Şimdi Ara

Dolandirildik !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gectigimiz haziran ayi icerisinde tasinmamiz nedeniyle oturma grubu almak icin sirinevler de Osmanli Carsi adi altinda bir magazadan ik adet oturma grubu aldik.Paralarinin yarisini verdik.Teslim tarihi 28 mayisti.Satan kisinin parayi aldigina dair ve teslim tarihine iliskin imzasi bulunmakta.Satici kisi surekli teslim tarihini geciktirdi.Sonraki surecte battigini ogrendik ve bir sure telefonlara cikmadi.Simdi ise yeni bir yer acacagini oradakileri satip bizim paramizi verecegini soyluyor.Ne gun belli ne ay.Bizim yapmamiz gereken nedir bilen arkadaslar icin soruyorum en hizli sekilde nasil oder nasil aliriz parayi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Savcılığa başvuru yapıyorumde 3 güne kadar getirmezse ödediğin makbuzla beraber git başvurunu yap.Çok geçmiş olsun.Mahkemeye Düştümü kurtuluşu yok. Bundan sonrasını o düşünsün.
  • adamların yerini biliyorsan git bas orayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzcnipk92

Gectigimiz haziran ayi icerisinde tasinmamiz nedeniyle oturma grubu almak icin sirinevler de Osmanli Carsi adi altinda bir magazadan ik adet oturma grubu aldik.Paralarinin yarisini verdik.Teslim tarihi 28 mayisti.Satan kisinin parayi aldigina dair ve teslim tarihine iliskin imzasi bulunmakta.Satici kisi surekli teslim tarihini geciktirdi.Sonraki surecte battigini ogrendik ve bir sure telefonlara cikmadi.Simdi ise yeni bir yer acacagini oradakileri satip bizim paramizi verecegini soyluyor.Ne gun belli ne ay.Bizim yapmamiz gereken nedir bilen arkadaslar icin soruyorum en hizli sekilde nasil oder nasil aliriz parayi ?

bende ordan mayıs gibi mobilya alıcaktım 50tl kapora vermiştim, sonra kız trarafı vaz geçince o mobilyalardan, başka yerden aldık. Adama söyledik böyle böyle diye adam 50 tl yide geri vermişti.
    sen hangi mobilyadan aldın ?

not: osmanlı çarşı kapandı bu arada, ordakiler genelde bayrampaşaya geçti. bilgin olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.