Şimdi Ara

Dolandırıldım :(( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
8.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    önce para sonra mal
  • Geçmiş olsun abi. Dikkat etmek lazım bu tip şerefsizlere Bu arada araba corsa ya da fiesta mı?
  • gerci zorunlu devlet avukatda yollamış biz madur 6 vatandaşada ilk katılırız sora katılmasakta avukat götürür herhalde bakalım...ha mecburide gitmek gerekiyorsa gidecez artık 17.250 az para deil hele benim gibi biri için yazık ne hallerle kazanılıyo allah onların beasını versin :((
  • Benim anlamadığım 6 aracıda alındığı gün nasıl elden çıkardılar?
  • 2006 hyundai accent admire 1.5 crdi + 1.600 tl lik ses sistemi + next ye-ga 4624 navigasyon + elbise kıyafetlerim + banka cüzdanım bunların hepsi gitti +ev anahtarım

normalde sadece arabaya 16.000 tl istiyordum....ses sistemini 1.250 saydım ondan 17.250 oldu...bide piyasa fiyatına göre pahalı araçları tercih ediyorlar..

6 aracıda aynı gün dolandırmadılar tek tek sanırsam en sonda benim aracım malesef :(((
  • ben yıllardır dhden 2. el alışveriş yapıyorum
    önce parayı gönderiyorum sonra ürünü satan user kargolayıp yolluyor bana
    sıkıntı olmuyor güvendiğim ve zaman geçtikce saygın kişiler haline geliyorlar .
    herşeyden önce güvendiğiniz kişilerle alışveriş yapmanız gönlünüz için en iyisi olacaktır.
    ayrıca geçmiş olsun , vallahi sizin yerinizde olsam arabam veya param elime geçene kadar 100 paket sigara tüketirdim perişan olurdum az para değil nitekim , allah herşeyi bilen ve görendir
  • bugün dolandırıcılık şube müdürlüğü polis merkezine 1 mağdur daha gelmişti konuştuk...ona söylenen çizilen plan benimkiyle aynı :((

işte aracımda bu :((

Dolandırıldım :((

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbul3425

bugün dolandırıcılık şube müdürlüğü polis merkezine 1 mağdur daha gelmişti konuştuk...ona söylenen çizilen plan benimkiyle aynı :((

işte aracımda bu :((

bende accent 2001 var benzinli , sanırım sizin ki 2005 accent dci dizel gibi duruyor .
    17.500 bu araba için çoooook büyük bi rakam

• sigara kullanmıyorum...ama bunun stresi bana yetti malesef..uyuyamıyorum sinirden...
  • 2006 dostum ancak ses sistemi de oldugu için 17.250 tl ye anlaştık....yoksa sadece araca 16.000 tl istiyordum...normal dostum araba fiyatları şuan pahalı..
  • haha çok komikmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jiraiya

quote:

mahkeme uzun sürerse hapı yuttuk :(( eldeki deliller iyi.... adamlar birinci sınıf dolandırıcı bu açıklığa kavuştu bunlar sevindirici haberler..

İyi güzelde bu ülkede hangi dava kısa sürüyor. Bence sen şimdiden kendini hazırla mahkeme yollarında çürümeye 17.250 tl için çekilecek işkence değil vallahi

Birader bilmiyorum ironi mi yapıyorsun ama ironi değilse senin gibi adamlar yüzünden çoğu kişi hâlâ dolandırıcılık yapabiliyor. Biri dolandırılıyor , dava açıyor , etraftan biri hemen " yav o dava 10 sene sürer , 3 lira için değmez , çürüyeceksin mahkemelerde " diyor , mağdur adamda vazgeçiyor davadan. Çokta zenginsin herhalde , bugün kime sorsan herkesin borcu var , şu 17.250 TL'nin çeyreği bile bir çok kişinin dertlerini bitirir , sıkıntıdan kurtarır.

• mahkeme uzun sürsede acaba mağduriyetim giderilebilirmi ?
  • Geçmiş olsun, bir anlık dalgınlığı kötüye kullananlar ..
  • quote:

mahkeme uzun sürsede acaba mağduriyetim giderilebilirmi ?

Giderilir giderilir , mahkeye yapacağın masrafları ödersin o paraylada.
  • saolun arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jiraiya

quote:

mahkeme uzun sürsede acaba mağduriyetim giderilebilirmi ?

Giderilir giderilir , mahkeye yapacağın masrafları ödersin o paraylada.

sanmıyorum...her mahkemeye katılacaksın diye birşey sözkonusu deildir herhalde öyle olsa milletin vay haline....ama ilk mahkeme ve son sonuçlanacagı mahkeme bana göre kesınlıkle girilir gibime geliyor....ama avukat ve hukukcu bir arkadaş daha iyi bilir
  • hocam bnm bildiğim noterde satış esnasında size sorarlar paranı aldın mı? diye aldım demediğiniz sürece o işlem gerçekleşmez. Elinizde ne kadar sağlam delil var bilmiyorum ama sonuçta siz oraya imza atmışsınız. Karşı taraf da anlattığınıza göre profesyonel çalışıyor. Onlar da sağlam bastıracaktır. umarım fazla uzun sürmez de adalet yerini bulur. Ancak bana kalacak olursa bu dava daha çok ertelenir.
  • Hocam arkadaşların dediği gibi noterda daha imzayı atmadan parayı almanız gerekiyordu.. parayı aldım diye imza atıyorsunuz zaten.. Siz bütün işleri yapıyorsunuz araba adamların üstüne geçiyor ama hala parayı almayıp son ana kadar bekliyorsunuz yani aman diyim kimseye güvenmeyin ticarette imzayı atmadan parayı malı almanız lazım dalgınlık olmuş yada fazla güven galiba neyse sağlık olsun umarım kısa zamanda telafi edilir zararınız.
  • geçmiş olsun umarım yakın zamanda sonuçlanır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.