya başlarsa hiç şaşırmam!

• 31. gunun sonunu bekleseydin.30 gun sonramı yukledşn tam olarak
  • Tamam avea sistemlerinde problem olabilir ama yiğidi öldür hakkını yeme. Bu tarz 30. gün 31. gün durumlarında avea iyidir. Bence sen yanlış gün hesaplaması yaptın. 30 gün bitip 31. gün yükleseydin hediyelerini alabilirdin. Sonuçta bu hediye ayda bir kere veriliyor. :))
  • evet 30. günün bitmesi gerekiyor online işlemlerde galiba aktif süre için kalan gün 179 dediğinde olay tamamdır bende ordan takip ediorum..
  • avea online işlemlerden baktım. (yapılan görüşme detayında nerde ne kadar yükleme olduğu görünüyor. geçen ayın 16 sında yüklemişim. aradan bir ay geçtiğinde bu ayın 16 sına gelmiyormu. hadi birgün geçsin 17si olur... ne demek 1-2 gün daha bekleyip yükleseydiniz. . . iyiymiş gerçekten. siz istediğinizde değil biz istedeğimizde yükler hediye alırsınız deseydi tam olurdu birde.
  • bu ayın 16 sı 23:59 a kadar olması gerekiyor ama ben yinede online işlemde aktiflik için kalan gün sayısı 179 gün diyene kadar bekliyorum avea çok dengesiz ya bi mesaj gönder ücretsiz bilmen ne süreniz dolmuştur hediye kazanmak için kontör yükleyin diye ben bu gece yükleme yaptım tek bi mesaj dahi gelmedi kontör yüklediniz hediye kazandınız vs.. önce banada hediye gelmedi sandım ama ücretsiz arama yapmaya başlayınca sorun kalmadı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.