Şimdi Ara

Dolandırıldım arkadaşlar!!(tavsiye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben silkroadçıyım oynuyodum elimde hand blade yananlardan vardı dostum çok inandığım biri ben ondan 5 tane yapcam 2 si bende kalır 3 ünü sana veririm dedi bende güvendiğim için verdim bi daa da geri vermedi işte arkadaşlar venicedeyim bu şerefsizin adıda sasa95

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMagLor -- 28 Ağustos 2006; 15:07:18 >

• ondan 5 tane yapıcam ne ya. anlamadım bişey.
  • Bence bütün suç sende sanırım Ko'dan geldin oyuna ve bu oyunda DUPE diye birşey yok geldiğiniz yerdeki adetlerinizden bir türlü vazgeçmiş değilsiniz!Sanki dünyada bir tek MMORPG ko var ve bütün diğer MMORPG lerin içeriğide ko dan ibaret!Bende oynadım fakat bence bu playerlıkla oyunlardan anlamakla ilgili bir şey o adamda enayi arıyormuşbence daha dikkatli olman gerekirdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

Bence bütün suç sende sanırım Ko'dan geldin oyuna ve bu oyunda DUPE diye birşey yok geldiğiniz yerdeki adetlerinizden bir türlü vazgeçmiş değilsiniz!Sanki dünyada bir tek MMORPG ko var ve bütün diğer MMORPG lerin içeriğide ko dan ibaret!Bende oynadım fakat bence bu playerlıkla oyunlardan anlamakla ilgili bir şey o adamda enayi arıyormuşbence daha dikkatli olman gerekirdi

+1 bi de dupe yaptın mı itemin aslı dışındakiler bi zaman sonra kayboluo die biliyorum yanlışsam düzeltin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByMagLor

arkadaşlar ben silkroadçıyım

NE DEMEK BU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pretender -- 28 Ağustos 2006; 15:27:06 >
  • bence bi ko dan gelme ama sırf biz dışlamayalım die öle girmiş olaya

arkadaşımın dedii gibi bu oyunda sadece bot olayı çıktı dupe daha yok we inşallah'ta olmaz tabi

itemi 5 tane yapacaım dan kastı arkadaşımın dedii gibi dupe denilen illegal yolla item kopyalama kopyalar aynı orjinali gibi görünür fakat server üzerinden sen gm fln komutu olmadan we yetki olmadan açıktan yararlanarak kopyaladıın için o açık server tarafından farkedilince bi save de fln cart silinio kapiş_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HioNeTaCKo -- 28 Ağustos 2006; 15:47:05 >
  • Sen bi daha geri almassın o silahı adam seni kötü kazıklamış.BU devirde babana bile güven me demişler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Acil tavsiye
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimde bir tavsiyem war çocuğun biri bana şekerini wer dedi werdim bidaha da bana geri wermedi ona göre dikkatli olnn senn tavsiyen ne şimdi anlamadm bilmediğimz bişey söyle malmzı başkasına wermeyelmmi ?
  • aege de de enes_karaca bana köpek alcanmı dedi
    ben de ok dedim
    bende ona sos verdim gitti serefsiz aldı ve cıktı .aq
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekir14

aege de de enes_karaca bana köpek alcanmı dedi
    ben de ok dedim
    bende ona sos verdim gitti serefsiz aldı ve cıktı .aq
    Hadi o çok güvendiği birine vermiş sen niye bilmediğin adamlara item veriyon hemde sos.
  • ya arkadaşım senii üzmek istemem ama sen o sosun üzerine bi bardak su içç hemde soslu su içç puhahahaaa
  • Siz kız olsaymşnz warya çok ewlencem die kandrp .............
  • quote:

Orjinalden alıntı: last_janissary

Siz kız olsaymşnz warya çok ewlencem die kandrp .............

gülme krizine girdim warya burda
    helal olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.