Şimdi Ara

DOLANDIRILDIM MI YARDIMCI OLUN! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
3.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş sürücülerde olmadıysa leptobun içini aç kart ordamı diye kontrol et belkide ekran kartı bozuk tur ondan çalışmıyordur yani çalınmamıştır ama oda değilse artık yapacak birşey yok :(
  • Ekran kartını çalmışlar Hocam Geçmiş Olsun üzüldüm senin için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolun arkadaşlar bakalım garantiden gelecek cevabı bekliyoruz artık çalındıysa da çalan arkadaşın anakartı yansın ne diyim :)
  • Asus X550JK'daki ekran kartı anakarta bütünleşik diye biliyorum, yani MXM slotu olmadığından kolayına çalınamaz, çalsalar bile kolayca elden çıkartamazlar. Büyük ihtimalle donanımsal arıza vardır
  • asusun kendi sitesinden vga driverini yüklemeyi denedinizmi garantiye yollamanız biraz garip olmuş driveri kurulu degil yada harici grafik kartı disabled konumda bir anlayan arkadasınız dosdunuza gösteriverseydiniz içiniz rahat olsun yanlız win7 yüklü idi büyük ihtimal driver kurulmamıs freedos olarakmı aldınız yoksa win 8 li gelmesi lazımdı
  • Driveri indirmeyi denemiştim hocam olmadı ya da beceremedim artık göndermiş bulunduk mousepad de sıkıntılıydı bahaneyle o da hallolsun. bilgisayar free DOS olarak aldım kardeşim win 7 kurdurmuş içine @onr1818

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya hocam sen aynı laptop'a sahıp olduguna emın mısın? oradakı model numarasının bir harfi bile degısık olsa farklı donanım'a sahıp olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: rastik

Driveri indirmeyi denemiştim hocam olmadı ya da beceremedim artık göndermiş bulunduk mousepad de sıkıntılıydı bahaneyle o da hallolsun. bilgisayar free DOS olarak aldım kardeşim win 7 kurdurmuş içine @onr1818

Iste ona uydun duzgun drover kurulmadigi icin gorulmemis olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: rastik

Driveri indirmeyi denemiştim hocam olmadı ya da beceremedim artık göndermiş bulunduk mousepad de sıkıntılıydı bahaneyle o da hallolsun. bilgisayar free DOS olarak aldım kardeşim win 7 kurdurmuş içine @onr1818

gelişmeler ne alemde ?
  • biostan kapali . çalan adam ne yapacak o ekran kartini :D

• Şu konuda bir kişi de çıkıp dememiş ekran kartı anakarta entegre nasıl çalınacak diye.
  • Anakarta lehimli grafik çipi değil mi o? PC'yi bozmadan nasıl sökecekler, sökseler nereye takacaklar?
  • Oyunlarda zaten 850m devreye giriyor sıkıntı yapma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gpu-z yükleyin bakın neyin ne olduğunu.

• Garanti sorunu halletti sanırım arkadaş geri uğramamış

• arkadaşlar şimdi sizin mesaj bildirimleriniz gelince ben de son durumu yazmadığımı fark ettim. kusura bakmayın. çoğunuzun dediği gibi muhtemelen yazılımsal bir sıkıntı vardı ve servise gittikten sonra sorun çözüldü. bu sıkıntım için fikir beyan eden yardımcı olan mesaj yazan bütün arkadaşlara teşekkürler.
    belki çoğunuz için basit bir problemdi ama bu konulardan pek anlamayınca insan herkesin yardımına ihtiyaç duyuyor. tekrar herkese teşekkürler :)
  • Valla aynı tereddüte ben de düşmüştüm. Masaüstü durumda GPU-Z gibi programlar ikincil ekran kartını göstermiyor ama bende aygıt yöneticisinde çıkıyor kart. Bir oyun açtıktan sonra Alt+Tab yapıp GPU-Z ye bakınca görünüyor. Normal zamanda devre dışı kalıyor sanırım güç tasarrufu için. Senin durum biraz farklı galiba.

Bu arada Nvidia Experience 'nin kartı otomatik bulması lazım. Uygun Laptop u aramanıza gerek yok diye biliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 5 Ekim 2015; 15:13:56 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.