Şimdi Ara

dolandirildim acil yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 gün önce facebook üzerinden biri ile anlaştık ücret gönderdim ama ürün leri göndermedi bugün öğrendim ki bu kişi dolandiriciymis
    neyse adama bir sürü msj attım bugün hesap no mu gönder gondercem paranı dedi bende hesap nomu gonderdim isim soy isim ama tabiki göndermedi. O sıra msjlara cevap veryordu 1 saat sonra yatirsam yatirinca haber vericem gibi şimdi cevap da yok para da yok.
    Sadece hesap no isim soy isimle işlem yapabilir mi ? Hesapda ki parami çekebilir mi ? Ptesi hesaptan çekeceğim tüm parayi ama ptesi ye kadar sinirden kendi kendiminyerim herhalde bana bi akıl verin ne olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim öyle 25 liram gitti, savcılıktan siber suç duyurusunda bulunulması gerekiyor demişti 155, dosyaları(konuşmaları,url adreslerini hesap no'larını) hazırladım da savcılığa verilecek işte..
  • yapamaz o konuda içiniz rahat olsun.giden gitmiş daha fazlası gitmez o şekilde b
  • Lol forumunda 500 lira gecirdim.Ustune sinirsiz banlattim hesabi kafa rahat yeni pc aldim

• Hesap no ve isim soy isimle bir şey yapamaz değil mi ? Hesapda ki leri alamaz ??

• quote:

Orijinalden alıntı: lagrima1

Hesap no ve isim soy isimle bir şey yapamaz değil mi ? Hesapda ki leri alamaz ??

Holding e CEO lazımsa PM atarsin

• quote:

Orijinalden alıntı: lagrima1

Hesap no ve isim soy isimle bir şey yapamaz değil mi ? Hesapda ki leri alamaz ??

yapamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim ciddi cevap veren arkadaşlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.