Şimdi Ara

Dolandırıcıyı Yakalayıp Kölem Yaptım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
33
Favori
229.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
566 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BÜTÜN HİKAYE KURGUDAN İBARET

AMAÇ YOUTUBE KANALINA ABONE KAZANMAK
  • Okurken zevkten dört köşe olduğum konularda ilk 3 e girebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine.

BÜTÜN HİKAYE KURGUDAN İBARET

AMAÇ YOUTUBE KANALINA ABONE KAZANMAK
    Bütün sırrı bozdun ama yaaaa

SIR
  • Yerinde olsam Facebook listesinde olan herkese dolandiriciyim ben yaptıklarım bunlar diye yazar yollarım. Ailesinede yollarım. gönderi paylaşır etiketlerim dolandırıcılık yaptım diye.

• Yanliz savcılık dilekçesi numarası hep ise yarar biri de beni dolandirmaya çalışıp engelledi diğer numaramdan attım dilekçeyi 5 dkda parayı geri gönderdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bu link ile ihbar edebilirsiniz

Konu sahibi kendini kurtarmış okadar dolandırılan insan hala dışarıda

• Valla dostum tebrik ederim seni. FBI’da çalışsan göze batmazsın Ama sakın affetme. Yine davayı aç süründür hırsızı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen sadece kendini kurtarmışsın dostum. Yasal yollara başvurma yada çevresine haber verme gibi şeylerde yapsaydın

• Helal olsun iyi yapmışsın

• FBI open the door,

Süründürüceksin böle ergenleri.

• Helal sana isin ucunu birakma haci polis egmye sikayet et

• Konu sahibi bu çocuğu ihbar etmiyorsa bizden degildir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaptigin doğru degil dolandiricidan farkin yok gozumde hemen o dolandirilan herkese mesaj atip adamin butun bilgilerini vermen gerekir. Herkese parasini iade etmeli nokta sonra ailesine akrabalarina 7 sulalesine mesaj atip 2016 dan beri herkesi dolandirdigini soylemelisin. Bu kani bozuk kimbilir kimlerin parasini gasp etti. Bu adam hirsiz bir is yaptin tam anlamiyla yapmalisin.

• İyi yapmısım ama ders almaz devam eder dolandırdığı kişilere paralarını iyade ettirseyfdin :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen gün fena sayılmayan bir üniversitede makine mühendisliği okuyup bitirmiş birinin şu an 2500 tl ye köpek gibi çalışmasından bıkıp bari polis olup daha fazla kazanayım dediği bir ruh haletinin sirayet ettiği bir ülkede herşey olur.

Ağır işsizlik insana herşeyi yaptırır. Lakin işsizliğin olmadığı bir ülkede böyle dolandırıcı olmak önemli meziyetler ister. Zibilyon iş var ve sen dolandırıcısın. Demek ki bu konuda yeteneklisin.

Malesef bizim ülkede normal bir dolandırıcılık hikayesi bu. Bu kurgu ile hiç bir film yapımcısı seni aramaz. Çünkü dolandırdığın bir insanın kayıtlarını tutmazsın.

• bence insaflı davranmışsın
  • Bunu okuyacağıma üniversite okurum kardeş bu nedir.
  • Ofise gelen TTnet çalışanıyım diyen dolandırıcıyı yaklaşık 3 yıl önce polis çağırıp teslim ettim (ifade falan verdik karakolda 3 saat beklettikten sonra memurlar).Mahkeme 3 ay vermiş.İtiraz etmiş eleman bir üst mahkemeye iptal etmişler onlarda.Geçen gün uzlaşmacı aradı ne yapmak istersiniz diye vaz geçiyorum dedim.Bu adalet sistemi oldukça daha çok dolandırıcı çıkar bu memlekette.
  • Roman gibi konu yazıp en sona video halini koyan adam gibi adam neyse işin şakası helalsin valla savcılığı bırak çevresine rezil et hocam adam olmazlar böyle
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.