< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketcapppp -- 13 Kasım 2018; 8:40:8 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketcapppp -- 13 Kasım 2018; 8:40:8 > |
Eğlenceli olmuş özellikle senin için ama gel gör ki ne daha önce dolandırılanlar ne de bundan sonrakiler için hiç birşey yapmadın. Kendi nefsin için eğlenmişsin adam şu an birilerini dolandırmaya devam ediyor.
|
Son kısma kadar her şey süperdi ama sonunda resmen sçıp batırmışsın kusura bakma. Herife bu işi birdaha yapmama tövbesi ettirebilecekken nasıl bir anda ergene bağladın aklım almadı.
ninni söyle, beni uyandır vs mesajlarının hiç birine zaten cevap vermemiş, kendi kendine yazıp oynamışsın. |
Kör oldum IBAN atıyorum 150 lira muayene ücretimi yolla
|
Savcılığa kesin verin hocam evi siber suçlar tarafından basilsin ailesine komşulara rezil olsun
|
Valla hocam inanılmaz hoşuma gitti ama o mesajlar nedir en sondaki.
Direkt savcılığa neden vermediniz, savcılığa vermeyerek siz de suça ortak oluyorsunuz bunun farkındasınız dimi? Ayrıca konuda adınız da geçiyor, forumdan birileri bir dilekçe yazsa siz de suçlu konumuna düşersiniz. Bence yarın ilk iş yapmış olmak için bile olsa karakola giderek kısaca bir dilekçe doldurmak. Hayatta nolacağı belli olmaz. Bu adam yakalanır sonra hesaplara bakarlar sizin mesajları görürler, paraları falan. Sonra derler ki sen şikayetçi oldun mu? Olmadıysan vay haline. Ama gidip bir dilekçe yazsanız kısaca en azından bakın benim dilekçem var diyebilirsiniz Bunun gibi bir şirkette çalışan biri olarak yorumumu dikkate alın lütfen |
Hocam kölelik 19.yy'da kaldırıldı, adam da sana dava açmasın.
|
okumayı düşünmüyorum
|
bence dolandıralan kişler içinde bişeyler yap helal
|
hocam.. elimde 23 takipçili twitter hesabı var. 20 tl. düşünürsen ara.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagızalp -- 13 Kasım 2018; 11:30:58 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|