Şimdi Ara

Dolandırıldım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bırak tanımadığım adama kargoyla göndermeyi,elden takasta bile şehrin merkezinde kalabalık bir yeri tercih edeceksin yegen.... öle tenha köşebaşlarında da takas yapılmaz.. bunlar bilinen şeylerdir yaa,yazdırdınız bana..
  • vakit geçirmeden adli makamlara şikayetini gerçekleştirin derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekeys

bırak tanımadığım adama kargoyla göndermeyi,elden takasta bile şehrin merkezinde kalabalık bir yeri tercih edeceksin yegen.... öle tenha köşebaşlarında da takas yapılmaz.. bunlar bilinen şeylerdir yaa,yazdırdınız bana..

Öğrnemiş oldum da pahalı bir tecrübe oldu benim için. Durumun bir an önce düzelmesini bekliyorum da bakalım neler olacak
  • Adamın Banka Hesap Nosu , Şube Teslim Alması ve kayıt edilmesi , Kimlik Fotokopisi (eğer kendisine ait değilse sahte göndermekte suç bu sebepten gene aranır) , Mesajlaşmalar Kanıt... Kimse kimseye Ücretsiz bilgisayar yollamaz Sokakta birisi sizden telefon rica edip sizde kendi rızanız ile verirseniz ismi Gasp Değil Emniyeti İşgaldir ve Suçtur , Aynı şekilde Bilişim Suçu Olan bu Ürün alıp ücretini veya karşılığını vermemek Nitelikli Dolandırıcılıktır...

Her Türlü %100 Affedilecek bir tarafı yok adam avukat tutsa nasıl savunacak kendisini
  • ARKADAŞIM İLLAKİ BULUNUR O ADAM bir sürü izmirli var forumda bir delikanlı çıkıp bulacaktır adamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trapper59

quote:

Orijinalden alıntı: powerhitz

Savcılığıa şikayet ettin mi site ip kayıtlarını verir oradan kime kayıtlı isp den polis bulur inşallah. Daha dikkatli ol diğer sefere.

Pazartesi günü savcılığa gidip şikayetimi yapıcam. Umarımm bulunur. Birdahaki sefere bu tür işlerde şüpheyle yaklaşıcam

Ben ilandan değil de direk hepsiburada gibi sitelerden alışveriş yaptığım için hiç sıkıntım olmadı.
  • 1400 e iphone satan adama nasıl güvenebildin.
  • İnsanlar hiç mi yargıdan korkmuyor ya, bence sen yine de şikayet et.
    Giden paran için değil, başkalarının da canı yanmasın, pislik alıp başını gitmesin diye savcılığa ver ve davanın arkasında dur derim.
  • Ne yazık ki gönderi yaparken bile şubeye teslim edildiği için tam ev adresi yok. Olsa dediğin gibi bulan mutlaka olacaktır
  • Teslimat saatini götür onlar kimlik ister öyle verir kargoyu bı bak kimliğe gecmis olsun üzülme nazarı çıkar burdan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

İnsanlar hiç mi yargıdan korkmuyor ya, bence sen yine de şikayet et.
    Giden paran için değil, başkalarının da canı yanmasın, pislik alıp başını gitmesin diye savcılığa ver ve davanın arkasında dur derim.

Herhalde korkmuyor ya da adam işinin ustası olmuş, bidip savcılğa şikayette bulunucam.
    Aynen öyle benim canım yandı başkasının canı yanmasın.
  • quote:

Mesajdan 20 dk sonra başka bir telefon geldi. açtım bana neden böyle bir mesaj attınız benim alakam yok o söylediğin kişileri falan bilmiyorum şeklinde konuşma geçti

ne alaka bu. sen seni dolandırana mesaj atıyorsun, başka no seni arıyor. aynı no arasa neyse diyecem. dediğin gibi bunlar arkadaş herhalde, afedersin kaz bulduk yolalım dediler herhalde. belki satmak istedikleri ürün dahi çalıntı. savcılığa, mesajların, arama saatlerin, gelen mesajlar, kargo faturaları vs. her şey ile başvur. kendim uğraşırım dersen hukuk sitelerinden yardım alarak dilekçe bile doldurabilirsin. geçmiş olsun çok. bulunur inş. terbiyesizler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEUS__ -- 15 Haziran 2012; 23:12:06 >
  • Kardeş ben numaradaki herifi aradım, takas falan var dedi banada aynılarını söyledi, benim pc'ye +200 tl istedi ama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay27gs

