Şimdi Ara

Dolandırıcıyı Yakalayıp Kölem Yaptım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
33
Favori
229.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
566 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bundan sonra tanımadığım kişilerden birşeyler alacak olduğumda dh ölücüsü olduğumu belirtecem.
  • Dolandırmayı bilmeden herhangi bir alışveriş yapmayın zorda kalmadıkça. Önce dolandırmayı öğrenin ki başınızdan geçebilecekleri bilerek işinizi her açıdan garantiye alırsınız. Satın alırken de satarken de dolandırmayı bilerek işinizi yapın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ANNE BABA BEN DOLANDIRICIYIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dead

herkes bu arkadas gibi kurnaz, akilli olsun dolandirilmasinlar

ne sacma bi yorum atmissin ‘kimseyi kurtaramamissin, hala dolandirmaya devam ediyor’

ne yapsaydi adam dolandiricilik kavramini mi yok etseydi? shjfjs

diger dolandirilanlarda oldu bittiyle kalmasin, bu arkadas gibi olsun bak bakalim kim dolandiriliyor

Alıntıları Göster
    Anlamak mı istemiyorsun yoksa gerçekten anlamıyor musun? Bu bir cürüm ve ceza gerektirir bunu da ya hukuki olarak verirsiniz yani savcılığa bildirirsiniz ya da ahlaki olarak verirsiniz ailesine bildirirsiniz ve ailenin çözmesini umarsınız. Hangisi yapılmış? hiçbirisi.

Hatta kurnaz forumdaşımız tarafından uygulanan bu psikolojik şiddet, şifresini habersiz olarak kullanmak vasıtasıyla kişinin özel mesajlarını ifşa etme falan başa bela bile olabilir farkındaysan.

• quote:

Orijinalden alıntı: -dead

herkes bu arkadas gibi kurnaz, akilli olsun dolandirilmasinlar

ne sacma bi yorum atmissin ‘kimseyi kurtaramamissin, hala dolandirmaya devam ediyor’

ne yapsaydi adam dolandiricilik kavramini mi yok etseydi? shjfjs

diger dolandirilanlarda oldu bittiyle kalmasin, bu arkadas gibi olsun bak bakalim kim dolandiriliyor

Alıntıları Göster
    Adamda herifin dolandırıcı olduğuna dair birsürü delil var bunun farkındasın di mi?

Gayet doğru yazmış arkadaş sen ağır saçmalamışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AİGUN -- 12 Kasım 2018; 13:51:30 >

• cin olmadan adam çarpmaya kalkmış yermi DH ölücüsü kardeşimm
  • Savciliga ver direk. Böyle islere gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: oscardante

Hocam

seni çok iyi anlıyorum. Aptal yerine koyulmak kimse için hoş değil. ama burada sende kendini kaybetmişsin. Adamın facebookuna girmişsin. insanlara mesajlar atmışsın vs vs. haklı iken haksız duruma düşme olasılığın çok çok yüksek. kesinlikle haksızsın demiyorum. fakat hırsın ile TCK 243 kapsamında olan bir suç işlemişsin. yanlış anlamanı istemiyorum. bunu bir adli bilirkişi uzmanı olarak sana söylüyorum. karşı taraf nitelikli dolancılıktan yargılanırken. sende kasten ve bilerek bilişim sistemlerine sızma kapsamındaki suçlardan yargılanıyor olabilirsin ( karşı taraf hakkında suç duyurusunda bulunursa.burada dikkat etmen gereken nokta sende parajı tehdit veya şantaj yaparak geri alabiliyorsun. )

Yerinde olsam bu postu ve ekran görüntülerini hemen silerdim. Resmen kendini ifşa etmişsin
    hocam öyle yada böyle arkadaş bence en iyisini etmiş.
    bizim arkadaş malum site üzerinden dolandırıldı. savcılığa dilekçe verdiler konuşmalar (not:adama sonradan ben mesaj attığımda ürünleri bana da satmaya çalıştı.) ürün bozuk gelmişti arkadaşa servise kayıtlarını aldı ürünün tamir edilmediğine dair.
    peki savcılık ne dedi.
    yeterli delil bulunamadı. böyle olunca arkadaş en iyisini yapmış.

• Burada asıl ders çıkarılması gereken şey bence sosyal medya sayesinde insanların artık gizlisinin saklısının kalmadığını göstermiş olmasıdır.
  • Helal olsun beee . Harika harika !

• oscardante O kullanıcısına yanıt
    244 u de islemis . Mesaj atmis yani . Ancak bi sey olmaz . Helal olsun konu sahibine cok eglendirdi beni

• Son kısım olmamış , çocuk korkmamıştır bence birşey olmuyor diyip dolandırmaya devam etmiştir
  • Milletimizin haklı durumdan haksız duruma düşme gibi bir huyu var. Sanki haklı olunca bütün gücün elimizde olduğunu düşünüyoruz. Başka milletlerde durum böyle mi bilemiyorum. Ayrıca bunu okuyan adama sertifika falan bir şey verilsin.
  • Olay şu bu aşamadan sonra eğer olayın içine polis girerse çocuğun hesaplarına giriş yaptığı için çocuk karşı dava açarsa tazminat alır

• Vicdanen seni hakli buluyorum ancak hukuken kendi basini belaya sokmussun kardesim simdi istesende sikayet edemezsin sende suclusun su yaptiklarinla.
  • Bu şerefsizin ailesine bunları tek tek yolla EGM ile bildir bütün delilleri koy daha velet yaşıyla milleti dolandırıyor şerefsiz devlete büyük zarar verir böyle insanlar devletimiz böylelerinin başını ezecek ibreti alem diye sallandıracak meydanda it oğlu iti.

Şantaj yapma direk Egm ye ve ailesine bildir kanıtlar ile sadece eğlenceye bırakma yarın bu şerefsiz devam edecek aynı işlere.
  • abi bence doğduğu hastanenin önünde tek ayak üstünde durup ben dolandırıcı bir oduncu çocuğuyum diye çığlık çığlığa bağırsın, o anların videosunu da sosyal medya hesaplarına "dolandırdığım insanlardan özür diliyorum" yazısıyla koysun veya boynuna açım tabelası gibi dolandırıcıyım tabelası asıp meydan meydan gezsin

şu imkan benim elime geçse ailesine tüm akrabalarına çalıştığı yere tek tek mesaj atıp durumu bildirirdim, o dolandırdığı insanlar kadar üzülmeden bunalıma girmeden de bırakmam yakasını

ellerine sağlık.
  • Yalnız hocam burada iki taraf suç işlemiş görünüyor. Kurnaz arkadaşımız özel iletişim bilgilerine girmeyi bırak oradan bir de paylaşım yapmış.

Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal eden kimse altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile veya adli para cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlal edilmesi halinde cezanın alt sınırı bir yıldan az olamaz (Madde 134/1).

Dolandırıcı arkadaş seni polise verse hiç haksız olmaz. Ayrıca dolandırıcı ceza bile almayabilir. Çünkü hesap karışıklığı olmuş zaten parasını iade ettim diyerek sıyrılabilir işin içinden.

Bir şeyler yapayım derken abartmışsın kurnaz arkadaşım. Dua et karşındaki çocuk.
  • ben olsam vaktim de olsa gider oturduğu ilçeye evini bulur ailesiyle yüzyüze sakince konuşurum yola getirsinler

çocuğa da ailesinin önünde bu duruma düşmek ders olur daha da devam etmez diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.