Teslimat saatini götür onlar kimlik ister öyle verir kargoyu bı bak kimliğe gecmis olsun üzülme nazarı çıkar burdan..

Ürün alınınca konuştuğum adam tarafından (Uğur Düz) alındığına dair benim telefonuma mesaj geldi, adam aldığına dair imza atıyor ya onun belgelerini de izmir şubeden istedim. Bana eposta atacaklarını söylediler
  • quote:

Ürün alınınca konuştuğum adam tarafından (Uğur Düz) alındığına dair benim telefonuma mesaj geldi, adam aldığına dair imza atıyor ya onun belgelerini de izmir şubeden istedim. Bana eposta atacaklarını söylediler

Geçmiş olsun hocam.

Şikayet ettiniz mi, son durum nedir? Bilgi verir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Ahmet 17|

quote:

Geçmiş olsun hocam.

Gecen hafta kargo bilgisi, dolandiricinin kimligi, konusmalarimiz, banka dekontu gibi bilgilerle savciliga badvurdum. Fakat bana soylenen "Adamla anlasmissiniz, adam sozunu yerine getirmemis. Hem savcilik bu tur kucuk islerle degil daha onemli islerle ugrasmali" gibi sozler oldu. Dolandiriya sahip ciktilar diyebilirim, herkes birbirini dolandirabilir benim anladigim... Bunun ustune karakola gittim onlar bir defa daha savciyla konusacaklarmis ama ne kadar faydasi olur muamma.
    Bu arada bankadan adamin hesabini incellettim. Hesabin cok hareketli oldugunu soylediler. Aman arkadaslar dikkat...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Gecen hafta kargo bilgisi, dolandiricinin kimligi, konusmalarimiz, banka dekontu gibi bilgilerle savciliga badvurdum. Fakat bana soylenen "Adamla anlasmissiniz, adam sozunu yerine getirmemis. Hem savcilik bu tur kucuk islerle degil daha onemli islerle ugrasmali" gibi sozler oldu. Dolandiriya sahip ciktilar diyebilirim, herkes birbirini dolandirabilir benim anladigim... Bunun ustune karakola gittim onlar bir defa daha savciyla konusacaklarmis ama ne kadar faydasi olur muamma.
    Bu arada bankadan adamin hesabini incellettim. Hesabin cok hareketli oldugunu soylediler. Aman arkadaslar dikkat...

İçinde bulunduğunuz durum zor. Yardımcı da olmamışlar pek. Ne yapılır bilmiyorum. Allah kolaylık versin..
  • quote:

quote:

quote:

Geçmiş olsun hocam.

savcı herhalde hergün ergenekon gibi bi dava bekliyo

• cok ıyı olmuş allah yardım etsın hanı akla hızmeten bu ıse gırıstın merak ettım

bılgısayarını satardın gıder %5 fark ıle satın alırdın buna gırmeyp tum parayı kaybettın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

quote:

quote:

quote:

Geçmiş olsun hocam.

savcı herhalde hergün ergenekon gibi bi dava bekliyo

Öyle hocam 100 lira gitti benim r10da oraya bu şekilde konu açtım git bilişime falan 100 liranamı bakacaklarını sanıyorsun uğraştına değmez gibi laflar ettiler cidden doğruymuş.. fakat sizin iş biraz daha büyük sonuçta laptop + 150 tl sanırsam böle anladım. büyük geçmiş olsun hocam ben net üzerinden hiç bir alış-verişe bulaşmıyorum hepsiburada dışında hiç bir siteye güvenmeyin derim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.